2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bende iyiyim cnm ya ben hç ovu testi falan yapmadım şimdiye kadar yapmıcamda oluca varsa olcak zaten stres oluyo daha çok öyle

evettt yarın hsg günüm sabah 9da...çok korkuyorum ve stresliyim....

niye korkuyosun cnm anestezli olmıcanmıki ben kasımda çekildim anestezili çok rahattı doktorun söylemiştir belki aç gidicen bide yanına ped al kanama oluyo biraz :26::26:

Benim pc ye mi bişey oldu anlamadım ne yazabiliyorum ne de son sayfayı açabiliyordum

Yeni gelenler hoş gelmişler

niye korkuyosun cnm anestezli olmıcanmıki ben kasımda çekildim anestezili çok rahattı doktorun söylemiştir belki aç gidicen bide yanına ped al kanama oluyo biraz :26::26:

Valla drum aç git demedi bana ama ben genede burdan okudukalrım kadarıyla aç gidecem...anestizili olmıyacam,dijital çektiriliyormuş gideceğim yerde fındıkzade de radyomar diye bir yer..2-3 dakikalık bir işlemmiş..hiç acı duymıyacakmışım bilmiyorum korkumun sebebi bu zaten...

Kızlar benim acaip derece de uykum var.

şu sümenin üzerine kafamı azcık koysam, göğüslerim sıkışıyor bu seferde , 4 gündür ölüyorum acısındann

ay bana bir döşek+ bir bataniye veren yok muuuuuuuuu

cnm hadi hayirlisi bu ay sende belirtiler var gibi..
İnsallah olmustur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…