- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
sapık derken bana bişeyi olmadı da çok şükür.
önceki hastalarından öğrendim.onun azizliğine uğrayanlardan.
hastasını narkozla uyutunca......tık tık anla iştee
Aa inanmıorum şok şok şok ne günlere kaldık aa dostlarsapık derken bana bişeyi olmadı da çok şükür.
Saf progesteron hormonu içeriyor. Rahmin iç yapısını düzenliyor, kist varsa eritiyor, adet düzensizliğine iyi geliyor, bebek varsa düşüğe karşı önlem amaçlı tutunmasını sağlıyor.
Tam evladiyelik ,her rahime lazım
Bütün amaçları için kullanmış biri olarak yazdım bunu sizlere
kisti mi eritiyor.ben hemen aliym içim o zaman ....:44:
sapık derken bana bişeyi olmadı da çok şükür.
pislik ya demek oyuzden anestezıyle yapıo bu işi
kisti mi eritiyor.ben hemen aliym içim o zaman ....:44:
Evet canım bu yıl 3 defa kist oluştu bende stressten
Hepsini bununla eritti benim dr.um
dr.una söyle yazsın ,sen alırsan 27 TL
100 mg. kullanıyordum önceleri sabah 1 akşam 2 tablet tok karnına ,kutu bitince 5-7 gün içinde adet oluyorsun tabii kistin temizlenmiş olarak.
Perşembeden beri 200 mg.lık olanından sabah 1 akşam 1 olarak başladık,
Rabbim hayırlı sonuç verir inşallah
ayy çok sevindim valla.yinede akşam doktoruma sorayım onaylarsa hemen alıp içeyim.
Benim dr.um zararı olmaz bilakis faydası olan bir ilaç dedi.
Doktoruna danışmadan içme olur mu canım
Kız o doktoru ben anesteziyle bir amrliyata alırım.bütùn kadınlar kardeşi olur sonra....
ohh ağzına sağlık.öylelerine o gerek zaten bacım.bunda her ikiside varmış ama eşcinselmiş pislik.eşim zaten benle konuşmalarından rahatsız oldu.kız allah canını almasın,hayatım,canım gibi laflar.çıktık doktordan sen bu topu nerden buldun dei.bende daha ne istiyon nonoş gibi işte dedim.meğerse her iki cinse ilgisi varmışşşş.ne talihsizim doktordan yana ya bu 4.doktorum olcak artık.
ohh ağzına sağlık.öylelerine o gerek zaten bacım.bunda her ikiside varmış ama eşcinselmiş pislik.eşim zaten benle konuşmalarından rahatsız oldu.kız allah canını almasın,hayatım,canım gibi laflar.çıktık doktordan sen bu topu nerden buldun dei.bende daha ne istiyon nonoş gibi işte dedim.meğerse her iki cinse ilgisi varmışşşş.ne talihsizim doktordan yana ya bu 4.doktorum olcak artık.
nasılsınız güzeller neler neler kaynatmışsınız siz öyle..öpüyorum hepinizi
Kız o doktoru ben anesteziyle bir amrliyata alırım.bütùn kadınlar kardeşi olur sonra....
Ay ben bayan dr.a açamıyorum, erkeğe açmaya kalkarsam o masada kalp krizinden ölürüm canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?