- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
cnm insallah evet haftaya tatil basliyor..hadi canım sende haftaya tatildesin demii
bende dun yımırtladım mikmik oldu aksamm
kimsecikler yok gibi cnm,ara ara ben bakiyorum soyle bi..Kizlar nasilsiniz bakalim kimsecikler yokmu
mehtabım hosgeldinn canımmmmEki Görüntüle 939902
Kizlar sessiz bugun burasi..
not giriyorum bi yandan ben de..
sevgiler..
selam kızlar ,ben bu topiği hep takip ettim ,tüm sayfaları hergün okuyordum ,sonunda bende geldim üye oldum ,hatta sizi takip ederken hamile kaldım ben ,allah sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah ,insanbul,azapçiçeği,sevdum,papatya ,mehtap,seda hepinizi tanıyorum ve çok seviyorum
günaydın benim güzel arkadaşlarım nasılsınız bugün ben açayım topiği dedim müsadenizle :) iki gündür çok yoğundum evde giremedim hiç işe gelir gelmez şöyle bi göz gezdirdim hiç havadis yok galiba :))) benim çalışmalar bugünden itibaren başlar artık
günaydın canım nasılsın
iyiyim hayatım sen nasılsın nasıl oldun başladınmı işe :)
İyi geceler kızlar,hala yatamadım ,saat 10 da niyetlendim ama onu topla bunu kaldır ,ay şunuda yıkıyım bunuda katlıyım derken bu saat oldu,yarın pazartesi ,benim sendrom günüm :) bugün tatildim tabi ,anneme gittim yan gelip yattım ,iyi dinlenmişim ama ,şimdilik iyi geceler .öpüyorum herkesi
iyiyim hayatım sen nasılsın nasıl oldun başladınmı işe :)
başladım canım ama aynıyım ya çok bulantım var hiç keyfim yok..dün gecede kız hiç uyumadı öksürükten sabah zor kalktıkanne gitmeyim okula diyor..eğer ii olmassam yine rapor alacam yarım
günaydın şekerler nasılsınız
başladım canım ama aynıyım ya çok bulantım var hiç keyfim yok..dün gecede kız hiç uyumadı öksürükten sabah zor kalktıkanne gitmeyim okula diyor..eğer ii olmassam yine rapor alacam yarım
günaydın şekerler nasılsınız
geçmiş olsun canım.. kendine kızına bebişe ii bak e mibaşladım canım ama aynıyım ya çok bulantım var hiç keyfim yok..dün gecede kız hiç uyumadı öksürükten sabah zor kalktıkanne gitmeyim okula diyor..eğer ii olmassam yine rapor alacam yarım
walla biri bana da özet geçse ii olacak..günaydın canlarım ,papatyam çok iyiyim canım çok şükür ,pazartesi bugün ve epey yoğunum ,çok konuşmayın ya ,valla dönüp takip edemiyorum ,yada artık birileri bana özet geçer ,seda bugün test yapacak ,resense yapacak .,varmı başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?