2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım benim nette problem var gelip gelip gidiyor kızlar ya bu günler mik mikk günleri ama hiç istemiyorum yaa nasıl olcek ki acep :18::18::18::18::18:

kaçırmam canımda isteksiz çok zor geliyor yaa hayırlısı

sevindim cnm, kontrollerini de yaptirmissin digerleri iyi sonuclanir insallah..

ben de sendenim cnm ya yum gunlerimdeyim tam..
Hic istek yok,nolcak boyle uff...:26::26:

bilmiyorum ki canım ya ne yapalım mecburen mik mik olacak yapacak bir şey yok

kesinlikleee kızlar ya bendede istek sıfırrr.. napcaz böyle yaaa...

şitttttttttttttttttt noluyooo durmak yok demedim mi sizeee kendinize gelin nan aloooooooooooooooooooooo herkez gün aşırı mik mike devam egerki kim oflayıp puflayıp mik mik yapmıyosa konuşmasın kimse benimlee leynnn bebiş için sizin keyfinizi beklemiyoo hadin hemenn al gülüm ver gülüm tık tıkk hepiçi buu ne kadarda naz ettiniz istemem ortaya koy diyeceklerimm bukaa hadin kactım yemk yicez koçiş geldi ohh sefam olsun bu gün mikmik devam edecem sonradaaaa cıkacak göbüşüm ohhh hadin bayyy

kızlarrr dr eşime proxeed plus verdi bende adet olmadım daha eğer olursam bunu kullanıcak eşim bilgisi olan varmı yada eşi kullanan

Kızlaar gebelık belırtılerı olan varmı? Benım 2 günüm gectı hala regl olmadm kasıklarımda aniden veya hafıf batma oluyor. Mıde bulantm oluyor bazen asırı. Ve uyku.. Bukadar dıyeblırım.sızın??

hoşgeldin cnm hamilelik belirtilerine benziyo inş. öyledir

hadi inşaAllah.. :) Yani hıc hamıleymısım gıbı gelmıyor ama böyle hıssedıp hamıle oldugunu öğrenen varmı hıc? Akşam testyapıcam kızlar

Sende ki belirtilerin aynısı bende de var canım, gerçi benim günüm geçmedi ama

Senin geçmiş ,hadi inşallah, şu mübarek gün hürmetine Rabbim hayırlı sonuçlar versin sana

Selam kızlar bu sabah radyomar fındıkzade de hsg çektirdim..hiçte korkutğum gibi değildi 5 dakikalık bir işlemdi,jinekolojik muayane gibiydi..radyomardaki tüm çalışanlar çok özenli titiz ve ilgiliydiler...kesinlikle tavsiye ediyorum herkese...çok şükür sonuçlarım temiz..drumada gösterdim,herşey yolunda dedi..yumurtlama dönemi için haftaya çarşamba tekrar randevulaştık drumla...çok mutluyum...

2013 Kasım ayında 19 Mayıs Üniversitesi kadın doğum hocası Dr.idris koçakla tanıştım. Eşimle beraber gittiğimizde gerçekten çok tedirgindik çünkü ikimizin de endişesi belliydi çocuk sahibi olabilecek miydik?...ama Dr .idris beyin güvenilir,inanılır ve bizi rahatlatan konuşması tavrıyla gerçekten rahatladık ve tüp bebek tedavisine başladık.şu anda 7 haftalık gebeyim ilk denememizde Dr. İdris beyin becerisi ve bilgisiyle başarılı bir sonuç aldık.Allah razı olsun tüm bebek sahibi olmak isteyenlere duyurulur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…