• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

çirkinim nan ben :27: bebem de maymun yavrusu gibi olcak diye korkuyom :27:
öp hadi öp bende öptüm :54:

bebegm bnce sen cok gzel bı bayansın neslı olmandan anlıyorum etrafmda bole ınsanlr grmk cok mutlu edyo bnı seenı cok sevdm bu topıgı coook sevdm

klomen içtiğim ay benim yumurtlama akıntım gelmedi biliyo musun
ikinci ay içmediğim zaman geldi şok oldum
eşime dedim koş koş ben acayip bişey yumurtluyorum diye :52:

:)) acayip bişry yumurtlamak ne oluyo len.evet ya klomeni içerken akıntı olmuyo.yumurta çatliycagı zaman frne kasık ağrisi yapiyo azcik o sùmükümsü şeyden geliyo .ondan sonra ağri filan kalmiyo.ama regl olmayınca olmuştu bende kremsi .

:)) acayip bişry yumurtlamak ne oluyo len.evet ya klomeni içerken akıntı olmuyo.yumurta çatliycagı zaman frne kasık ağrisi yapiyo azcik o sùmükümsü şeyden geliyo .ondan sonra ağri filan kalmiyo.ama regl olmayınca olmuştu bende kremsi .

cnm ya bnde kask agrısı fln olmuyo nden kı acep yumurta akı gb akıntı oluyo oka baska yok:15:

bnde bakıyım bnde:16:
bi bakan bi daha bakamaz zaten :52:

yumurtluyorum galiba deyince dalga geçiyolar nan :52:
bir erkek bir kadın var ya hani
orda da zeynep hamile kalmak için yumurtlamayı anlatıyo kocasına
adamda tam yumurtalı sucuk yicek
midesi bulanıyo gidiyo yazzık :52::52::52:

benim bebe güzel olur.. kizim dogdugunda melekti teysesi..kiz isir ye yigenini..sewerim ben onları. .
ayy ne güzel kııı önce sen doğurcan resminden severiz artık :31:
bn gordum resmnı ve dedgm cktı cok hoşsun cnm bnm kaldr resmı amn dıyım calınır faln:34:

gönül gözüyle bakan gözlerin güzel canım teşekkürler :17:

haydin dağılın benim olmadığım yerde bulunmayın fururum $avcý.gif

ehe öptüm hepinizi hoşçakalın :54:

bi bakan bi daha bakamaz zaten :52:

yumurtluyorum galiba deyince dalga geçiyolar nan :52:
bir erkek bir kadın var ya hani
orda da zeynep hamile kalmak için yumurtlamayı anlatıyo kocasına
adamda tam yumurtalı sucuk yicek
midesi bulanıyo gidiyo yazzık :52::52::52:

Ayy biliyom o dizi benim favorüm.ama starda bitti .türk max veriyo ordan izliyom eski bölümleri :))

Back