• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

slm bacılar nasılsınız giremedim kaç gündür annem geldi temizlik falan bayaa yoğundum ne var ne yok topikte ben aynı çalışmalar tamamlandı sabırla 6 şubatı bekliyorum hakkımızda hayırlısı artık :nazar::nazar::nazar:

slm bacılar nasılsınız giremedim kaç gündür annem geldi temizlik falan bayaa yoğundum ne var ne yok topikte ben aynı çalışmalar tamamlandı sabırla 6 şubatı bekliyorum hakkımızda hayırlısı artık :nazar::nazar::nazar:

as hg bacımm :46: ohh ne güzell annenle efkar dagtmışsındır :ssz: kimse gelmıyo topige kimisi sınavda kimisi temzlik yapıyo :34:

azapcım noldu kuzucum :5::5: neden mutsuzsun :5:

mehtap balım denk gelemiyoruz. ben bi iş yapsam yoruluyorum.sabahtan beri evi süpürdüm sadece:19:

sedoş topiğin hayırlı olsun, uğrar uğur getiririm :51:

simana valla ediyorum ki dua, sabah eşim işe giderken isim listesini görmüş bu ne böyle ne işler çeviriyosun diyo :27:

gitmişsin kuzum ben anca geldim.. ben yüksek olduğu için hocayla konuştum bu sene hazirana kdr alabildiğim kdr ders alıcam. inş geçersem hepsinden. seneye online bağlantı yaparız gelip gitmene gerek kalmaz dedi. üstelik adam daha hamile olduğumu bilmiyo.. onu da öğrenince kolaylık sağlar elbet :) onu düşünüp yaptım aslında biraz da .. olmadı inceldiği yerden kopsun walla hiçbişey evlatlarımızdan kıymetli değil salla hacıııı:37:
abboooovvv bebişi yazmayı unuttum :
bebiş iyi sayılır teyzoşlar.. antepte yeni bi dr buldum artık 3 ilde dr a gideceğim. malatya,trabzon,antep :9::9: bi de haftalık elazığa gidiyom orada buldum mu tamam.. hangi ile yakınsam orada doğururum artık :))) antepteki dr da baktı gene alttan görebildi rahim gerçekten tersmiş vee yine geç döllenme dediler.. ya da gelişmiyo mu sorusu aklıma takıldı iki ileri bi geri gidiyoz sanki biz?? biraz kafamı bozdu bu mesele biri tam diyor biri geç diyor.. ne biliyim ben? onun dışında sesi açtı görmüştüm ama pıtpıt hatta kütküt leri duydum :)) el,ayak tomurcukları oluşmuştu onları da gördüm :16::16::16: kıpır kıpırdı minnoş.. Rabbim hayırla tamamlamayı hepimize nasip etsin. olmayanlara da bu duyguları tattırsın kısa zamanda..

bitirebiliyorsan o şekilde sık dişini bitir canım, valla ben dondurucam. eşim bişey olmaz ben bakarım bebeğe sen çalışırsın diyo
ama ben delinin ipiyle kuyuya inmem :27::27::27:
canım senin ikamet sabit değil mi yaa :27: ikili test için bende elazığa gelebilirim, önereceğin doktor olursa sevinirim
rahim ters olunca sıkıntıları ne oluyomuş peki bu konuda rahatlatıcı şeyler söylemiyolar mı?

kıslarrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaa insanbul eylül paptyam delma kimse yokyaaa:26:

azapcım nasılsın beni merak etmişsin cnm cuma gecesi acile gittim ben çok kötüdüm idrar yolu enfeksiiyonu oldum acile beni mahvettiler bi serum taktılar içine buscopan diye bi ilaç koymuşlar oda bana yan etki yaptı çok kötü oldum bugünde urolojiye gittim idrar testi verdi idrarımda kan çıktı bide ulturoson istedi onuda yarın öaelse yaptırcam sen nasılsın? :26::26::26:

herkeşleri çok merak ediyorummmm
gelin naaaaaaaannnnn
gelmeyecekseniz temizlik yapcam 51:

