Bizde seni ve minişini öpüyoruz
öpün bizi sevin bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde seni ve minişini öpüyoruz
bende bayandan nedense daha çok utanıyorum cnm yaaa...bide kendilerini bişey sanıyorlar,birazda o yüzden bayana gitmek istemiyorum.
Hic bir sıkıntınız yoksa eşinin ve senin o jell gercekden cok güzel bir jell
Eger bir sıkıntınız varsa işe yaramıyor canım bende kuruluk vardı
Kuruluk oluncada olmuyor spermler ölüyor preseed jel bu konuda cok iyi
Öldürmüyor sperm dostu deniliyor bu jel icin inşallah senin işine yarar
Fazla sıkma denilenin yarısı kadar sık tüpün icine cok geliyor birde ilacını araya verme derim
Böylelikle 2 ay kullanırısın
2 yıldır hep aynı dr.a gidiyorum. İnanılmaz mütevazi, sevimli, güler yüzlü, kapısının önü insan kaynıyor.
O benim ilk ve tek jinekoloğum, inşallah hep öyle de kalır.
selammmmm kızlarrrrr
a.selam canım hoş geldinn :)selammmmm kızlarrrrr
aynen cnm ben de oyle dusunuyorum..bende bayandan nedense daha çok utanıyorum cnm yaaa...bide kendilerini bişey sanıyorlar,birazda o yüzden bayana gitmek istemiyorum.
selammmmm kızlarrrrr
a.s havvacım hoş geldin, ben iyiyim çok şükür :) sen nasılsın?slm kızlar nasılsınızz
a.s havvacım hoş geldin, ben iyiyim çok şükür :) sen nasılsın?
nasıl gidiyo hayat hanımlar??????????
kizlar bugun bos gunumdu..
kahvaltiya komsuma ciktim ogleden sonra eve dondum
simdi de temizlik yapiyorum bitti bitecek..
daha bi de yemek yapcam..
karne dönemi.... yoğun :))) şükür yarısını hallettim canımcımmm
selamlar kızlar nasılsınız bakalım umarım yolundadır her şey...benim batıma 6 gün var ama göğüslerimde hisedilir derecede hassaslık var bu kadar erken belirti olur mu bileniniz var mı bugün çok az da açığa çalan kahverengi lekem oldu ama çok çok az...belirtilere takılmak pek huyum değildir ama insan düşünmeden de yapamıyor işte...bugünlerde okulda sınav falan çok koşuşturuyorum belki leke ondandır diye düşünüyorum....ne dersiniz...
selammmmm kızlarrrrr