• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bidahaki geldiğinde cinsiyetini söylerim dedi:16::16::16:

ne guzel cnm masallah diyelim..:nazar:

evet canım devlette. başka doktor yok zaten. mecburum yoksa ağzına tükürüp çıkarıp.
adamla muayene esnasında iletişim kuramıyorum telefonda hiç müsade etmez :31:
kv artık bir ay gitme bebek ışınlara maruz kalıyor diyo
aslında bende böyle düşünüyorum ama bilemedim:31:

ayy senin kuzun nasılmış :16: aynı zamanda görmüşüz kuzularımızı :16:

cnm sıkma canını bebeginin iyi olmasi onemli,iyi oldugunu duymussun ya salla gerisini..

kızlar kontrolden geldik. doktorun ameliyatı varmış,of geç kaldım diyerek baktı ultrasonda. al bu bebek, 9+3 haftalık uyumlu dedi ve çıktı gitti beni öyle bırakıp. ağlamaklı kalktım soracaklarımı soramadım. ama olsun bebek iyiymiş ona şükür.
tekrar ne zaman gideciğimide bilmiyorum söylemedi salak adam :57:

Bir ay sonraya git doktorunda büyük ihtimal öyle derdi diye düşünüyorum genelde öyle oluyor ilk zamanlar sık sık cagırmazlar
Dogum yaklaştıkca artık 15 günde bir olucakmış ne güzel görmüşsün işte saglıklı olsunda benim doktorum da ters zaten bana göstermedi bile insanın canı sıkılıyor ilgi bekliyor ama nerde devlet hastanesi degilmi işte daha ne bekliyoruzki

günaydınn gününz aydın dualarınız kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşş:16::54:

Kizlar selamlaarrrr :52:

Ben sozum ona 2 ay ara vericektim deneme yapmicaktim, ama duramadim :4::20::17: bugun itibariyle bu ayki calismalarimi da geride biraktim... Hic umutla beklemiycem cunku tutmuyor tutanda gidiyor.. is yerinde calistigim bi kiz ikinci cocuguna hamile, daha gecen ay calismaya baslamisti.. Onun hamile oldugunu ogrendigimde oturuup agladim :14::14: cok hassas bir mesele oldu bu bebek isi :50:
Bakalim 2 ay daha denicem olmadi sonra tup bebege yatay gecis yapicam. Umarim hepiniz iyisinizdir rabbim dualarinizi geri cevirmesin ilk once hepimize saglikli uzun omurler ardindanda nur topu gibi tombilik bebeler versin insallahhh
:emir_bebek::emir_bebek::49::49::52:

Kizlar selamlaarrrr :52:

Ben sozum ona 2 ay ara vericektim deneme yapmicaktim, ama duramadim :4::20::17: bugun itibariyle bu ayki calismalarimi da geride biraktim... Hic umutla beklemiycem cunku tutmuyor tutanda gidiyor.. is yerinde calistigim bi kiz ikinci cocuguna hamile, daha gecen ay calismaya baslamisti.. Onun hamile oldugunu ogrendigimde oturuup agladim :14::14: cok hassas bir mesele oldu bu bebek isi :50:
Bakalim 2 ay daha denicem olmadi sonra tup bebege yatay gecis yapicam. Umarim hepiniz iyisinizdir rabbim dualarinizi geri cevirmesin ilk once hepimize saglikli uzun omurler ardindanda nur topu gibi tombilik bebeler versin insallahhh
:emir_bebek::emir_bebek::49::49::52:

İnşallah tüp bebege gecmeden hamile kalırsın bir kac tanıdıgım var bu şekilde hamile kalan süpriz olmuştu ne zamandır olmuyor canım

İnşallah tüp bebege gecmeden hamile kalırsın bir kac tanıdıgım var bu şekilde hamile kalan süpriz olmuştu ne zamandır olmuyor canım

Amin canim hamilelerin dualari kabul olurmus insallah diyelim. Ben 17 aydir deniyorum canim 2 kere dusuk yaptim ama cok erken daha 5 haftalikken. Denemedigim yapmadigim kalmadi.. Aliskanlik oldugu icin yine calismalara devam ettim ama hic boyle icimde bi gram umit kalmadi. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah sana hayirlisiyla evladina kavusmayi saglikla kucaklamayi nasip etsin.. AMiNNNNN :49:

Amin canim hamilelerin dualari kabul olurmus insallah diyelim. Ben 17 aydir deniyorum canim 2 kere dusuk yaptim ama cok erken daha 5 haftalikken. Denemedigim yapmadigim kalmadi.. Aliskanlik oldugu icin yine calismalara devam ettim ama hic boyle icimde bi gram umit kalmadi. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah sana hayirlisiyla evladina kavusmayi saglikla kucaklamayi nasip etsin.. AMiNNNNN :49:

canm sen sanırım kımyasal gebelık gecırmıssın bende aynı dertten muzdarıbım esımde varıkosel vardı amelıyat oldu esın test falan yaptrdımı canm

Canım hamile kalabiliyorsun bu cok güzel bişe aslında bende 16 ay boyunca cabaladım 17 ci ay hamile kalmış oldum benimde ikinci hamileligim ilkini bende kaybettim kalbi durdu 12 ci hafta kürtaj oldum bende kolay hamile kalmadım yani hsg falan cektirmiştim
Allahım ne zaman kısmet ederse o zaman oluyor inşallah tez zamanda hamile kalırsın hamile olsan bile insan keybedince korkuların bitmiyor canım ben diken üstündeyim rabbim eşime ve bana bagışlasın inşallah amin dualarımdasınız hepiniz sık sıkda dua eden biriyim söylemek icin asla söylemem allahım herkese nadip etsin kimseyi evlatla sınmasın rabbim

canm sen sanırım kımyasal gebelık gecırmıssın bende aynı dertten muzdarıbım esımde varıkosel vardı amelıyat oldu esın test falan yaptrdımı canm

Canim ben kendim ultrason ve yumurtlama takibi yaptirdim her ay duzenli yumurtluyorum. Esimin sperm sayisi cok iyi fakar hiz sorunu var birazcik ama 16 ay icinde 2 kere hamile kaldim ama neden dusuk yaptigimi detaylica uzmanla arastiricaz. yurtdisinda oldugum icin anca 2-3 ay sonrasina randevu alabildim. o zzamana kadar kendi cabalarimla artik rabbim ol derse olur. artik elime test alip yapmak bile gelmiyor cok zayif nokta bu konu su anda benim icin :50: sen kac tane dusuk yaptin canim?

mrb kızlar kimsecikler yok yalnız kalmış topik :30::30::30:
temizlik yapıyorum kızlar bir taraftan da mik mik :17: yoruldum baya kasıklarımda acayip bi ağrı var 2-3 gündür yumurtluyorum galiba inşallah bu sefer olur hakkımızda hayırlısı cumartesi annem geliyor bugünlerde pek yazamıyorum ama takip ediyorum kızlar mola verdikçe yazarım öpüldünüz :54::54::54:

Back