iyi akşamlar arkadaslar. bugün gribal enfeksiyondan doktora gittim. hamilelik riski olabilir diye kan tahlili yaptırmamı istedi doktor. adetime 6 -7 gün var ve sonuc negatif çıktı. kanda hamilelik kaç günde belli oluyor..??? bilginiz varmı acaba??
Nasılsın beybi nasıl
canım baş öğrın olunca ayaklarını ılık suya sok ve arkana yaslan,başını geriye at. inan bana çok faydası oluyo.
Allah eşine de sağlık versin ki ne güzel hep desttek olsun yanında.
seninle benim eşimizden başka kimsemiz yok. artık eşime diyorum sana bağımlı gibi oldum. ayrı kalamıyorum.
azıcık eve geç gelse sıkılıyorum. annemlerde bile onsuz kalamaz oldum. sanırım hayatımın demir direği olduğundan kaynaklanıyo.
memlekete ne zaman gideceksin canım?
Aynı durumdayız canım onsuz olmak cok zor gecen seneki hamileligimde eşim yanımda degildi ailemin yanındaydım ama cok zor oluyor
Cok özlüyordum günler gecmek bilmiyordu bebegimi kaybedince acil olarak yanıma geldi kürtaj oldum ve evimize birlikde döndük sırf bebegimin doktoru iyi diye ailemin yanında kalıyordum mesafede cok 19 saat eşimde istedigi zaman gelip gidemez dedigin gibi bagımlı olmuşuz artık eşlerimize onlardan başka kimsemiz yok cok normal allahdan arkadaşlarıyla bile gezmez ben evde sıkılmiyim diye bensiz dışarıya cıkmaz allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
Ben 3 ay sonra gidiyorum canım bir daha kışa dogru gelirim eşimden yine ayrılmak zorunda kalıcam bebegimiz icin yeterki saglıklı olsun herşeye katlanırız doguma gelicek eşim birde temmuzda 10 günlük izni var o zaman gelicek yanıma gebeligim saglıklı ilerlerse pilanımız böyle mayısın ilk haftası yolla cıkıcaz allah kısmet ederse eşim 10 gün kalıp geri dönücek
ayyy kuzum yalnız kaldım kimse yok burda
ben iyiyim çok şükür, sabah öğürmelerim oluyo aç karna o kadar..
beybim nasıl hiç bilmiyorum, ikili test için kendim bi tarih belirleyip gidicem, inşallah o zaman cinsiyetide söylerde tekrar tekrar ultrasona girmek istemiyorum... her seferinde bebek zarar görüyo fazla girince
sende nasıl son durumlar kuzum?
canım valla sen yine gidip kalacaksın, benim anem 65 yaşında kendime baktıramam hasta zaten kadıncağız.
kayınvalide onlarda kalmam için kararlar veriyo ama kayınpeder hep evde. nasıl rahat edicem ben bilmiyorum mehtap
kendi evimde doğum yapmak istiyorum ama doğuma 1 aydan az kala taşınıyoruz,tayin çıkıyo.
akşam ağladım resmen ben evimde olmak istiyorum diye. eşim olmadan kayınvalide de kalma bana ölüm diyebilirim
senin için iyi olur inşallah,insanın kendi annesi gibi olmaz zaten. eşin tamamında kalamasa da doğuma yanında olsa keşke. o an insanın gözü arar eşini.Allah yardımcımız olsun arkadaşım...
Benimde bulantım gecicek artık 12 haftalık oldu derken 2 gündür cogaldı geciyor gibiydi kandırık yaptı
Bizde bu cumartesi bafraya gidicez ikili test icin erkenden yolla cıkıcaz mesafe uzak ya
İnşallah güzel haberlerle döneriz canım sende 12 haftayı biraz gectikden sonra git test icin benim 12+ 4 günlük olmuş olucak gittigimde cok kalabalık bir hasteneymiş ilk kez gidicez başka secenekde yok zaten hayırlısıyla bi gidip gelseydik.