nan papatyammm,eylüllll,lazooo,tuzkarabiber, miss crious,simana,mehtaaaaaaaaaaaaaaaap canciğerleri
trksng:5:,yfrks,efce,hknslcn,sessiz,murtaza(ayyhh yannış oldu):27:
solcu anahtar:27:,egemenhalit (bu kadar zaman gelmedin meraktayım)
azap çiçeğeee,sevdum,resense güllü gacılar
madentuba ve tuanabatu bizi terketti artıkın :19:
kardelennnnn beybiyi yaptın koydun kenara gelmiyon artıkın:31:
nurbanu hastaydı noldu bu karıya ya :5:
keser84 okulda tatil artık bize zaman ayır hacı :19:
nan ayçaaaaaa o topiğe girmiyom ben artık bari sen buraya gel de yüzünü görelim :19:

başka var mıydı beyin fırtınası yaptım :27::27::27:

cnm ben kaç gündür hstayım giremedim idrar yolu enfeksiyonu oldum sen nasılsın cnm

azapcım noldu kuzucum :5::5: neden mutsuzsun :5:

mehtap balım denk gelemiyoruz. ben bi iş yapsam yoruluyorum.sabahtan beri evi süpürdüm sadece:19:

sedoş topiğin hayırlı olsun, uğrar uğur getiririm :51:

simana valla ediyorum ki dua, sabah eşim işe giderken isim listesini görmüş bu ne böyle ne işler çeviriyosun diyo :27:

Bende cabuk yoruluyorum canım normal dün akşam cok kötüydüm bende cok şiddetli baş agrısı vardı birde sabahdan
Bulantım vardı kusmamak icin direndim ama akşam 8 gibi kusa kusa bir hal oldum akşam 10 gibide uyuyakaldım
Göz kapaklarıma cöktü baş agrım eşim biraz masaj yaptı birazcık olsun iyi oluyor ama cok kötü oldum yaa hormonlar karıştı birbirine

bitirebiliyorsan o şekilde sık dişini bitir canım, valla ben dondurucam. eşim bişey olmaz ben bakarım bebeğe sen çalışırsın diyo
ama ben delinin ipiyle kuyuya inmem :27::27::27:
canım senin ikamet sabit değil mi yaa :27: ikili test için bende elazığa gelebilirim, önereceğin doktor olursa sevinirim
rahim ters olunca sıkıntıları ne oluyomuş peki bu konuda rahatlatıcı şeyler söylemiyolar mı?
aaa walla elazığda dr araştırmadım henüz :)) malatyalıyım şu ana kdr burada oturuyorduk. şubat sonu gb bi iş görüşmem var olursa burada kalacağız olmazsa da eşim bir ay önce trabzona tayini çıktı gitti peşine takılıp gidicem artık.. antep de şuradan geliyo. doğumumu orada planlıyorum. eşimin ailesi oralı. çok kalabalıklar. onlar bebeği görmeye gelemez trabzona. trabzonda bana bakacak kimse de yok. annem bi başına gelse oğlanla mı uğraşsın ben le mi bebekle mi? mecbur antepe gidicem doğuma. eltimlerde kalıcam inş.. sen elazığ ne alaka canım?
rahim için de daha çok büyüyecek belki düzelir diyorlar. düzelmezse sezaryen muhtemelen. ama umutlu konuştu dr.. elazığlı arkadaşlardan bildikleri isimleri sorarım ;)
azapcım nasılsın beni merak etmişsin cnm cuma gecesi acile gittim ben çok kötüdüm idrar yolu enfeksiiyonu oldum acile beni mahvettiler bi serum taktılar içine buscopan diye bi ilaç koymuşlar oda bana yan etki yaptı çok kötü oldum bugünde urolojiye gittim idrar testi verdi idrarımda kan çıktı bide ulturoson istedi onuda yarın öaelse yaptırcam sen nasılsın? :26::26::26:
çok geçmiş olsun canım bol su iç. bi de buscopan biraz kuvvetli bi ağrı kesici hamilelere veriliyor muymuş ki? ben de öncekinde çok idrar enf geçirdim hep parol verirlerdi. aman dikkat...

