2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

regl me daha 4gün var ben dayanamadım ve kn tahliline gittim.2saat içinde öğrenirsiniz deidler. beklemedeyim. erken de olsa 4gün boyunca ümitlenmek istemiyorum. artık çok sabırsızım. dayanamıyorum.

regl me daha 4gün var ben dayanamadım ve kn tahliline gittim.2saat içinde öğrenirsiniz deidler. beklemedeyim. erken de olsa 4gün boyunca ümitlenmek istemiyorum. artık çok sabırsızım. dayanamıyorum.
seni cok iyi anliyorum cnm, en azindan adeti gecikmiyor insanin olmadigini ogrenince..
insallah olumlu haberlerle gelirsin..
bekliyoruz sonucunu..

insallah cnm..
sen ne alemdesin bata var mi senin epey

sorma canım karmakarışığım....bat pazartesi kahve lekelerim var dünden beri bugün daha da arttı....göğüslerimde hassasiyet var normalde adet döneminde olmaz ....önceki gebeliğimde de böyle olmuştu göğüslerim....düşünmek istemiyorum ama düşünmeden de yapamıyorum acaba diyorum leke yerleşme lekesi mi...sonra da oturup kendime kızıyorum....sende ne var ne yok canım...

cnm insallah hamilesindir..
ben hic kalmadigim icin bilmiyorum nasil oluyo..
Benim yumurtlama gunlerim bugunlerde,calismam lzm..

cnm insallah hamilesindir..
ben hic kalmadigim icin bilmiyorum nasil oluyo..
Benim yumurtlama gunlerim bugunlerde,calismam lzm..

canım umarım bu ay senin ayın olur....aslında bazen düşünüyorum da kürler...ilaçlar...aşılama vs. hep kendimizi avutmak için yaptığımız şeyler ...nasip varsa olacak eğer yazgımızda yoksa boş hepsi....benim 2 hamileliğimde ilk aylarda hemen oldu ama düşük oldu...bundan sonra hamile kalırsam hep korku olacak yine olursa diye ama daha güçlüyüm ,olacak güzel ya da kötü şeylere hazırlamaya çalıştım kendimi...

ALLAH kabul etsin bacım inşş tm bn burdaymm

havamm bnada dua edermisin bacımm :26:

kusura bakma cnm gelemedim ev sahibim çağirdi oraya gittim sonra yemek felan yaptım yemek yedim geldim ama gitmişsin yarın görüşürüz artık ediyoruum şekerim sadce kendime çevremdekilerine de değil cümlemize dua ediyorum rabbim işallah kabuleder gönlümüzdekini verirr tam bunun gibi oluruz işallahhhhhhhhhh

ben de katiliyorum cnm sana,egerr somut bi sorun yoksa cok da ustune dusmemek lzm..
olacagnda oluyor zaten..
Arastirildi mi cnm peki iki tane dusuk oldu yazmisin..

ben de katiliyorum cnm sana,egerr somut bi sorun yoksa cok da ustune dusmemek lzm..
olacagnda oluyor zaten..
Arastirildi mi cnm peki iki tane dusuk oldu yazmisin..

geçen yazı hastanelerde geçirdim sayılır eşimden bana kadar yapılması gereken bütün testleri yaptırdık ben de 1298 heterozigot kan pıhtılaşması çok düşük düzeyde çıktı bir de arkuat uterus rahim şekli çıktı ama gittiğim bütün doktorlar benim düşüklerime bunların neden olmadığını söylediler çünkü 7.haftalarda falan düştüler....en azından içim rahat olursa şükür olmasa da şükür canım....

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım benim nette problem var gelip gelip gidiyor kızlar ya bu günler mik mikk günleri ama hiç istemiyorum yaa nasıl olcek ki acep :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
sevindim cnm, kontrollerini de yaptirmissin digerleri iyi sonuclanir insallah..

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım benim nette problem var gelip gelip gidiyor kızlar ya bu günler mik mikk günleri ama hiç istemiyorum yaa nasıl olcek ki acep :18::18::18::18::18:
ben de sendenim cnm ya yum gunlerimdeyim tam..
Hic istek yok,nolcak boyle uff...:26::26:

sevindim cnm, kontrollerini de yaptirmissin digerleri iyi sonuclanir insallah..

ben de sendenim cnm ya yum gunlerimdeyim tam..
Hic istek yok,nolcak boyle uff...:26::26:

bilmiyorum ki canım ya ne yapalım mecburen mik mik olacak yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…