- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
iyidir canımmm çalışmalr nasıl gidiyooHoşgeldin canımmm şükür diyelim sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyidir canımmm çalışmalr nasıl gidiyooHoşgeldin canımmm şükür diyelim sen?
iyiyim canım da bat ne zamandı belki erken yapmışsındırdayanamadım eşime bugun doğum gunu hediyesi olur dıye test yaptım tabiki tek çizgi
hatrımı soran tuz karabiber arkadaşım şuan iyi değilim ama sen iyisindir umarımm:)
bacım niye yazmıyosun aşağıdan aşağıdan bakıyosun öyle gel yamacımıza
nan anladım zatii de gettEki Görüntüle 935570 napalım keşke bende hamiş olsam da benimde olmasa dicektim de neyse şimci üzülme moduna geçmiyemm
iyidir canımmm çalışmalr nasıl gidiyoo
nasılsın canım bebişinle benim bu ayda olmadı bıraktı beni şimdi hastayımda bakalım bitsinde çalışmalara başlıcaz inşallah birde umudum olaydı iyi olacaktı ama neyse artık
- tuz_karabiber,
- papatyamm_3474+,
- yfrks,
- ismihan_sultan,
- hknslcn+,
- lazoo+,
- azap_cicegi,
- anneruhu
- nasılsınız bağğyanlarrrrrrrrrrrr
inşlll bacım inşşlllbebek için dahi olsa çalışmak yapmanın keyfini yaşa.
Allah ın kapısındayız geri çevirmez bacım. sen ferah tut içini.
hohoooooooooo başla bacım başlaaŞu anda çalışma yapılamıyor canım tadilatdayım bugün 2. günüm kısmetse 3 gün sonra bu sefer en başından başlıcam gün aşırı çalışmaya Birde böyle deniyelim diyorum
bomba gibiyimm canımiyiyz cnm sen nasılsın?
bomba gibiyimm canım
ah kuzum ya, geçmişi okuyamıyorum bu aralar hemen sohbet edip çıkayım diye. çok üzgünüm yemin ederim.
nasıl oldu böyle. doktora gittin mi,ne dediler.
kızlar ben çıkıyorum. dışardan alacaklarım var.
öpüyorum herkesi tek tek
basladı canım tam gazzohh ne güzel...çalışmalar başladı mı senin?
basladı canım tam gazz
ay inşallah balımEki Görüntüle 935691aman iyi değerlendir.bu ay hepimiz o mutlu haberi verelim inş.
napıyon canım nasılsın