ahanda kaçırma o zaman bacım.benim hiç böyle akıntım olmamıştı dediğim ay kaldım ben.
güvenmekle ne alakası var, insan heyecanlanıyo. daha bi varlığını hissediyo. salak doktor
olsun kuzum bak iyiymiş çok şükür. Rabbim onu size bağışlasın
artık yavaştan rahatla bence bebeğe de stres olmasın annesi.
Allah a emanet et.. uykusuzluk için ayran iç şifalı şifalı hem
eğer kanamanın devamı gelmemiş ise yerleşme kanaması olabilir çatlatma iğnesinden sonra 12 gün geçmiş ise bi kan tahlili yaptır dedim canım
benimkiler küçük zaten aplası, o kadan büyümesler yağğ ayıpp giiiiittt bakmaaaaeeeeeee sağdece göbek büyümiycek canım memelerde büyüycek :)
bana güvenmeyin nan ben çok pis oynak bi o kadan sapuk bi o kadan naağğleet bi kadın olduğumdan Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542Sen yapamazsın onu ama alışık olanlar yapar
ahanda kaçırma o zaman bacım.benim hiç böyle akıntım olmamıştı dediğim ay kaldım ben.
benimkiler küçük zaten aplası, o kadan büyümesler yağğ ayıpp giiiiittt bakmaaaa
bana güvenmeyin nan ben çok pis oynak bi o kadan sapuk bi o kadan naağğleet bi kadın olduğumdan Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542 Eki Görüntüle 941542
Boşver cnm bu kadar msj alınmıştır umarım.
aman kuzum Allah onları bize bağışlasın. acısını tahmin edemiyorum ben.
sen daha sağlam ol, bişey olmayacak inşallah.
kan tahlillleri yapıldı canım. tek doz hepatit B aşısı vardı. iki doz eksikti. şimdilik koruyo seni aama doğumdan hemen sonra yaptır dedi.
onun dışında bişey çıkmadı. bi kaç kez tekrarlıyolar mı bu kan testini canım? yoksa tek sefer mi yapılıyo.
ben de ayni seyi dusundum cnm bir iki yazdim ama kizlar donmedi..kızlar ne oldu ya bizle neden konuşmuyorsunuz
Rabbim bizleri daha fazla bekletmeeee
hayırlıııler verrr
ben de ayni seyi dusundum cnm bir iki yazdim ama kizlar donmedi..
kendi aralarinda konuya odaklandiklari icin herhalde..
doğrudur canımda kendimi kötü hissettim
başka topiklere de uğruyorum ama burası kadar sarmıyor orası böyle olunca da üzülüyorum hayırlısıaynen ara ara baska topiklere kaymaya basladim ne yalan soyliyim..
şu nenemin paçalı donlar oluyodur anca nan
kızlar ne oldu ya bizle neden konuşmuyorsunuz
ben de ayni seyi dusundum cnm bir iki yazdim ama kizlar donmedi..
kendi aralarinda konuya odaklandiklari icin herhalde..
doğrudur canımda kendimi kötü hissettim
aynen ara ara baska topiklere kaymaya basladim ne yalan soyliyim..
Anlayan anladı.biz burda birbirimize dost yoldaş oluyoruz.birimizin acısını hepimiz yaşıyoruz.biri sevinince hepimiz seviniyoruz.belki ailemizle eşimiźle arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı birbirimizle paylaşıyoruz.onun için son olaylar çok canımı sıktı cnm.bu konu hakkinda pek konuşmak istemiyorum ben herkesi çok seviyorum.yüzüne iyi konuşürsam arkasındanda òyle konuşürum bir çok arkadaşında öyle olduğuna inanıyorum.burası bizim uğurumuz.onun için DOST OLALIM KARDEŞ OLALIM AMA ASLA KALLEŞ OLMAYALIM.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?