2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Hos ggeldin cnm bakiyorumda hepimizi taniyosun bizim bi rontgencimiz daha vardi efce :) bu arada gozunaydin bebegin hayirli olsun

kızlar 2gündür kendime gelemiyorum. şöleki 8aydır planladığımız gebelik gerçeşmedi ve eşim sperm testi yaptırdı. 1cc de 7.500.000 milyon çıktı. yani çok düşük. ürolog muayene sonrası doktor aşılamaya yönlendirebilir. çok korkuorum. nolur tecrübelerinizden fayalanmak isterim. çaresizlik çok zor bir durum. ama Allah 'ım sizin yüzünüzü güldürdüğü gibi bizim yüzümüzde güldürcek inşallah. güzel haberlerinii okuömak isterm.....

iyi geceler kızlar nasılsınız?

insanbul gacısı yine senin fotonu göremedim anam bee

ayrıca kızlar azcık okudum topiği şu yumurtlama muhabbetine bende çok gülüyorum yaa
gıt gıt tavık gibi yok yumurtladım yok yumurtlamadım

İyi geceler kızlar,hala yatamadım ,saat 10 da niyetlendim ama onu topla bunu kaldır ,ay şunuda yıkıyım bunuda katlıyım derken bu saat oldu,yarın pazartesi ,benim sendrom günüm :) bugün tatildim tabi ,anneme gittim yan gelip yattım ,iyi dinlenmişim ama ,şimdilik iyi geceler .öpüyorum herkesi

günaydın benim güzel arkadaşlarım nasılsınız bugün ben açayım topiği dedim müsadenizle :) iki gündür çok yoğundum evde giremedim hiç işe gelir gelmez şöyle bi göz gezdirdim hiç havadis yok galiba :))) benim çalışmalar bugünden itibaren başlar artık

günaydın canım hoşgeldin evine nasılsın kuzum

iyiyim hayatım sen nasılsın nasıl oldun başladınmı işe :)

başladım canım ama aynıyım ya çok bulantım var hiç keyfim yok..dün gecede kız hiç uyumadı öksürükten sabah zor kalktık anne gitmeyim okula diyor..eğer ii olmassam yine rapor alacam yarım

günaydın şekerler nasılsınız

başladım canım ama aynıyım ya çok bulantım var hiç keyfim yok..dün gecede kız hiç uyumadı öksürükten sabah zor kalktık anne gitmeyim okula diyor..eğer ii olmassam yine rapor alacam yarım

canım yaaa valla zor dönemdesin az kaldı atlatıcaksın ama al rapor keyfine bak sen önemli olan çocukların keyfi boşver işi :)

günaydın canlarım ,papatyam çok iyiyim canım çok şükür ,pazartesi bugün ve epey yoğunum ,çok konuşmayın ya ,valla dönüp takip edemiyorum ,yada artık birileri bana özet geçer ,seda bugün test yapacak ,resense yapacak .,varmı başka

slm kızlar... uzun zamandır yazmıyom buraya.. geliyom bakıyom ama ya sistem arıza çıkarıyo ya benim oğlan sizler napiyonuz nasılsınız? yeni hamişler var mı? merakla bekliyom hep
şimdiiii anlatayım önce kendimi. çrş dr un yoğunluğundan dolayı randevuya gidemedik. perş başka dr a gittik karından bakınca boş gebelik muhtemelen kalp atışı yok dedi
alttan bakalım parça falan görebiliriz belki dedi. baktık ve atan minnacık bi kalp gördük çok şükür Rabbime.. sağa sola yavaş yavaş söylüyorum ii tepki eren de var çok kötü de.. ben halimden mutluyum. bi sene daha bekleseydim çıldırırdım. çok seviyom bıcırıkları yaaaa ölecem yorgunluktan ama onlara herşey değer bence.. bu arada finaller yüzünden giremiyordum. finaller berbat geçti şimdi d ek ödevler yüzünden giremeyeceğim (( kendinize ii bakın anacım byyyy
geçmiş olsun canım.. kendine kızına bebişe ii bak e mi

walla biri bana da özet geçse ii olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…