• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Selam kızlar bu sabah radyomar fındıkzade de hsg çektirdim..hiçte korkutğum gibi değildi 5 dakikalık bir işlemdi,jinekolojik muayane gibiydi..radyomardaki tüm çalışanlar çok özenli titiz ve ilgiliydiler...kesinlikle tavsiye ediyorum herkese...çok şükür sonuçlarım temiz..drumada gösterdim,herşey yolunda dedi..yumurtlama dönemi için haftaya çarşamba tekrar randevulaştık drumla...çok mutluyum...

Gözün aydın Eylem

Ben hiç HSG çektirmedim (dr.um gerek görmedi) herkes çok ağrılı filan diyordu, senin öyle olmadığına sevindim

Sende ki belirtilerin aynısı bende de var canım, gerçi benim günüm geçmedi ama

Senin geçmiş ,hadi inşallah, şu mübarek gün hürmetine Rabbim hayırlı sonuçlar versin sana

Aminnn :) t.ederım canım.bu ay okadar cok sıvılce cıktıki sasırıyorum yani bı degısıklık var azda olsa. Ama hıssetmıyorum hamıle gbı benım gıbı olan varmı?Duan hayırlısına bakalım hayırlı olan ne buakşam test yapıyorum :) buarada cnm ' ilahe' kelımesı tehlıkelı kullanmasak daha ıyı olur

Aminnn :) t.ederım canım.bu ay okadar cok sıvılce cıktıki sasırıyorum yani bı degısıklık var azda olsa. Ama hıssetmıyorum hamıle gbı benım gıbı olan varmı?Duan hayırlısına bakalım hayırlı olan ne buakşam test yapıyorum :) buarada cnm ' ilahe' kelımesı tehlıkelı kullanmasak daha ıyı olur

haklısın canım.

Düzelttim...

Yahu önceki gün o kadar güzel şeyler yaşadınız

Bugün bu evlilik yürümeyecek " diyorsun

Birtanem biraz alttan al, unutma O'nun evlililk tecrübesi az

sultanımm ben bişi yapmıyom yada bilmiyom yaa şu an iyi deilim neyse sende nasl gidiyo varmı bi deişiklk bacımm :26:

neden yasak ve sultn öyle bişi demediki :26:

ya bizimkiyle kavga ettik olmuyo olmuyo bu evlilk yürümüyecek yaa :50::14::14:

azapcım bu zamanda gerçekten temiz dürüst namuslu birisini bulmak çok zor.
hepmiz yaşıyoruz kavga küslük ama ayrılık kelimesini anma canım benim.
sabah ben arabayı kaldırıma çarptım benimki demediğini bırakmadı mesela:14:
napalım hatasıyla sevabıyla katlanıcaz.
haaa diyosan ki asla affedilmez bişey o zaman yorumsuz..

saydılarından biri eksik olan kişiyle hiç başlamayacaksın canım

tühh gecmiş olsun bacım hani derler ya cana gelmesin mala gelsin mal da canın yoncası yaa üzüldüm inş çok bişi yoktur
yaa ortada büyük bişi yok ama eskileri katıyo oda içimi acıtıyo eski derken eski eşim deil yanlş anlaşılmasın :50: off yaa ii deilim ben sabah gidecem dedim gidecektimde biraz önce aradı akşam konuşalım calışamıyom bunalımdayım dedi :14:
bilemiyom yaa offfffffffffff:14:

sultanımm ben bişi yapmıyom yada bilmiyom yaa şu an iyi deilim neyse sende nasl gidiyo varmı bi deişiklk bacımm :26:

ben göğüslerimin acısında yüzükoyun yatamaz oldum, uykum bölünüyor sürekli, uykum çok geliyor,sersemlik var. Bütün bunlar progestan'dan kaynaklanıyor biliyorum, kutu yarılandı çok şükür.

Eşim güya benim ümitlenmemi istemiyor, ama gel gör ki acaip bir neşe ve ilgi had safhada, ALLAH mahçup etmesin beni.

Rabbim şu mübarek günler hürmetine hiç birimizin yuvasının huzurunu bozmasın.

Sabah akşam 7'şer kez şu duayı oku gülüm çok faydasını görürsün.

Bismillahirrahmanirrahim

Hasbiyallahü La İlahe illa Hu Aleyhi tevekkeltü ve Hüve Rabbil Arşil Azym.

ben göğüslerimin acısında yüzükoyun yatamaz oldum, uykum bölünüyor sürekli, uykum çok geliyor,sersemlik var. Bütün bunlar progestan'dan kaynaklanıyor biliyorum, kutu yarılandı çok şükür.

Eşim güya benim ümitlenmemi istemiyor, ama gel gör ki acaip bir neşe ve ilgi had safhada, ALLAH mahçup etmesin beni.

Bismillahirrahmanirrahim

ayy hadi inşş bacım inşşşş tutunmuştur annesine inşşş vla cokkk istiyom senin hamile olmanı niye biliyon yaşımızdan dolayı birbirimizi anlıyoz ALLAH razı olsun dua için bacım yazcam bi kenara okucam vla hiç ii deilim :50:

bak o da üzülüyomuş yazık kız..sen bi adım o bi adım düzeltin.:34:
sonra tam gaz mik mike devam.:32::4:
bizim arabada görünürde bişey yok da alttan vurdum inşallah çok masraf çıkmaz:18:
doğru söylüyosun canım cana gelmesin de mala gelsin dedik bizde:ssz:

Bismillahirrahmanirrahim

inşallah bu çektiklerinizin karşılığını alırsın canım..
allah hepimize bekletmeden hayırlısıyla verir inşallah:16:

İnsan eşiyle hlkırgın oluncatüm hayatı etkılıyor en ıyısı konusmak onunla marıfette bu zaten. Bebeklerimiz gelsede mutluluk gözyasları döksek.. :)

hg niz kıslarrrr hgnizz canım çok sıkın cokk k. bakmayın emi :5:

azapcım sıkma canını kuru gürültüye kavga ettiyseniz geçer canım sen bizlerden daha tecrübeli ve olgunsun biz sana akıl veremeyiz en iyisini sen kendin bilirsin tabide onada hak ver bence biz nasıl sıkıntı yaşıyosak çocuk olmuyo diye onlarda yaşıyo ki eşin şimdi kendinden kaynaklı diye düşünüyorur senin diğer eşinde bir çocuğun olduğu için erkekler için bu çok zor kabullenilicek bir olay sıkma canım canını sen hayırlısı olsun

Back