Valla tam üstüne bastın bende diyorum birine benziyo.iri gözler siyah saçlar
dimi lazom ya prenses isabella aynı ,hatta ben o kadını türkan şorayada benzetiyorum ,dolaylı yoldan insanbulda türkan şoraya benzemiş oluyor
Hee valla fazla abartma gıı.havslara girer simdi .
ooo maşallah kızlar iki dk temizlik yapam dedim döktürmüşsünüz aramıza yeni katılanlar hoş gelmiş sefalar getirmişsiniz topiğin enerji muhteşem valla bu enerjiyle hepimizin göbüşler dolar inşallah
ay valla ya ,olayı tadında bırakacaktım ,türkan şorayı filan karıştırmayacaktım hiç
ben geldim ya ondan oldu
bana diyon mikmikci diyee sen hiç durmuyomuşsunH.b cnm.iyi ne olsun sende ne var ne yok mik mikçi
as bacım geldim hemn cıkmışsın yahuslm kızlar nasılsınız istanbul nasil gidiyor azabim sen neler yapıyorsun. .hepinizi öptüm
tirbiyesizzzİyim kuzum ne olsun.6 gündür full çalışıyorum.2 yumurtam çatlamış persembe günü dr gittimya .1 tane daha var dedi 18 mm di ozaman bizde çalışmaya devam ediyoz oda çatlar diye :)) bekliycez 10 gün daha
ben bi göremedim seniiiiiiiiiiiiiiiiiayy ne güzel kııı önce sen doğurcan resminden severiz artık
gönül gözüyle bakan gözlerin güzel canım teşekkürler
oyyyyy balımm hgg kıss nasıl actırdınn ohh iyi yapmışsın vlla yoklugun çok belli oluyodu hg bacımmmmerhaba canlarım ,hepinizi çok özledim ,bir talihsizlik oldu ,ama artık burdayım ,o malum konu hakkında asla konuşmıycam ,lütfen sizlerde sormayın olurmu ,tekrar ceza almak ve aranızdan ayrılmak istemiyorum ..ben kk yıda buradaki dostlarımı da çok seviyorum..
eylülümm mehtap da giremiyomuş dogrumu :26:
abla su ceza alıp topıge grememe nasl oluyo
elamm bişi sorcam sana ya hani aşılamada yum takibi yapılıyo ya niye son gün bakmıyo ki yum catlamış mı diye bakmadn hop aşı yapıyolar :26:
evet bu soruyu bn asılma olcm gun doktora sordum ve catlamstr ddı bakmadı
hosgeldin mehtapcim..Sizleri cok özledim özlediklerim kendilerini bilir aslında isim vermek istemiyorum konuyla ilgili hic bir şey sormayın
Bir daha sıkıntı yaşamak istemiyorum malüm tekrardan aranızda olmakdan cok mutluyum
iyi pazarllarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hadi canım sende haftaya tatildesin demiihosgeldin mehtapcim..
Biz de seni yeniden gormekten oturu mutluyuz..
merhaba cnm..
Bugun kimse yok buralarda..
Ben de son notlarımı giriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?