- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
bidahaki geldiğinde cinsiyetini söylerim dedi
evet canım devlette. başka doktor yok zaten. mecburum yoksa ağzına tükürüp çıkarıp.
adamla muayene esnasında iletişim kuramıyorum telefonda hiç müsade etmez
kv artık bir ay gitme bebek ışınlara maruz kalıyor diyo
aslında bende böyle düşünüyorum ama bilemedim
ayy senin kuzun nasılmışaynı zamanda görmüşüz kuzularımızı
kızlar kontrolden geldik. doktorun ameliyatı varmış,of geç kaldım diyerek baktı ultrasonda. al bu bebek, 9+3 haftalık uyumlu dedi ve çıktı gitti beni öyle bırakıp. ağlamaklı kalktım soracaklarımı soramadım. ama olsun bebek iyiymiş ona şükür.
tekrar ne zaman gideciğimide bilmiyorum söylemedi salak adam
slm tekrar kjızlar
Kizlar selamlaarrrr
Ben sozum ona 2 ay ara vericektim deneme yapmicaktim, ama duramadimbugun itibariyle bu ayki calismalarimi da geride biraktim... Hic umutla beklemiycem cunku tutmuyor tutanda gidiyor.. is yerinde calistigim bi kiz ikinci cocuguna hamile, daha gecen ay calismaya baslamisti.. Onun hamile oldugunu ogrendigimde oturuup agladim cok hassas bir mesele oldu bu bebek isi
Bakalim 2 ay daha denicem olmadi sonra tup bebege yatay gecis yapicam. Umarim hepiniz iyisinizdir rabbim dualarinizi geri cevirmesin ilk once hepimize saglikli uzun omurler ardindanda nur topu gibi tombilik bebeler versin insallahhh
İnşallah tüp bebege gecmeden hamile kalırsın bir kac tanıdıgım var bu şekilde hamile kalan süpriz olmuştu ne zamandır olmuyor canım
Amin canim hamilelerin dualari kabul olurmus insallah diyelim. Ben 17 aydir deniyorum canim 2 kere dusuk yaptim ama cok erken daha 5 haftalikken. Denemedigim yapmadigim kalmadi.. Aliskanlik oldugu icin yine calismalara devam ettim ama hic boyle icimde bi gram umit kalmadi. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah sana hayirlisiyla evladina kavusmayi saglikla kucaklamayi nasip etsin.. AMiNNNNN
Amin canim hamilelerin dualari kabul olurmus insallah diyelim. Ben 17 aydir deniyorum canim 2 kere dusuk yaptim ama cok erken daha 5 haftalikken. Denemedigim yapmadigim kalmadi.. Aliskanlik oldugu icin yine calismalara devam ettim ama hic boyle icimde bi gram umit kalmadi. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah sana hayirlisiyla evladina kavusmayi saglikla kucaklamayi nasip etsin.. AMiNNNNN
Azapcık napıyorsun balım nasıl gidiyor hayat
amann nasıl gitsin işte aynıı evde patlıyom kıı sen naslsn canım
canm sen sanırım kımyasal gebelık gecırmıssın bende aynı dertten muzdarıbım esımde varıkosel vardı amelıyat oldu esın test falan yaptrdımı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?