• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Canim ben kendim ultrason ve yumurtlama takibi yaptirdim her ay duzenli yumurtluyorum. Esimin sperm sayisi cok iyi fakar hiz sorunu var birazcik ama 16 ay icinde 2 kere hamile kaldim ama neden dusuk yaptigimi detaylica uzmanla arastiricaz. yurtdisinda oldugum icin anca 2-3 ay sonrasina randevu alabildim. o zzamana kadar kendi cabalarimla artik rabbim ol derse olur. artik elime test alip yapmak bile gelmiyor cok zayif nokta bu konu su anda benim icin :50: sen kac tane dusuk yaptin canim?

cnm ya bende 2 kere kımyasal gebelık 1 kere bos gebelıkten kurtaj oldum bende aynı 1 sene arayla hamıle ksldım bnm esımde de hız sorunu vardı sayıda dusuktu ben dayanamadım kan pıhtılasma testıde yaptrdım

bacım bilmem mi mik mik yok küsüz bizimkiyle nasıl olsun :50: sanada büyük gecmiş olsun RABBİM inş saglıklı bi evlat koyu verir göbüşüne inşiş bacım bu acı son oılur :16::54:

azaaaaaaaap yavrum yine mi küstünüüüüz niye yaa nazar mı değiyo sizeee :(((((((((((

Son düzenleme:
cnm ya bende 2 kere kımyasal gebelık 1 kere bos gebelıkten kurtaj oldum bende aynı 1 sene arayla hamıle ksldım bnm esımde de hız sorunu vardı sayıda dusuktu ben dayanamadım kan pıhtılasma testıde yaptrdım

Ah be kuzum napicaz biz seninle hevesimiz bogazimiza takiliyor cok kotu bi durum Allah kimseyi evlatla sinamasin. Ben daha uzmanla gorustugumde butun testleri yaptircam. Bu ayda calisma yaptim ama gunleri tutturdugumu hic sanmiyorum. Asilamaya gecicem 2 ay sonra. Bol bol dua edelim Allah hayirlisiyla hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.

hayırlı cumalaaa kızlaa kimsecikleee yok emme uykucu garılaa hadin galkın garimm sabah oldu ya :52::52:

hadi neşelensin şu topik önceden oku oku bitmezdi şm tırt oldu sanırsam :50::50::50:

Son düzenleme:
kızlar size tedavi sürecimi anlatayım belki faydam olur 2 klomen 1 çatlatma iğnesi oldum rabbim nasip etmedi olmadı rahim filmi çektirdim bu ay 6 ocakta pkolu olduğumu öğrendim o kadar çok ağladım ki gözlerim şişti sonra kendine gel herşey kısmet o ol derse herşey olu veriri dedim dr serophone ve çatlatma iğnesi verdi bu ay kullandım ve birde bunları yaptımm namaz kılmaya başladım
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar88 ayeti=Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
87ayeti=Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne). bunları yaptım ve suyuda eyüp peygamberimize şifa olan sudan getirdim son 2 orucumu onunla açtım veÇoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur. bunuda 2 cuma yaptım bu 3 cuma ama dün hamle olduğumu öğrendim ve birde allaha inandım pergamberlerimizi araya alarak istedim onların hatrına kabul etti şükürler olsun kızlar hiç stres yapmayın herşey kısmet bakın bunlar yapılmıycak bişey deyil yapın bence:34::34::34:

hg bacım MAŞALLAH pek anlamam ama degerin iyi artmış sevindim:46:

as eylülüm bizde seni öpüyoruz bir an önce yolunu koy da gel kıı :16::54:

off yaa ne oldu topimize nazarmı degdi :14:

diger topkte gördüm hava hamişmiş şükür bi hamişimz daha oldu sıra bize geliyo oleyyyyyyy:21:

off off herkez yogun bu günlerde neyse hayrlısı özlüyom bacım sizleri ya kimsede olmuyo dertleşim :17:

günaydın azapcım nasılsın niye küssünüz yine canım ya :26::26::26:

azaaaaaaaap yavrum yine mi küstünüüüüz niye yaa nazar mı değiyo sizeee :(((((((((((

günaydın azapcım nasılsın niye küssünüz yine canım ya :26::26::26:

saolun bacılarım benim akşam geldi eşimle uzun uzun konuştuk yine kıslarr eşim diyo ki zanki bize bişiler edilşmiş biz byle deildik diyo
bnde ALLAHA havele ediyom çok korkarım hacı hoca işlerinden bilmiyom ki :14:

saolun bacılarım benim akşam geldi eşimle uzun uzun konuştuk yine kıslarr eşim diyo ki zanki bize bişiler edilşmiş biz byle deildik diyo

sen bol bol dua et canım salat ı tefriciye duası var onu okuyabilirsin

Nazar âyeti var kalem suresi 50-51.ayet.... bi de felak nas ayetel kürsiyi bol bol okumani tavsiye ederim azapcımmm :)))))

Back