aaa walla elazığda dr araştırmadım henüz :)) malatyalıyım şu ana kdr burada oturuyorduk. şubat sonu gb bi iş görüşmem var olursa burada kalacağız olmazsa da eşim bir ay önce trabzona tayini çıktı gitti peşine takılıp gidicem artık.. antep de şuradan geliyo. doğumumu orada planlıyorum. eşimin ailesi oralı. çok kalabalıklar. onlar bebeği görmeye gelemez trabzona. trabzonda bana bakacak kimse de yok. annem bi başına gelse oğlanla mı uğraşsın ben le mi bebekle mi? mecbur antepe gidicem doğuma. eltimlerde kalıcam inş.. sen elazığ ne alaka canım?
rahim için de daha çok büyüyecek belki düzelir diyorlar. düzelmezse sezaryen muhtemelen. ama umutlu konuştu dr.. elazığlı arkadaşlardan bildikleri isimleri sorarım ;)

çok geçmiş olsun canım bol su iç. bi de buscopan biraz kuvvetli bi ağrı kesici hamilelere veriliyor muymuş ki? ben de öncekinde çok idrar enf geçirdim hep parol verirlerdi. aman dikkat...

Ewt cnm cok su icmem gerekiyomus ben hamile degilim cnm

pardon canım.. bu topikte herkes hamile kalacak bi gün sloganına iyi kaptırdım kendimi.. bebiş resimlerini de görünce:17::17:
neyse çok geçmiş olsun.. monurol veriyorlar genelde o bayaı iyi geliyo

iyi akşamlar arkadaslar. bugün gribal enfeksiyondan doktora gittim. hamilelik riski olabilir diye kan tahlili yaptırmamı istedi doktor. adetime 6 -7 gün var ve sonuc negatif çıktı. kanda hamilelik kaç günde belli oluyor..??? bilginiz varmı acaba??

cnm ben kaç gündür hstayım giremedim idrar yolu enfeksiyonu oldum sen nasılsın cnm

ablamm çok geçmiş olsunn :5: neler yaşatmışlar sana öyle.. Allah şifa versin çabucak iyileş.
sen olmayınca canlanmıyor burası şimdi anladım. sabahtan geliyodun karşılıyodun bizi.

Bende cabuk yoruluyorum canım normal dün akşam cok kötüydüm bende cok şiddetli baş agrısı vardı birde sabahdan
Bulantım vardı kusmamak icin direndim ama akşam 8 gibi kusa kusa bir hal oldum akşam 10 gibide uyuyakaldım
Göz kapaklarıma cöktü baş agrım eşim biraz masaj yaptı birazcık olsun iyi oluyor ama cok kötü oldum yaa hormonlar karıştı birbirine

canım baş öğrın olunca ayaklarını ılık suya sok ve arkana yaslan,başını geriye at. inan bana çok faydası oluyo.
Allah eşine de sağlık versin ki ne güzel hep desttek olsun yanında.
seninle benim eşimizden başka kimsemiz yok. artık eşime diyorum sana bağımlı gibi oldum. ayrı kalamıyorum.
azıcık eve geç gelse sıkılıyorum. annemlerde bile onsuz kalamaz oldum. sanırım hayatımın demir direği olduğundan kaynaklanıyo.
memlekete ne zaman gideceksin canım?

doğuda bi ilde yaşıyorum canım eşimin görevi sebebiyle, dara düşünce merkezi yakın olan,imkanları çok olan bi kaç ile gidiyoruz, burdaki imkansızlıklardan dolayı. inşallah rahim düzelir,normal doğum olması her zaman daha avantajlı. yine de Allah sağlık versin bebeğine nasıl gelirse kabulümüz. ailelerin destekçi olması ne kadar güzel. sende onların samimiyetine inanıyosun ki gidiyosun..

Back