hıı barıştık dün izin alıp gelmiş aklım sendeydi yapamadım dedi geldi yalvardı çok acıdım barştım bnde
o konuları okumaktan psikolojim bozuldu. üzülüyorum kızlara. Hepimizin evladı olacak ay.
Bir şeyi asla yapmam deyince şeytan işini gücünü bırakıp o şeyi sana yaptırmak için uğraşırmış bacım
yok kız aşermiyorum, bazen rüyamda görüyorum aşerdiğimi
büyüdü teyzesi. sende kardeş getiriyosun benimkinenaptın keseyi gördün mü sen?
barışmayıp napıcak dimi yalvartsaydın iyicee :)
ot söktürttüm resmen yaşasınn kötülükk
insanbuuuuuuulll :) seni çok özleiiiiiiiiiiim çok şükür bitti sınavların, nasıl geçti inşallah güzel sonuçlar gelir
topik bi ara o kadar sessizdi ki giriyom giriyom hep aynı sayfada yavrum yaa
herkeşin bir telaşesi var herhal..en son baktığıma sınavlar biitti azcık uyuyam demişsin yani pazar günüydü..dün girmedim hem hastaneye gittim hem de topik yine sessizdir diye..cumartesi kan verdim kuzum beta hcg 620 çıktı bi de dün verdim kan 820 çıktı bebekimi 1 hafta sonra görebilirim de mi?
bende başladım ölçmeye ama gec kaldım adetin 11 ocaktı adetin 11 ci günü başladım off yani gecen salı hep gec kalıyom bnyaa
inşş bacım inşşş ugur getirir inşşşşşşşşş
hamile muhabbeti yapmayın hacıı canımız çekiyo :)
doğuma gelmeyelim canım üç buçuk atıyorum birazdaboşver sen okuma onları sen şimdi pozitif doğum hikayeleri oku bol bol :))
cuma gidicem canım herhalde görürüm inşlh 17 gün geçmiş olucak adetten
iyi olmuş sonrada tam gaz mik mik lere devam etseydin :)))
yok bişey olmaz bende 6. günü felan başladım. kalan günlerin istatistiği sana yeter bu ay.
sen adamla ne küsüp barışıp duruyon kız.
ben bile fena karı olduğum halde kavgaları azalttım
slm kankiler naparsınız?
inşallah kalmazsın yavrum yaa :8vizelere göre daha kolaydı canım. ama 2 tane dersten kalırım gibi
değerin güzel canım.. katlanmış maşallah.. sen haftaya kadar yine kan ver.
sonra keseyi görünce, bide kalp atışlarını görünce oh maşallah içimde bişey yaşıyo dersin
ayy bu mik mik yüzünden başladı kavgamız deli etti beni deliii
sonra kavga büyüdü ciddi bi boyuta geldi öyleki neysee dün barştık akşm mikmik oldu ama ben aynı bi buz dolabı
sadece hadi boş gecmesin dedim bnde tık yok yani
tamam hacı sen iste.. Ne konuşam gııı
Akşama yemekte ne var hacıBecerikli misin
aman şu mik mikin sizden çektiği ne be hacıadamlara biraz anlayış gösterelim bacılar.
onlar bizden çok stres yapıyo
bende ne çekterdim valla. adam işten yorgun geliyo vay sen niye uyudun, olacağını bilmiyon mu derdim.
yazık şaşkoloz oluydu adam iyice.
asssssssssssss hgggggggggg bacııı
Hersey bebk içinnn bi hamil olayım kurban edecem zati göstermicem kukumu 9 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?