Merhaba kizlar. bende 5+3 hamileyim. bhcg degerlerim;
16.01.2014 323
18.01.2014 674
20.01.2014 1994 aslinda degerlerimde artis var ama son degerim neredeyse 3 kat artmis. saglikli bir gebelik icin 48 saatte 2 kat artis oluyormus. İlk gebeligim cok korkuyorum sizin degerleriniz nasildi yada bu degerlerle saglikli bir gebelik geciren var mi acaba nette arastirinca dis gebelik mol gebelik kimyasal daha da.korktum. herkes saglikla bebeklerini kucaklar ins.
bence normal canım benim ilk 325 birgün sonra 657 2 gün sonra 2387 ilk başlarda hızlı artar korkma bence..ne zaman gideceksin doktora..
Cuma gunu gitmeyi planliyoruz canim eger degerler boyle giderse keseyi gorebilirim heraldeama kalp atislarini duyana kadar cok zor gececek gibi sen gittin mi doktora bide senin degerler birer gun arayla mi? Yuksek cikinca korktum sen konusmus muydun doktorla?
Cuma gunu gitmeyi planliyoruz canim eger degerler boyle giderse keseyi gorebilirim heraldeama kalp atislarini duyana kadar cok zor gececek gibi sen gittin mi doktora bide senin degerler birer gun arayla mi? Yuksek cikinca korktum sen konusmus muydun doktorla?
yoo korkmadım doktorum normal dedi..yavaş artarsa sorun aslında biz keseyi 5+3 gördük kalp atışını 7+2 duydum şuan 11 haftadayız..bugünde bebişi gördük maşallah..darısı sana korkma canım
Cok tesekkurler cnm ya icim rahatladi valla masallahinsallah bende gorurum o gunleri isin asli biz bebek icin cok ugrastik 5 kez ilac kullandim 3 kez asilama ama olmadi yaza tup bebek derken kendiliginden geldi bundan once defalarca test yapmistim simdi de bu yuzden korkuyorum belki cnm cok saol.
bu değere göre kese çok kolay karından ultrason ile bile görülebilir ,kalp atışları içinde 2 hafta sonra kadar çağırır doktor ,hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah ..
Doktorumla konustugumda gecen persembe deger 323 oldugundan 1 hafta sonra gel demisti bhcg baktirma demisti bideben dayanamadim baktirdim simdi de esim islerini ona gore ayarladi 1 saatlik yol o yuzden sabirla beklicem simdi cuma gununu ) ins bebegim birakmaz beni
kızlar kontrolden geldik. doktorun ameliyatı varmış,of geç kaldım diyerek baktı ultrasonda. al bu bebek, 9+3 haftalık uyumlu dedi ve çıktı gitti beni öyle bırakıp. ağlamaklı kalktım soracaklarımı soramadım. ama olsun bebek iyiymiş ona şükür.
tekrar ne zaman gideciğimide bilmiyorum söylemedi salak adam
Sorduğum soru muziplik olsun diye (yaramazlık diye mikmiki mi kastettin ) demekti.....
Cevap bu olmamalı, çok üzüldüm açıkçası, benim hakkımda kulis yapılmış anlaşıldı.
Duamı tekrar ediyorum ve her kim iftira atıyorsa veya kötü düşünüyorsa O'na da nasip olmasın evlat kokusu.
Bu kadar netim......
kardelennnn hayırlı olsun canım bebeişin mutlu hamilelikler :))
canım bal gibi hamilesin gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin
yaşasınnn topikde bi hamile daha...
gözünaydın cnm.rabbim tamamına erdirsin inş.
Canım şimdiden öyle düşünme insanın aklına geliyor tabiki allah korusun her hamile kalanının korkularını yaşıyorsun
Keseyi ve bebegi görüceksin oooh demiycen öyle oluyor endişeler korkular hic bitmiyor bitanem o yüzden sakin olmaya çalış
Hergün acaba benimlemi iyimi kalbi atıyormu böyle geciyor inan bana hergün cagırsa doktor hergün gidip görmek isterim iyi oldugunu anlamk icin allahım saglıklı hayırlı evlatlar versin hepimize saglıkla kavuşalım evlatlarımıza
İlk aile hemine git kan ver degerine göre bakarsın düşükse 2 gün sonra tekrarlarsın bende böyle yaptım
6 haftaya kadar bekledim evde doktora gitmedim doktor bile morelini boza bilir erken gidince kese boş boş gebelik dış gebelik gibi
Şeyler dedikleri icin ben kalbini ve kendisi gördüm ilk gittigimde sende böyle yapabilirsin zaten bi sıkıntı olsa bile yine bekletiyor seni
1 hafta daha bekleyelim bakalım normalmi diye herşekilde bekliyceksin canım cuma günü konturol günümdü bi kız geldi hemile oldugunu duyar duymaz gelmiş sohbet ettim onunla degeri 200 henüz düşük doktor sana şimdi git 1 hafta yada 2 hafta sonra gel der sakın canın sıkılmasın dedim girdi cıktı evet dedigin dogru ilgilenmedi bile dedi 4 haftalık olmuş oluyor onunki sabredenilirsen bekle derim 6 hafta olsun öyle ilk konturole git ilk başta kan degerini konturol et tabiki yükseliş güzelse harika olur
kızlar kontrolden geldik. doktorun ameliyatı varmış,of geç kaldım diyerek baktı ultrasonda. al bu bebek, 9+3 haftalık uyumlu dedi ve çıktı gitti beni öyle bırakıp. ağlamaklı kalktım soracaklarımı soramadım. ama olsun bebek iyiymiş ona şükür.
tekrar ne zaman gideciğimide bilmiyorum söylemedi salak adam
papatyammm..güzel çiçeğim benim Allah razı olsun...bu duyguyu RABBİM isteyen herkese nasip etsin...başta topiğimize
test yaptım ve negatifbugün regl günüm. eşimin sperm sonuçlarını zayıf çıktı.çok üzüldüm. stresten oldu sanırım. ama yine de umudum var. sizlerin gzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum. sıra bana da gelicek :)))) sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?