Bende ac karınla cok ögürüyordum boş boş ac kalmanı istemedigi icin oluyor beybi cabuk doyur beni diyo agzın boş kalmasın
Sürekli bişeyler ye canım bişe yemek istemesen bile ye yemezsen boş boş ögürürsün
Senin annenin yaşı varmış baya canım allah yardımcın olsun birde son ay tayin işinin olması işleri karıştırmış nasıl olucak yaa
Kaynana evinde kalmak cok zor olur hamileyken cok yoruluyor ayaklarını uzatıp yatman gerekecek orda yapamıycaksın zor durumda kalıcaksın kendi evinde olmanda zor yanlız olucaksın birilerinin yanına gelmesi şart canım bi insana ihtiyacın cok olucak igleşene kadar
Benim annemde rahatsız ama annem beni bırakmaz ben gitmesem o gelir anneler cok fedakar vallaha kendi hastalıgını unutuyor
Ama benim gitmem şart hastane annemlere daha yakın ben burda yolda dogurum gidene kadar 2 saat cok uzun süre annemlerin evinde özel hastane 15 dk. Ve sevdigim doktorum orda kürtajımı falan iyi yaptı memnun kaldım ilgisi iyi pahalı baya ama önemli degil
Artık yapıcak bişe yok saglık olsun eşimede babalık izni vericekler 10 gün yine şimdilik agustos ayında görünüyor dogum yanımda olur izin alır bi şekilde seninkiyle aynı görev diyelim pek acamıyorum iş durumu eşimin ama hakkımızda hayırlısı olsun yeterki bizi bırakmasınlar canım sayılı gün gecer diyorum
canım inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz. ben senin hakkında hep olumlu gideceği yönünde düşünüyor ve dua ediyorum.
bende 13 haftalıkken gideyim diyorum test için. aslında hiç yaptırmak istemiyorum, down sendromlu olsada ben o bebeği istiyorum.
Allah ın armağanı o, kıyamam canına. ama eşim ve ailesi baskı yapıyo. kayınvalide bu konuda çok esnek. aldır gitsin diyebiliyor.
görümcem 4. çocuğuna hamileyken aldır diye baskı yaptı. kendiside aldırmış zaten.
benim bakış açıma inancıma ters.mecbur yaptırıcam testi ama geri kalan kararlarıma karıştırmam.
itiraf edeyim çok aç kalıyorum. bi insan hamileyken zayıflar mı? evet ben zayıflıyorum. önceden 3 öğünüm düzenliydi. şimdi iki öğün bile değil.böyle yaparak bebeğe zarar vericem diye korkuyorum ama yiyemiyorum.
keşke biri pişirsede ben yesem. dışardan olunca yiyorum.ama her seferinde de eşime dışardan yiyelim demeye utanıyorum valla.
eşinin senin ailenin kıymetini bilmesi takdir etmesi çok güzel bişey canım. benim eşimde farkında her şeyin ama fırsat veririm diye, bende onun ailesini kötülerim diye korkuyo. maşallah valla eşine. bence bunları en çokta seni sevdiği için yapıyor,Allah ım yuvanızdaki huzuru daim kılsın. dışarda yemek benimde hoşuma gitmiyo ama kendim pişirirkende o kokudan yemeği midem almıyo. bazen ağzımı burnumu yazmayla kapatıp pişiriyorum. bende genelde tost yiyorum yatmadan önce açlık hissediyorum. o zaman yiyorum. ya da sandviç çok seviyorum. kış günü domates alıyorum diye eşim kızıyo hormonlu diyo ama başka bişey midem almıyo.Canım kaynanaya bakma sen cok karıştırma kendine benim hamile oldugumu halla bilmiyorlar sadece benim annem ve ablamlar birde sizler biliyorsunuz eşim dogrunca görürler diyoobende sen bilirsin diyorum benim annem ve babamla cok iyi anlaşıyor eşim hep annemlerde kalmak ister asla kendi annesine gidip kalmak istemez annem cok üstümüze düşüyor cok merhametli arkadaş gibi eşimde o yüzden cok seviyor ailen mükkemmel senin der hep bana hic eksikleri yok der annemle aynı gün dogum günümüz mayıs 5
Şimdiden karar verdik çamaşır makinası alıcaz bozulmak üzereymiş hediye eşim aileme karşı asla cimrilik yapmaz cok seviyorum huyunu allah bin kere razı olsun...
