2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Canımmm Rabbim hayırlısını verir inşallah,

Annende hoş gelmiş, ee tabi kızının hatasını görürse fırça atmak en tabi hakkı

Günaydın canımcığım ne yapalım buda sınavımız heralde demekten başka ne gelir ki elden rabbim inşallah verecektir. Sadece kendini adapte ediyorsun hayaller kurmaya başlıyorsun filan bir anda hepsi gidiyor ruhen ve bedenen çok yıpratıcı

çok şükür gelmişsin biz iyyiiz canım sen nasılsın :26::26::26:

topiğin gülüsün sen gülüm

ben yan etkisini hiç duymadım cnm faydasını görenler çok görcez bakalım

öncelikle s.a günaydın gününz aydın dualarınız kabul olsun inşşş
kıslar size bişi anlatcam sabh sabh
dün demiştim ya bizim uyuzla küsüz diye düşünüp duruyodum nasıl barışcaz diye evde iki yabancıydık
3 gündür hiç konuşmuyoduk neyse
akşam nette geziniyodum gitti yatı saat 1.30 gecmişti elk gitti nasıl bi korktum bas bas bagırdım ayy
nasıl koşarak geldi noluyo dedi ışıgı yakmaya kalktı yanmadı neyse sesimle buldu gitik mutfaktan mum getirdik
bana bi sarıldı öpüyo sarılıyo sana bişi oldu sandım yüregimden bişi koptu sanki sesini duyunca dedi
anladım ki sensiz ben bi hiçim seni cokkkk seviyorum sana bişi olursa yaşayamam dedi
neyse dedim sabh iş var hadi yatalım dedim (amacım nabız yoklamak ) bu arada 3 gündürdür (ayrı yatıyoruz)
hadi git yat sen yatana ii geceler mum yanıyo korkmam artık dedim hadi yatamıza dedi olmaz gelmem dedim
artık seni bi saniye yanımdan ayırmam yanık sesin hala kulagımda dedi kucagına aldı gibi hopp yatk odasına
sonraa sarılıyo öpüyo durmadan sacımı koklayıp sacımı okşuyo yetr dedim
yat uyu sana bişi oldu sandım aklım gitti dedi öyle bi sarılıyo ki sanki kemiklerimi kırcak
neysee 1 saat kadr böyle sürdü sonra senin kokuna bakışına kurban olurum sensiz ölürüm ben ölürüm sana gelen bana gelsin
senin acını ben deil benim acımı sen gör dedi ALLAHTAN sonra sana tapıyom dedi canım yaa
sonra hersey mik mike dogru yol aldı senin dedi adet bitmişti demi dedi yok devam ediyo dedim bakacam dedi hayr dedim yatkta boguşuyoz
sonra eşofmanı yırtı baktı ki pet yok seni yalancı dedi sonra mikmik
dedim sabah adliyeye gidecem dedim hayrdr dedi sen dedim bna tecavüz etin dedim şikayetciyim dedim
demez mi bna bende hakim bey HERSEY BEBEK İÇİN derim dedi oda tm oglum git devam der bna dedi sen suçlu çıkarsın dedi
uyuz yaa uyuzz iştee ayy kıslar paylaşayım istedim kııııııı
sizleri okadar seviyom kiii çokkkkkkkkkkkkk amaaaaaaaa çokkkkkkkkkk seviyom k.bakmayın uzun oldu hee evatt

Bitanem seni çoook iyi anlıyorum, bende 8+0 haftalıkken kaybettim çünkü, 6+2 kalp atışını bile görmüştük.

Dr.um bana "aslında bir şans sizin için, vücut sağlıksız olanı atar" dedi.

Nasip be gülüm, bu da bizim imtihanımız. Sabredersen mükafatını görürsün.

