2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Merhaba kizlar. bende 5+3 hamileyim. bhcg degerlerim;
16.01.2014 323
18.01.2014 674
20.01.2014 1994 aslinda degerlerimde artis var ama son degerim neredeyse 3 kat artmis. saglikli bir gebelik icin 48 saatte 2 kat artis oluyormus. İlk gebeligim cok korkuyorum sizin degerleriniz nasildi yada bu degerlerle saglikli bir gebelik geciren var mi acaba nette arastirinca dis gebelik mol gebelik kimyasal daha da.korktum. herkes saglikla bebeklerini kucaklar ins.

bence normal canım benim ilk 325 birgün sonra 657 2 gün sonra 2387 ilk başlarda hızlı artar korkma bence..ne zaman gideceksin doktora..

bence normal canım benim ilk 325 birgün sonra 657 2 gün sonra 2387 ilk başlarda hızlı artar korkma bence..ne zaman gideceksin doktora..

Cuma gunu gitmeyi planliyoruz canim eger degerler boyle giderse keseyi gorebilirim heralde ama kalp atislarini duyana kadar cok zor gececek gibi sen gittin mi doktora bide senin degerler birer gun arayla mi? Yuksek cikinca korktum sen konusmus muydun doktorla?

yoo korkmadım doktorum normal dedi..yavaş artarsa sorun aslında biz keseyi 5+3 gördük kalp atışını 7+2 duydum şuan 11 haftadayız..bugünde bebişi gördük maşallah..darısı sana korkma canım

bu değere göre kese çok kolay karından ultrason ile bile görülebilir ,kalp atışları içinde 2 hafta sonra kadar çağırır doktor ,hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah ..

yoo korkmadım doktorum normal dedi..yavaş artarsa sorun aslında biz keseyi 5+3 gördük kalp atışını 7+2 duydum şuan 11 haftadayız..bugünde bebişi gördük maşallah..darısı sana korkma canım

Cok tesekkurler cnm ya icim rahatladi valla masallah insallah bende gorurum o gunleri isin asli biz bebek icin cok ugrastik 5 kez ilac kullandim 3 kez asilama ama olmadi yaza tup bebek derken kendiliginden geldi bundan once defalarca test yapmistim simdi de bu yuzden korkuyorum belki cnm cok saol.

korkma canım tadını çıkar bu günlerin..inş sende zamanı gelince hepsini sırayla yaşayacaksın

bu değere göre kese çok kolay karından ultrason ile bile görülebilir ,kalp atışları içinde 2 hafta sonra kadar çağırır doktor ,hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah ..

Doktorumla konustugumda gecen persembe deger 323 oldugundan 1 hafta sonra gel demisti bhcg baktirma demisti bide ben dayanamadim baktirdim simdi de esim islerini ona gore ayarladi 1 saatlik yol o yuzden sabirla beklicem simdi cuma gununu) ins bebegim birakmaz beni

hiç korkma annesi ,ordadır nerde olcak ,gitmez bi yere ..

Üzùlme cnm.bebeğin iyiymişya önemli olan o.ne salak dr lar varya.senin seçme şansında yok.

test yaptım ve negatif bugün regl günüm. eşimin sperm sonuçlarını zayıf çıktı.çok üzüldüm. stresten oldu sanırım. ama yine de umudum var. sizlerin gzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum. sıra bana da gelicek :)))) sizede

((((((((((((((((( burdaki hiç kimse bedduayı hele ki böylesini hiiiççç hak etmiyo ismihan ((((((((((

gerçekten çok üzüldüm, diyecek lafım yok ((((((((

ayyyy... mehtabım yaa :) benim için zahmet edip uzun uzun yazmışsınnn..kıyaamam sana, çok duyulandım Allah razı olsun balımmm güzel desteklerin için :)))))))))))))

destek veren tüüüüm dostlarıma çooook teşekkür ederim

kuzum iyiymiş işte niye sıkıntı yapıyonki bi dahakine sorarsın

tabikide sıra bizlerede gelicek inş. sadece biraz sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…