• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

yaa kıslarr eylül ile mehtap ban yemişler buj face olayıı bunları yedi bitrdi :47::47: nasl actırcaz bunların banını yaa :26:

günaydın kızlar..
benim kırmızım geldi sabah..:ssz:
namaza kalkmıştım lavaboya giderken aklıma geldi gelirmi acep diye.
sonra içimden dedim hayırlısı allahtan senden gelene razıyım rabbim.
sonra bi baktım hoooppp olmuş:43:
insan gene de buruk hissediyor... ne buruğu çok kötüyüm nannn:14:
eltimde yeni hamile gezmeye gitcektik ben gelemicem dusuk riskim var dinlencem solersin soranlara dedi.
allahımm nasıl zor geliyoo..

canım üzülme desekde üzüleceksin ama yapacak bişey yok hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz toparlanmaya çalış :26::26::26::26:

ALLAH razı olsun bacımm :16: ee artık maclara başlıcazz sen naparsın bacımm :15:

güzellk uykusu bacımmm:52: hgnzzzzzzzzzzzzz:46:

ne güzelliği bacım
güzellik kalmadı valla, eşim diyo ki evde ruh gibi geziyosun
saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken kestirme diyenler oldu korktum :26:

aminnnnnnnnnn bacım aminn çokmukonujşuyom kıı :26:
yok bacım konuş valla sen olmasan enerjimiz düşüveriyi gııı
Ayni ben.uyu uyu mal gibi olduk :))) 12 de randevum vardı dr 2.30 aldımkı daha cok uyuyum diye:1:

hehe valla bende yaprak sarcaktım sözde, karar aldım akşam oturduğum yerden sararım diye :27:
kimlen buluşuyon hacı:31:

yaa kıslarr eylül ile mehtap ban yemişler buj face olayıı bunları yedi bitrdi :47::47: nasl actırcaz bunların banını yaa :26:
banlanmışlar mı? amooo açmazlar balım bizim dememizle. ama sormak lazım bi yönetime
uyusunda büyüsün göbüşüüüüüüüüüüüüü

göbüş büyümüyo bacım zayılıyom ben :19:

banlanmışlar mı? amooo açmazlar balım bizim dememizle. ama sormak lazım bi yönetime

göbüş büyümüyo bacım zayılıyom ben :19:

zaten zayıfım diyodun iyice zayıflama kızzzz sonra hamileliğin ilerleyen safhalarında karnını taşımaya yanına yardımcı ararsın :)

ne güzelliği bacım
güzellik kalmadı valla, eşim diyo ki evde ruh gibi geziyosun
saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken kestirme diyenler oldu korktum :26:

bacım bncede kestirme iyi deil dereler bnde pazr günü kestrcem nasipse :34:

Back