2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

papatyacım ablacım o eylülün grubu değil ağustos annelerinin canımcımm

ay gerçekten mi ben bilmiyodum benide kızlar eklemiş hemen sileyim zaten biz ağustos annesmiyizki canım ne işmiz varki orda dimi ama

ya bir face grup lafıdır dolanıyor allahım yarabbim ,benim alakam yok inanmayın kızlar ya ,ağustos annesi olucam bende kısmetse ,hem ağustos anneleri topiğinde ,hem burda takılıyodum ,kızlar banada gel dedi,ama grupları gizli değil diye girmedim ,sonrada bi karmaşadır gitti ,yok ben burdayım bi yerede gitmem arkadaş ..

yfrks nerde ayrıca o da yok ortada ,hamileyim dedi ,kan vercekti güya ,hatun yokoldu ..:26:

neyse eylülcüm boşver topiğimiz zarar görmesin canım nevar ne yok nasıl gidiyo hamilelik duydunmu kalp atışlarının bebenin :)

bizim orda ne işimiz var cnm.biz daha hamile değiliz ki o gruba gidelim .papatyam karıştırmış olmalı...:44:

Aaaaa.niye bòyle şeyler yapîyorlar anlamîş değilim. burdan başka biryere gitmek yok.

kızlar kusura bakmayın ya karıştırmışım ben pek anlamıyom bu işlerdende yaşlılığıma verin

kızlarrr bugün yeni doktoruma akşama randevu aldım.diğer doktor sapık çıkınca kalakaldım.
gidiymde şu yumurtalara baktırıym ya rahat edemedim.
doktorumada sevdumun tavsiyesiyle gidiyorum.aynı şehirdeyiz ya.onun doktoru.

EFCE cumartesi gidicem canım kısmetse inşallah ,bu duysaydım kalp atışlarını hayırlısıyla..

nasıl yanı sapık canım ne yaptı

Saf progesteron hormonu içeriyor. Rahmin iç yapısını düzenliyor, kist varsa eritiyor, adet düzensizliğine iyi geliyor, bebek varsa düşüğe karşı önlem amaçlı tutunmasını sağlıyor.

Tam evladiyelik ,her rahime lazım

Bütün amaçları için kullanmış biri olarak yazdım bunu sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…