Canım yemek konusuna gelince ev yemegi istiyorum bende ama başkası pişirsin bana bir tabak versin istiyorum
Bizde sık sık dışarda yiyoruz ama hoşuma gitmiyor dışarda yemek ama arada mecbur kalıyoruz işde evde yapıyorum ama zor yiyorum
Ac kalma hastalıklı gibi olursun ben aclık hissetmiyorum ama bana haber veriyor migden boşaldı diye kramplar girmeye başlıyor ben hemen mutfaga koşuyorum atıştırıyorum arasıra tost yapıyorum muz yiyorum kilo almadım ama zayıfalamadım da sık sık yedim ekmek yedim kuru bazen bişe bulamayınca penir ekmekden bıkmış durumdayım sen cok zayıfsın ye lütfen halsiz kalırsın daha cokk
canım Allah kolaylık verir inşallah, biz plan yapıyoruz tabi ama O bi yoluna koyacaktır inşallah. 2 saat uzak olan hastane senin için tehlike demek. bence doğru karar almış annenin yanına gitmekle. zaten benim annem ben bakarım buraya gel desede eşimin ailesi bırakmaz. bi ton laf söz olur biliyorum. kayınpeder şimdiden emir vermiş doğuma buraya gelecek diye.
sen doğumunu iyi geçirde para önemli değil canım. doğum önemli,insanın hayatını etkiliyor.iyi bi doktor olduğunu bilmende seni rahatlatır zaten.
eşinin senin ailenin kıymetini bilmesi takdir etmesi çok güzel bişey canım. benim eşimde farkında her şeyin ama fırsat veririm diye, bende onun ailesini kötülerim diye korkuyo. maşallah valla eşine. bence bunları en çokta seni sevdiği için yapıyor,Allah ım yuvanızdaki huzuru daim kılsın. dışarda yemek benimde hoşuma gitmiyo ama kendim pişirirkende o kokudan yemeği midem almıyo. bazen ağzımı burnumu yazmayla kapatıp pişiriyorum. bende genelde tost yiyorum yatmadan önce açlık hissediyorum. o zaman yiyorum. ya da sandviç çok seviyorum. kış günü domates alıyorum diye eşim kızıyo hormonlu diyo ama başka bişey midem almıyo.
seninde benimde acil birilerine ihtiyacımız var kuzum
anooo sohbetin belini kırdık mehtap valla
eşim geldi yemekten sonra tekrar görüşelim özlemişim valla
Annemlerde eşimde birbirlerine deger veriyorlar cok şükür hep böyle olsun isterdim rabbim gönlüme göre verdi
Allahım kimsenin agız tadını bozmasın huzur saygı sevgi güven cok önemli gercekden birde meyvamız gelsin aman allahım yaa
Ne tatlı olur evimiz neşelenir bi ses olur kıyafetleri bezleri heryerde aaaay ne güzel onları toplarım artık onun kokusunu merak ediyorum insanın kendi canı olması nasıl bişe cok heycanlı bekleyiş bunlar zaman gecmiyor gibi
Birileri bize acil yemek yapmsın hergün bir tabakcık ne olucak yaaa ooof insan ne kadar cok ihtiyac duyuyor benim yakınımda hamile biri olursa vallaha vericem annem hep veriridi karşı komşumuza hamile yapmaz canı ceker diye ne güzel annem gibi bizi düşünen biri cıkmıyor yahuuuuu
naaaaaaaan azap çiçeğeeeeeeeeeee gördüm bakıp kaçtın hacıııııııı
başka topiklere yazıyon buraya yazmıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?