- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben deil bu ay yine boşş
Nerden biliyorsun ki canımcığım benide biliyorsun geçen ay o kadar umutlanmıştımki ama bebişim kalmadı benimle rabbimizin takdiri vardır bir bildiği demekten başka ne gelir elden pes etmeden devam etmek lazım
hu huuuuuuuuuuuuuEki Görüntüle 946358
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamişsin havammmm hamişsinnn
ayy hiç bilmiyorum havam yaa tühh bi bilen olsada sorsak neyse kana gidiyosun sölersin orda yardımcı olurlar yy ayyyy çok heyacnlkandım hadi inşş
kaç çıkarki değer acaba meraktan öleceğimmm:18::26:
hadi inşş hayrlı güzel haberle gelirsin
neyse ben çıkıyorum namazımı kılayım arkadaşim gelirse gideriz dr hazırlanayım byyy dua et lütfen bacımm
papatyaaaaaaaaaaaaa mehtapppppppppppp eylüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
tm bacım ALAH kabul etsin inşş hgayrlı haberle gelirsin haberini bekliyom hee dualarım seninle bacım
Hamilesin canım bence inşallah ignenin etkisi degildir ben hic vurulmadım bilmiyorum ama 14 gün sonra test yap derler genelde
İnşallah bebiş seninledir
papatyaaaaaaaaaaaaa mehtapppppppppppp eylüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hg bacım MAŞALLAH pek anlamam ama degerin iyi artmış sevindimkızlar napıyonuzzz benim dün bt hcg tekrarlandı.pazartesi 29 çıkan değerim katlamış 72 olmuş yarında doktoruma gidicem bakalım inş hayırlısıyla
as eylülüm bizde seni öpüyoruz bir an önce yolunu koy da gel kııselam kızlar ,bugün pek uğrayamayabilirim ,çok yoğun işlerim ,toparlayıp çıkmam lazım ,dışarda da işlerim var ,.hepinizi öpüyorum kocaman ..
off yaa ne oldu topimize nazarmı degdiazap geliyorum ama kimse yok gülüm cıkıyorum bende bak ben girdim sen yoksun işte uuuf 2 gündür ne oldu bu topik boş cook
Sıkıcı yaaaa önceden yazmaya yetişemiyorken nerde bu hatunlar yahuuuu:26:
diger topkte gördüm hava hamişmiş şükür bi hamişimz daha oldu sıra bize geliyo oleyyyyyyyHamilesin canım bence inşallah ignenin etkisi degildir ben hic vurulmadım bilmiyorum ama 14 gün sonra test yap derler genelde
İnşallah bebiş seninledir
canım nasılsın ben iki gündür giremiyorum bilgisayarı boş bulncada hemen geldim napıyon nasıl gidiyo