- 25 Ekim 2013
- 8.420
- 21.595
- 598
- 50
saolun bacılar ALLAH razı olsun okuyum vlaa iyi olur inş
bende bugün kuran okudum hepimiz için dua ettim cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun bacılar ALLAH razı olsun okuyum vlaa iyi olur inş
gecikmeli regl oldum ama artık bu ay diğer aylardan daha umutluyum çünkü doktor kontrolünde olucam. pazartesi doktoruma gidicem hayırlısyla bir adım atıcaz. dün gece eşime Allah rahatlık versin dediğimde sizede demişti. dün akşama kadar kndimi hamile sanııyordum
eşimin siz lafı beni çok etkiledi. Allah herkesin gönlüne göre versin...
cnm hayırlısı olsun, dr. kontrolunde daha planli ilerlersiniz..
İnsallah diger aylarda guzel haberler verirsin..
gecikmeli regl oldum ama artık bu ay diğer aylardan daha umutluyum çünkü doktor kontrolünde olucam. pazartesi doktoruma gidicem hayırlısyla bir adım atıcaz. dün gece eşime Allah rahatlık versin dediğimde sizede demişti. dün akşama kadar kndimi hamile sanııyordum
eşimin siz lafı beni çok etkiledi. Allah herkesin gönlüne göre versin...
bende bugün kuran okudum hepimiz için dua ettim cnm
Herkesin şu aralar bi telaşi var herhalde azap_cicegim..kiminin sınavı kiminin başka bir şeyi...Eski canliligimiza döneriz tekrar. ..merak etme :))))ALLAH razı olsun bacımm saol duaların kabul olur inş
yaa neden böyle oldu topikk nerdeler bu kıslarr:26:
saolun bacılarım benim akşam geldi eşimle uzun uzun konuştuk yine kıslarr eşim diyo ki zanki bize bişiler edilşmiş biz byle deildik diyo
bnde ALLAHA havele ediyom çok korkarım hacı hoca işlerinden bilmiyom ki
allah kabul etsin papatyam..bende bugün kuran okudum hepimiz için dua ettim cnm
azapcim olur boyle seyler ama insallah dedigin gibi bi sey yoktur cnm..saolun bacılarım benim akşam geldi eşimle uzun uzun konuştuk yine kıslarr eşim diyo ki zanki bize bişiler edilşmiş biz byle deildik diyo
bnde ALLAHA havele ediyom çok korkarım hacı hoca işlerinden bilmiyom ki
burasi da yagmurlu cnm,kasvetli bi hava var..Günaydınlarr kızlarrr diyeceğim amaaa kimsecikler yok :44::44: olsun yinede yağmurlu bir istanbul cumartesinden kocamannnn GÜNAYDINNN herkesler
cnm sabah ilk idrarinla yapmayi denedin mi testi..merhaba kızlar lütfen yardımcı olun,15 kasım 16 aralık adet tarihlerim hep bir gün atar 17 ocakta adet olmam gerekiyorudu 16 ocakta kahvernegi leke geldi 2 gün ve bitti şimdi hiçbişe yok adet olmadım 1 hafta geçti dün öğlen test yaptım silik çizgi çıktı,akşam yaptım negatif çıktı ne yapacağımı şaşırdım,kan testine de gitmek istemiyorum henüz yoktur diye, göğüs ağrısı,baş ağrısı ve karın ağrısı var belirti olarak ağrılar var yani sadece
allah kabul etsin papatyam..
azapcim olur boyle seyler ama insallah dedigin gibi bi sey yoktur cnm..
bol bol dua et cnm..
burasi da yagmurlu cnm,kasvetli bi hava var..
cnm sabah ilk idrarinla yapmayi denedin mi testi..
test yoktu başka evde bu sabahki idrarıma da çıktım,şimdi yarın sabahı mı beklemeliyim
mrb cnm.günün geçtiyse eğer gün içersindeki idrarınla da çıkar diye düşünüorum.bir kaç saat idrara çıkma sonra testi yap derim.
teşekkür ederim yapıcam bi kaç saat sonra dün silik çizgi çıkınca umutlanmıştım ama akşam hiç çizgi yoktu ikinci testte baya moralim bozuldu bugün kesinleşir inş.
inş. cnm.güzel haberlerini beklioruz.
kızlar merhaba şimdi eşime test aldıırıp yaptım başka bir markayı negatif gibi çıktı kan testi yaptırmalımıyım sizce pozitif çıkan test hatalı mıydı acaba
cnm negatif gibi derken?
tek cizgi cikti ise negatiftir ama cok az silik cikti ise olabilir..