• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bacım niye yazmıyosun aşağıdan aşağıdan bakıyosun öyle gel yamacımıza

nasılsın canım bebişinle benim bu ayda olmadı bıraktı beni şimdi hastayımda bakalım bitsinde çalışmalara başlıcaz inşallah birde umudum olaydı iyi olacaktı ama neyse artık :19::19::50:

nasılsın canım bebişinle benim bu ayda olmadı bıraktı beni şimdi hastayımda bakalım bitsinde çalışmalara başlıcaz inşallah birde umudum olaydı iyi olacaktı ama neyse artık :19::19::50:

ah kuzum ya, geçmişi okuyamıyorum bu aralar hemen sohbet edip çıkayım diye. çok üzgünüm yemin ederim.
nasıl oldu böyle. doktora gittin mi,ne dediler.

bebek için dahi olsa çalışmak yapmanın keyfini yaşa.
Allah ın kapısındayız geri çevirmez bacım. sen ferah tut içini.
inşlll bacım inşşlll
Şu anda çalışma yapılamıyor canım tadilatdayım :37::27::27: bugün 2. günüm kısmetse 3 gün sonra bu sefer en başından başlıcam gün aşırı çalışmaya :37::37::17::17: Birde böyle deniyelim diyorum :52::52:
hohoooooooooo $10tk0.gif başla bacım başlaa:38:

ah kuzum ya, geçmişi okuyamıyorum bu aralar hemen sohbet edip çıkayım diye. çok üzgünüm yemin ederim.
nasıl oldu böyle. doktora gittin mi,ne dediler.

Normal bat günümde kan testi olmuştum doktorda çok düşük buldu değeri eğer adet olmasaydım yarın doktor randevum vardı ama kalmadı benimle bebişim :50::50::50:

napıyon canım nasılsın :16::16::16::16:

cnmcm gecmisi okuyimm dedim bi ama cok yazmislar kizlar yetisemedim yahu..
İsten geldim simdi, bugun akintim olunca yum. testi yapiim dedim ve cift cizgi cikti..
Bugun calisiim bari bi sey cikmazsa eger..
Hos her ay takip edildigim aylarda olmadi ama naparsin bi umut iste..:31::31:

sen napiosun cnm?

Back