Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatyacım ablacım o eylülün grubu değil ağustos annelerinin canımcımm
papatyacım ablacım o eylülün grubu değil ağustos annelerinin canımcımm
progestanı hamilelere veriyorlar sanıyordum ben ,düşük tehlikesi olanlar kullanıyor ,neden verdiki doktor ,sormadın mı
ya bir face grup lafıdır dolanıyor allahım yarabbim ,benim alakam yok inanmayın kızlar ya ,ağustos annesi olucam bende kısmetse ,hem ağustos anneleri topiğinde ,hem burda takılıyodum ,kızlar banada gel dedi,ama grupları gizli değil diye girmedim ,sonrada bi karmaşadır gitti ,yok ben burdayım bi yerede gitmem arkadaş ..
bizim orda ne işimiz var cnm.biz daha hamile değiliz ki o gruba gidelim .papatyam karıştırmış olmalı...:44:
Aaaaa.niye bòyle şeyler yapîyorlar anlamîş değilim. burdan başka biryere gitmek yok.
ya bir face grup lafıdır dolanıyor allahım yarabbim ,benim alakam yok inanmayın kızlar ya ,ağustos annesi olucam bende kısmetse ,hem ağustos anneleri topiğinde ,hem burda takılıyodum ,kızlar banada gel dedi,ama grupları gizli değil diye girmedim ,sonrada bi karmaşadır gitti ,yok ben burdayım bi yerede gitmem arkadaş ..
yfrks nerde ayrıca o da yok ortada ,hamileyim dedi ,kan vercekti güya ,hatun yokoldu ..:26:
EFCE cumartesi gidicem canım kısmetse inşallah ,bu duysaydım kalp atışlarını hayırlısıyla..
kızlarrr bugün yeni doktoruma akşama randevu aldım.diğer doktor sapık çıkınca kalakaldım.
gidiymde şu yumurtalara baktırıym ya rahat edemedim.
doktorumada sevdumun tavsiyesiyle gidiyorum.aynı şehirdeyiz ya.onun doktoru.
nasıl yanı sapık canım ne yaptı