Anaaa azap cnm .nerelerdesin sen.yana yana seni aradım durdum (((((
oyyy amaninnnn yerim seni yerr canımm benimi merak etin sennn nasılsın canım
neeeee azapmı gelmiş nerde kızzz
burdayamm burdayammm balımmmmmmmmmmmmmmmm nörüyon kıı
balımmmmmmmmmmmm bidenemm
bern yoktum kııı nörüyonn nasılsınn gözün aydın anan geliyoo ohhh vllaa keyif senin
Daha kimsecikler gelmemiş henüz ben açayım tükkanı bugün
iyi yapmışsın balım günydınnnnnnn
hee kııı adet oldumm şükür bitti bile üzüldüm ama atlatım gecti giti şimçk önümüzdeki maclara devamm durmak yokk,
bacım aşın tekrar hayırlı olsun inşşş tuttarr inşşşşşş bacımmm güzelk haber bekliyoz senden kıı
çok şükür gelmişsin biz iyyiiz canım sen nasılsın :26::26::26:
papatyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gulummmmmmmmmmmmmm bidenemm ALLAH iyilk versin bacımaaa aminnnnn bnde bomba gibim kıı

Aleykümselammmm hanımm

Yani muradına erdin, istemem yan cebime koy durumu.

Adam bir sürü iltifat etmiş, elektrik kesilince AKUT gibi yetişmiş, hala "istemiyorum" diyor.

Anamm bu karı milleti ne fenaa bişi ,şeytana pabucunu ters giydirirsinizzzz

Ay alemsin sen valla allah razı olsun gülümsettin beni benimkide garibim akşam teselli edicem diye kıvrandı durdu

Günaydın Azap

sultanımmmmmmmmmmmmm kıııııııııııııııııııı ama şeyy kem kümmm :78::78:
hani bi şarkı var dinledin mi bilmem ama dinle bacaklar omuzda hala vermem diyooo aynı benn

Azap

hee kııı adet oldumm şükür bitti bile üzüldüm ama atlatım gecti giti şimçk önümüzdeki maclara devamm durmak yokk,
bacım aşın tekrar hayırlı olsun inşşş tuttarr inşşşşşş bacımmm güzelk haber bekliyoz senden kıı

ALLAH razı olsun canım yaa

İnanır mısın, aşı yapılırken o kadar canım yandı ,o kadar zor oldu ki; o arada bile hepinize dua ettim. Ezberden Kur'an bilsem hatmedecektim o denli yani. Bildiğim bütün duaları sureleri okuyarak yapıldı işlem.

Kanamam oldu, şimdi progestan içiyorum 200 mg. olanından günde 2 adet.

Pek umutlu değilim ama, dr.un verdiği ödevleri 1 defa yaptık biz, Kocamın uyku sersemi iken söylediği bir lafa çok bozuldum, izin vermedim bir daha olmasına. Haftasonu hep yalvardı, bense hep ağladım, sonrada aşırı soğuk algınlığı başladı adamda, uzak durdum bulaşmasın diye. Tutacağı varsa tutar napim yaa.

Hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Ay alemsin sen valla allah razı olsun gülümsettin beni benimkide garibim akşam teselli edicem diye kıvrandı durdu

ALLAH sendende razı olsun bacımm hep herzaman gülün inşşşşşşşşşşşşşş
haa bu arada şöle göz uçumdan bakıyom kıı uyuya kalmasın da mik mik yapak diye ayy ben çok fenayım kııı
balım bu arada lütfen üzülmee tabiki elinde deil yawru hasteryle yanıp tutuşuyozz sakın şunu unutma balımmm
düşükten sonra cabuk hamiş kalınıyo balllıımm inşşşşş öyle olacak

sultanımmmmmmmmmmmmm kıııııııııııııııııııı ama şeyy kem kümmm :78::78:
hani bi şarkı var dinledin mi bilmem ama dinle bacaklar omuzda hala vermem diyooo aynı benn

O ne be öylee

Tövbee estağfurullah

Kız öyle bir şarkı mı varrr ?

Yuh yaniii

bacım aşılama çıok kolay oluyo tik tak 5 dk sürmüyo sen cok sıkmışsın serbest bıraksaydın hemn olurdu sen işi zorlaştırmışsın bu yanlış bana aşı yapılırken dr um sıkma kendini ıkınma dedi neyse şükür olmuş bitmişş inşş şimdi güzel haber vercen bize umut olcan inşşş bu ay biz kendimiz denicez sonra aşıya devam durmucaz eşinide sıkma artık gün aşırı yapın unutmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…