- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
slm kızlar...nasılsınız....var mı hamiş haberi....
bildigim kadariyla yok cnm oldugunda ard arda oluyor sanki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar...nasılsınız....var mı hamiş haberi....
bildigim kadariyla yok cnm oldugunda ard arda oluyor sanki..
batı bu günlerde olan sessizsedasız....dlemma...efce vardı ne yaptılar acaba....umarım güzel haberler gelir....
seni cok iyi anliyorum cnm, en azindan adeti gecikmiyor insanin olmadigini ogrenince..regl me daha 4gün var ben dayanamadım ve kn tahliline gittim.2saat içinde öğrenirsiniz deidler. beklemedeyim. erken de olsa 4gün boyunca ümitlenmek istemiyorum. artık çok sabırsızım. dayanamıyorum.
insallah cnm..
sen ne alemdesin bata var mi senin epey
sorma canım karmakarışığım....bat pazartesi kahve lekelerim var dünden beri bugün daha da arttı....göğüslerimde hassasiyet var normalde adet döneminde olmaz ....önceki gebeliğimde de böyle olmuştu göğüslerim....düşünmek istemiyorum ama düşünmeden de yapamıyorum acaba diyorum leke yerleşme lekesi mi...sonra da oturup kendime kızıyorum....sende ne var ne yok canım...
cnm insallah hamilesindir..
ben hic kalmadigim icin bilmiyorum nasil oluyo..
Benim yumurtlama gunlerim bugunlerde,calismam lzm..
ALLAH kabul etsin bacım inşş tm bn burdaymm
havamm bnada dua edermisin bacımm :26:
ben de katiliyorum cnm sana,egerr somut bi sorun yoksa cok da ustune dusmemek lzm..canım umarım bu ay senin ayın olur....aslında bazen düşünüyorum da kürler...ilaçlar...aşılama vs. hep kendimizi avutmak için yaptığımız şeyler ...nasip varsa olacak eğer yazgımızda yoksa boş hepsi....benim 2 hamileliğimde ilk aylarda hemen oldu ama düşük oldu...bundan sonra hamile kalırsam hep korku olacak yine olursa diye ama daha güçlüyüm ,olacak güzel ya da kötü şeylere hazırlamaya çalıştım kendimi...
ben de katiliyorum cnm sana,egerr somut bi sorun yoksa cok da ustune dusmemek lzm..
olacagnda oluyor zaten..
Arastirildi mi cnm peki iki tane dusuk oldu yazmisin..
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım benim nette problem var gelip gelip gidiyor kızlar ya bu günler mik mikk günleri ama hiç istemiyorum yaa nasıl olcek ki acep :18::18::18::18::18:
iyi akşamlar cnm bence değerlendir kaçırma
sevindim cnm, kontrollerini de yaptirmissin digerleri iyi sonuclanir insallah..geçen yazı hastanelerde geçirdim sayılır eşimden bana kadar yapılması gereken bütün testleri yaptırdık ben de 1298 heterozigot kan pıhtılaşması çok düşük düzeyde çıktı bir de arkuat uterus rahim şekli çıktı ama gittiğim bütün doktorlar benim düşüklerime bunların neden olmadığını söylediler çünkü 7.haftalarda falan düştüler....en azından içim rahat olursa şükür olmasa da şükür canım....
ben de sendenim cnm ya yum gunlerimdeyim tam..hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım benim nette problem var gelip gelip gidiyor kızlar ya bu günler mik mikk günleri ama hiç istemiyorum yaa nasıl olcek ki acep :18::18::18::18::18:
sevindim cnm, kontrollerini de yaptirmissin digerleri iyi sonuclanir insallah..
ben de sendenim cnm ya yum gunlerimdeyim tam..
Hic istek yok,nolcak boyle uff...:26::26:
kesinlikleee kızlar ya bendede istek sıfırrr.. napcaz böyle yaaa...
canım inş hamilesindir hadi bakalım daha önce geçmiyodu dimi :18::18::18: