• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ne kadar güzel uğurlu bir top,k burası bir sürü hamişinzi olmuş darısı başıma :21:. Bende mehtaptok arkadaşımızdan etkilenip preseed jel aldım. Dün elime ulaştı reglimin bitmesini bekliyorum heyecanla inşallah kullanabilirim ve hamile kalabilirim :46:

Hic bir sıkıntınız yoksa eşinin ve senin o jell gercekden cok güzel bir jell
Eger bir sıkıntınız varsa işe yaramıyor canım bende kuruluk vardı
Kuruluk oluncada olmuyor spermler ölüyor preseed jel bu konuda cok iyi
Öldürmüyor sperm dostu deniliyor bu jel icin inşallah senin işine yarar
Fazla sıkma denilenin yarısı kadar sık tüpün icine cok geliyor birde ilacını araya verme derim
Böylelikle 2 ay kullanırısın

kızlar adetim 13 gün gecikti kan degerim negatif doktor progestan verdi kullanan oldumu daha önce içinizde _???

Ben kullandım canım defalarca.

Adet gecikmesinde de , hamilelikte de kullanılıyor. Hatta tüp bebek tedavisinin olmazsa olmazı o ilaç. Aslında saf hormon

Kadın rahminin iç yapısını ve işlevi düzenliyor, bebek varsa sıkı sıkı tutunmasını sağlıyor, yoksa adet olmanı. Önceleri 100 mg.lık olanından günde 3 adet içiyordum.

Perşembe günü yaşadığım işlemden dolayı 200 mg.lık olanından" günde 2 adet iç" dedi dr.um.

Adet gecikmesinde de , hamilelikte de kullanılıyor. Hatta tüp bebek tedavisinin olmazsa olmazı o ilaç. Aslında saf hormon

Kadın rahminin iç yapısını ve işlevi düzenliyor, bebek varsa sıkı sıkı tutunmasını sağlıyor, yoksa adet olmanı. Önceleri 100 mg.lık olanından günde 3 adet içiyordum.

Perşembe günü yaşadığım işlemden dolayı 200 mg.lık olanından" günde 2 adet iç" dedi dr.um.

canım ne dicem kızlar facede yeni bi grup kurmuşlar eylüle özelden mesaj at senide eklesin ordanda görüşmeye başladık :16::16::16:

bana 200 mg günde 1 tane yazmış adet oldukdan sonra tekrar çagırdı hap verip çatltma iğnesi yapar herhalde tedaviye yeni başldım 1 defa çatlatma iğnesi yaptı ama tutmadı :(

canım ne dicem kızlar facede yeni bi grup kurmuşlar eylüle özelden mesaj at senide eklesin ordanda görüşmeye başladık :16::16::16:

Canım böyle şeyler yazmayın bir kac kere söyledik yaaa ceza alıp topigi kapatırlar ceza alırsınız bak biz burayı ihmal etmiyoruz
Anlaşıldımı papatyam böyle şeyleri özelden konuşun konuşacaksanız

bana 200 mg günde 1 tane yazmış adet oldukdan sonra tekrar çagırdı hap verip çatltma iğnesi yapar herhalde tedaviye yeni başldım 1 defa çatlatma iğnesi yaptı ama tutmadı :(

yolun başındasın . ALLAH kolaylık versin.

Adetin 3. günü git hormonlara bakar dr.

Canım böyle şeyler yazmayın bir kac kere söyledik yaaa ceza alıp topigi kapatırlar ceza alırsınız bak biz burayı ihmal etmiyoruz
Anlaşıldımı papatyam böyle şeyleri özelden konuşun konuşacaksanız

Burası onlara niye yetmedi anlamış değilim Mehtap

Back