- 17 Haziran 2013
- 1.874
- 107
- 163
gözünaydın cnm ikinci çizgi var şte hamilesin
çok sağol cnm benim darısıda isteyen herkeze işallahhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünaydın cnm ikinci çizgi var şte hamilesin
Canim ben kendim ultrason ve yumurtlama takibi yaptirdim her ay duzenli yumurtluyorum. Esimin sperm sayisi cok iyi fakar hiz sorunu var birazcik ama 16 ay icinde 2 kere hamile kaldim ama neden dusuk yaptigimi detaylica uzmanla arastiricaz. yurtdisinda oldugum icin anca 2-3 ay sonrasina randevu alabildim. o zzamana kadar kendi cabalarimla artik rabbim ol derse olur. artik elime test alip yapmak bile gelmiyor cok zayif nokta bu konu su anda benim icin sen kac tane dusuk yaptin canim?
bacım bilmem mi mik mik yok küsüz bizimkiyle nasıl olsun sanada büyük gecmiş olsun RABBİM inş saglıklı bi evlat koyu verir göbüşüne inşiş bacım bu acı son oılur
cnm ya bende 2 kere kımyasal gebelık 1 kere bos gebelıkten kurtaj oldum bende aynı 1 sene arayla hamıle ksldım bnm esımde de hız sorunu vardı sayıda dusuktu ben dayanamadım kan pıhtılasma testıde yaptrdım
hayırlı nolsun havvacımmm :)))
sağol balım darısıda isteyen herkezin başina işallah
canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
hg bacım MAŞALLAH pek anlamam ama degerin iyi artmış sevindim
as eylülüm bizde seni öpüyoruz bir an önce yolunu koy da gel kıı
off yaa ne oldu topimize nazarmı degdi
diger topkte gördüm hava hamişmiş şükür bi hamişimz daha oldu sıra bize geliyo oleyyyyyyy
off off herkez yogun bu günlerde neyse hayrlısı özlüyom bacım sizleri ya kimsede olmuyo dertleşim
hayırlı cumalaaa kızlaa kimsecikleee yok emme uykucu garılaa hadin galkın garimm sabah oldu ya
hadi neşelensin şu topik önceden oku oku bitmezdi şm tırt oldu sanırsam
azaaaaaaaap yavrum yine mi küstünüüüüz niye yaa nazar mı değiyo sizeee ((((((((((
günaydın azapcım nasılsın niye küssünüz yine canım ya :26::26::26:
saolun bacılarım benim akşam geldi eşimle uzun uzun konuştuk yine kıslarr eşim diyo ki zanki bize bişiler edilşmiş biz byle deildik diyo
bnde ALLAHA havele ediyom çok korkarım hacı hoca işlerinden bilmiyom ki
saolun bacılarım benim akşam geldi eşimle uzun uzun konuştuk yine kıslarr eşim diyo ki zanki bize bişiler edilşmiş biz byle deildik diyo
bnde ALLAHA havele ediyom çok korkarım hacı hoca işlerinden bilmiyom ki
sen bol bol dua et canım salat ı tefriciye duası var onu okuyabilirsin
Nazar âyeti var kalem suresi 50-51.ayet.... bi de felak nas ayetel kürsiyi bol bol okumani tavsiye ederim azapcımmm :)))))