2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ooo maşallah kızlar iki dk temizlik yapam dedim döktürmüşsünüz aramıza yeni katılanlar hoş gelmiş sefalar getirmişsiniz topiğin enerji muhteşem valla bu enerjiyle hepimizin göbüşler dolar inşallah

Hee valla fazla abartma gıı.havslara girer simdi .

ay valla ya ,olayı tadında bırakacaktım ,türkan şorayı filan karıştırmayacaktım hiç

ben geldim ya ondan oldu

merhaba canlarım ,hepinizi çok özledim ,bir talihsizlik oldu ,ama artık burdayım ,o malum konu hakkında asla konuşmıycam ,lütfen sizlerde sormayın olurmu ,tekrar ceza almak ve aranızdan ayrılmak istemiyorum ..ben kk yıda buradaki dostlarımı da çok seviyorum..

H.b cnm.iyi ne olsun sende ne var ne yok mik mikçi
bana diyon mikmikci diyee sen hiç durmuyomuşsun
slm kızlar nasılsınız istanbul nasil gidiyor azabim sen neler yapıyorsun. .hepinizi öptüm
as bacım geldim hemn cıkmışsın yahu
tirbiyesizzz
ayy ne güzel kııı önce sen doğurcan resminden severiz artık

gönül gözüyle bakan gözlerin güzel canım teşekkürler
ben bi göremedim seniiiiiiiiiiiiiiiii banane bnde görcem ala ala
oyyyyy balımm hgg kıss nasıl actırdınn ohh iyi yapmışsın vlla yoklugun çok belli oluyodu hg bacımmm

elamm bişi sorcam sana ya hani aşılamada yum takibi yapılıyo ya niye son gün bakmıyo ki yum catlamış mı diye bakmadn hop aşı yapıyolar :26:

elamm bişi sorcam sana ya hani aşılamada yum takibi yapılıyo ya niye son gün bakmıyo ki yum catlamış mı diye bakmadn hop aşı yapıyolar :26:

evet bu soruyu bn asılma olcm gun doktora sordum ve catlamstr ddı bakmadı

evet bu soruyu bn asılma olcm gun doktora sordum ve catlamstr ddı bakmadı

çok sinir bi dr yaa cokta genç ama bu yaptıgı çok yanlş baksa daha iyi catlamamışsa ona göre catlıcagı gün gel der boşa yapmış olmuyomu ya 2 gün sonra catlarsa ahh iştee özelde olsa böyle yapamzlar para konuşuyo yaa

Sizleri cok özledim özlediklerim kendilerini bilir aslında isim vermek istemiyorum konuyla ilgili hic bir şey sormayın
Bir daha sıkıntı yaşamak istemiyorum malüm tekrardan aranızda olmakdan cok mutluyum

Sizleri cok özledim özlediklerim kendilerini bilir aslında isim vermek istemiyorum konuyla ilgili hic bir şey sormayın
Bir daha sıkıntı yaşamak istemiyorum malüm tekrardan aranızda olmakdan cok mutluyum
hosgeldin mehtapcim..
Biz de seni yeniden gormekten oturu mutluyuz..

iyi pazarllarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba cnm..
Bugun kimse yok buralarda..
Ben de son notlarımı giriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…