• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

papatyaaaaaaaaaaaaa mehtapppppppppppp eylüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:41::41::41::41:

Nerden biliyorsun ki canımcığım benide biliyorsun geçen ay o kadar umutlanmıştımki ama bebişim kalmadı benimle rabbimizin takdiri vardır bir bildiği demekten başka ne gelir elden pes etmeden devam etmek lazım :16::16::16::20:

bacım bilmem mi mik mik yok küsüz bizimkiyle nasıl olsun :50: sanada büyük gecmiş olsun RABBİM inş saglıklı bi evlat koyu verir göbüşüne inşiş bacım bu acı son oılur :16::54:

ayy hiç bilmiyorum havam yaa :50: tühh bi bilen olsada sorsak neyse kana gidiyosun sölersin orda yardımcı olurlar yy ayyyy çok heyacnlkandım hadi inşş :16::54:

kızlar napıyonuzzz benim dün bt hcg tekrarlandı.pazartesi 29 çıkan değerim katlamış 72 olmuş yarında doktoruma gidicem bakalım inş hayırlısıyla :16:

selam kızlar ,bugün pek uğrayamayabilirim ,çok yoğun işlerim ,toparlayıp çıkmam lazım ,dışarda da işlerim var ,.hepinizi öpüyorum kocaman ..

papatyaaaaaaaaaaaaa mehtapppppppppppp eylüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:41::41::41::41:

azap geliyorum ama kimse yok gülüm cıkıyorum bende bak ben girdim sen yoksun işte uuuf 2 gündür ne oldu bu topik boş cook
Sıkıcı yaaaa önceden yazmaya yetişemiyorken nerde bu hatunlar yahuuuu:14::26:

tm bacım ALAH kabul etsin inşş hgayrlı haberle gelirsin haberini bekliyom hee dualarım seninle bacım :34::16::54:

Hamilesin canım bence inşallah ignenin etkisi degildir ben hic vurulmadım bilmiyorum ama 14 gün sonra test yap derler genelde
İnşallah bebiş seninledir:49:

işallah kızlar cok heycanlıyımmmmm her zamn dualarımdasınız kızlar allahım gönlünüzdekini veriri işallah
çok sağolun kızlar dr gittim kan verdim 3.30 da sonuç çıkacakmış tel. aldım arayıp öğrenecem işallah dualarımız kabul olur çok heycanlıyımmmmmmmmm

kızlar napıyonuzzz benim dün bt hcg tekrarlandı.pazartesi 29 çıkan değerim katlamış 72 olmuş yarında doktoruma gidicem bakalım inş hayırlısıyla :16:
hg bacım MAŞALLAH pek anlamam ama degerin iyi artmış sevindim:46:
selam kızlar ,bugün pek uğrayamayabilirim ,çok yoğun işlerim ,toparlayıp çıkmam lazım ,dışarda da işlerim var ,.hepinizi öpüyorum kocaman ..
as eylülüm bizde seni öpüyoruz bir an önce yolunu koy da gel kıı :16::54:
azap geliyorum ama kimse yok gülüm cıkıyorum bende bak ben girdim sen yoksun işte uuuf 2 gündür ne oldu bu topik boş cook
Sıkıcı yaaaa önceden yazmaya yetişemiyorken nerde bu hatunlar yahuuuu:14::26:
off yaa ne oldu topimize nazarmı degdi :14:
Hamilesin canım bence inşallah ignenin etkisi degildir ben hic vurulmadım bilmiyorum ama 14 gün sonra test yap derler genelde
İnşallah bebiş seninledir:49:
diger topkte gördüm hava hamişmiş şükür bi hamişimz daha oldu sıra bize geliyo oleyyyyyyy:21:
canım nasılsın ben iki gündür giremiyorum bilgisayarı boş bulncada hemen geldim napıyon nasıl gidiyo :16::16::16::16:

off off herkez yogun bu günlerde neyse hayrlısı özlüyom bacım sizleri ya kimsede olmuyo dertleşim :17:

Back