• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bizde 2 aydır deniyoruz ama hamile kalamadım bi türlü.. etrafımdakilerin çoğu hamile ve ben imrenerek bakıyorum. aslında yeni evliyim ama çocuğa özlemim çok diyebilirim. kimseylede paylaşamıyorum bu durumu.. bu denemede inşallah pozitif çıkar. her regl dönemimde bir kez daha hayal kırıklığı yaşıyorum. pozitif sonuç görmeye çok ihtiyacım var şu aralar. rabbim isteyen herkese nasip etsin (banada) amin..

S.a canlarimm nasılsınız bana dua edin çok kötü grip oldum yatak doşek yatıyorum :((((((( ateşim de var bebise bi şey olmaz inşallah :'(

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz buguun hicgiremedin hepinizi ozledim azapcim insanbulcum napiyonuz nasilsiniz :)

Canim ben kendim ultrason ve yumurtlama takibi yaptirdim her ay duzenli yumurtluyorum. Esimin sperm sayisi cok iyi fakar hiz sorunu var birazcik ama 16 ay icinde 2 kere hamile kaldim ama neden dusuk yaptigimi detaylica uzmanla arastiricaz. yurtdisinda oldugum icin anca 2-3 ay sonrasina randevu alabildim. o zzamana kadar kendi cabalarimla artik rabbim ol derse olur. artik elime test alip yapmak bile gelmiyor cok zayif nokta bu konu su anda benim icin :50: sen kac tane dusuk yaptin canim?

canım benimm uzun zamandır girmediğim için sizlere bakayım dedim üzülme emin rabbim ol dedikten sonra olmayacak bir şey yok rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin gerçekten sadece hamile kalmakla bitmiyor hep diken üstünde oluyorsun inşallah sende kalacaksın hamile sana munişkedi ye gurbet güzeline hep dua ediyorum aklıma gelince rabbim inşallah biran önce nasip etsin rabbim evlatsız bırakmasın kimseyi kafana takma ben kafama takmayı bıraktığım an hamiş kalmıştım hep bu psikoloji insanı etkileyen bu sene inşallah hamile kalacaksın allah ın izniyle canım benim

merhaba canlarım :16::16::16::16:

33 yaşındayım ,yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ve bir bebeğim olsun istiyorum :emir_bebek: ,fakat malesef her ay hüsran ,bu aydan da ümidimi kestim sayılır ,artık aralık ayına kaldı umudum, olmadı sonraki aylara artık.ben pco hastasıyım ,fakat adetlerim 5 yıldır düzenli ,son 2 adette ise düzensizlik başladı.
doktora gittim fakat birşeyin yok denemeye devam denildi ,tedaviye başlamak istiyorum ama çalıştığım için izin alma sorunum var ve birtürlü başlayamadım ..

sizlerde gebe kalmak istiyorsanız bu yolda tecrübe tedavi ve yöntemlerimizi paylaşıma varmısınız ..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

haydi bakalım topiğimiz hayırlı olsun ...bol paylaşımlar ..

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Adı[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Bat[/td]
[td]Sonuç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aycaaaaaaa[/td]
[td]24[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[td]:nazar::49::49::49:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MehtapTok[/td]
[td]....[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdum[/td]
[td]....[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[/tr]
[tr]
[td]insanbul[/td]
[td]....[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azap_çiçeği[/td]
[td]bu bir totemdir[/td]
[td]BEBİŞ YERLEŞİYOR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylül166[/td]
[td]33[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[/tr]
[tr]
[td]jang_bogo[/td]
[td]....[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[/tr]
[tr]

[td]lazo[/td]
[td]....[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[/tr]
[tr]

