2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

boşver sen okuma onları sen şimdi pozitif doğum hikayeleri oku bol bol :))

ben çarşıya çıkıyom kızlar alışveriş yapıcam kendime haftasonu yakın düğünümüz var cicişler alayım kendine hadin öpüldünüz

vizelere göre daha kolaydı canım. ama 2 tane dersten kalırım gibi
değerin güzel canım.. katlanmış maşallah.. sen haftaya kadar yine kan ver.
sonra keseyi görünce, bide kalp atışlarını görünce oh maşallah içimde bişey yaşıyo dersin

bende başladım ölçmeye ama gec kaldım adetin 11 ocaktı adetin 11 ci günü başladım off yani gecen salı hep gec kalıyom bnyaa
inşş bacım inşşş ugur getirir inşşşşşşşşş

yok bişey olmaz bende 6. günü felan başladım. kalan günlerin istatistiği sana yeter bu ay.
sen adamla ne küsüp barışıp duruyon kız.
ben bile fena karı olduğum halde kavgaları azalttım

boşver sen okuma onları sen şimdi pozitif doğum hikayeleri oku bol bol :))
doğuma gelmeyelim canım üç buçuk atıyorum birazda sen nereliydin hacı ya
cuma gidicem canım herhalde görürüm inşlh 17 gün geçmiş olucak adetten

görürsün inşallah, hadi git cicilerinide al, fazla sıkmasınlar göbüşü

iyi olmuş sonrada tam gaz mik mik lere devam etseydin :)))

yok bişey olmaz bende 6. günü felan başladım. kalan günlerin istatistiği sana yeter bu ay.
sen adamla ne küsüp barışıp duruyon kız.
ben bile fena karı olduğum halde kavgaları azalttım

ayy bu mik mik yüzünden başladı kavgamız deli etti beni deliii
sonra kavga büyüdü ciddi bi boyuta geldi öyleki neysee dün barştık akşm mikmik oldu ama ben aynı bi buz dolabı
sadece hadi boş gecmesin dedim bnde tık yok yani

inşallah kalmazsın yavrum yaa :8
evde zor duruyorym insanbul yaw her gün git kan verilecek deseler veririm vallaaa..yeterki bebişim iyi olsun :) benim 5.hafta bitiyo,bir an önce görmek istiyorum bebişimi :)

aman şu mik mikin sizden çektiği ne be hacı adamlara biraz anlayış gösterelim bacılar.
onlar bizden çok stres yapıyo
bende ne çekterdim valla. adam işten yorgun geliyo vay sen niye uyudun, olacağını bilmiyon mu derdim.
yazık şaşkoloz oluydu adam iyice.

tamam hacı sen iste.. Ne konuşam gııı
Akşama yemekte ne var hacı Becerikli misin

valla pek becerikli olduğum söylenemez öyle börekler çörekler yapamam zaten yemek yapmaya çok vaktimde kalmıyo yaparsamda hep değiştirerek yaparım yemekleri :) genelde annem kayınvalidem yapar gönderirler sağolsunlar siz çalışıyosunuz biz yaptık yemek derler :)

hersey bebk içinnn bi hamil olayım kurban edecem zati göstermicem kukumu 9 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…