[/table]
beni de ekleyin :) sat 11 aralık:)

reglim 2gün geçti ve yarın sabahilk işim test yapmak olucak. perşembe hayırlara vesile olur inşallah. güzel haberler vermek istiyrummmm

löööööön ne halll :27:
bu ne yoğun çalışmaaağğ :27:
bu kadar çalışmayın nan bedeniniz eskir kocanıza hayır kalmaz ehehehehe :27:

hadi benim sınavım var, acaba diğer ev sarmaşıkları napıyo:31:

hamişler varrr ekleyelim listemiz kudursun :52:

kızlarr nolur stres yapmayın bu topikte olan herkes anne olucakk sadece biraz sabır klomen ovitrella ve preseed kullandımm ya varis ya muhyi Meryem süresi bide ilişkiden önce abdest alıp ya mutekebbiru celle celalahu deyinn (insanbuldan öğrendim) yer gök duaa rabbimm hepimizin kucağını doldursun inşallahhhhhhhh
ayyyy ne mutlu :17::17:
tebrik ederim canımmmm
bende bu duanın hikmetine inanıyorum
Allah herkese nasip etsin

herkesi öptüm ve kaçtım :54:

reglim 2gün geçti ve yarın sabahilk işim test yapmak olucak. perşembe hayırlara vesile olur inşallah. güzel haberler vermek istiyrummmm
hadi hayırlısı canım,inşallah gönlünden geçen olur. güzel haberlerini ver bize
Günaydınn kızlarrr 2 gündür burası çok sessiz herkezler nerede? :52::16::27::26::37:
canım toparladın mı kendini.
sorunsuz sağlıklı gebelik tez zamanda gelsin inşallah.

benim sınavım var.giremiyorum o yüzden. ama günde bi kez gelip okuyorum.
hoşçakalın:10:

günaydınnnn bayanlar yine negatif :( regl gecikmesinin 3.günü. ne anlama geliyor.

canım bende tam sana yazmıştım :(
bunun bi çok sebebi olabilir. ama gecikmen daha önce hiç olmadıysa kan verebilirsin. kanda çıkmazsa doktora git,
sorun yoktur inşallah.

size güzel vermek istedim sabah 6.30takalktım işe bile okadar dakik kalkmam. ama olmadı. tek çizgiden başka ne silik nede başka birşey yok. eşime kan tahliline gidelim dedm hastaneye. hastanede 10 günden aşağı kan tahlili yapmıyor. bekletiyorlar. geçen hafta bugün 0,100 çıkmıştı. testlerde negatif. tek umudum regl gecikmesi.

s.a bacılarr leynn bu tpige noldu kimse yok lazo demanın solyanım nerdesinizz leynnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27::47:

s.a bacılarr leynn bu tpige noldu kimse yok lazo demanın solyanım nerdesinizz leynnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27::47:

:21: SLM Bacım nasılsın valla ben pek yoğunum bu ara temizlik yapıyorum ama topik çok sessiz bu ararlar sen nasılsın ne var ne yok ben çalışmalara son hızla devam ediyorum neyse bacım ben kaçtım oğlumu doyurucam öpüldün cancağızım :54::54::54::42:

:21: SLM Bacım nasılsın valla ben pek yoğunum bu ara temizlik yapıyorum ama topik çok sessiz bu ararlar sen nasılsın ne var ne yok ben çalışmalara son hızla devam ediyorum neyse bacım ben kaçtım oğlumu doyurucam öpüldün cancağızım :54::54::54::42:

as bacım hg kıss cabuk bitirde işlerini dön aramıza yaa kimse yok sıkılıom :6:cocu doyur hadi annesi :16::54:

Bu kadar sessizlik valla fırtına öncesi gibim topikte hamiş patlaması yaşanmasın bu ay herkes çalışmakta sanırsamm bende dahil :30::26::27::27::37::37:

Çok şükür biraz daha iyiceneyim yine çalışmalara başladık allahım inşallah en kısa zamanda dualarımıza cevap verir göbüşlerimiz bebiş dolar İNŞALLAHH :46::46::27::27::15::16:

Back