- 2 Ocak 2014
- 356
- 8
- 38
- 34
ne desem yalan olur canım ben hiç kullanmadım ama burda kullanan arkadaşlar vardı
anladım cnm doktor adet söktürücü olarak verdi adet oldukdan sonra tekrar çagırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne desem yalan olur canım ben hiç kullanmadım ama burda kullanan arkadaşlar vardı
ne kadar güzel uğurlu bir top,k burası bir sürü hamişinzi olmuş darısı başıma . Bende mehtaptok arkadaşımızdan etkilenip preseed jel aldım. Dün elime ulaştı reglimin bitmesini bekliyorum heyecanla inşallah kullanabilirim ve hamile kalabilirim
inşallah ya çok heyecanlandım şimdiden :18:. Bide bugün doktora gidiyorum adetin 3. günü gel test yapalım demişti :18:. herşey güzel çıkar umarım
Günaydın canım.
iyisindir umarım, şimdi çıkmam lazım müsadenle.
Öğleden sonra görüşürüz.
hoşgeldin cnm nasılsın
kızlar adetim 13 gün gecikti kan degerim negatif doktor progestan verdi kullanan oldumu daha önce içinizde _???
Hoş bulduk Papatyam iyiyim şükür, sen nasılsın ?
Ben kullandım canım defalarca.
Adet gecikmesinde de , hamilelikte de kullanılıyor. Hatta tüp bebek tedavisinin olmazsa olmazı o ilaç. Aslında saf hormon
Kadın rahminin iç yapısını ve işlevi düzenliyor, bebek varsa sıkı sıkı tutunmasını sağlıyor, yoksa adet olmanı. Önceleri 100 mg.lık olanından günde 3 adet içiyordum.
Perşembe günü yaşadığım işlemden dolayı 200 mg.lık olanından" günde 2 adet iç" dedi dr.um.
Ben kullandım canım defalarca.
Adet gecikmesinde de , hamilelikte de kullanılıyor. Hatta tüp bebek tedavisinin olmazsa olmazı o ilaç. Aslında saf hormon
Kadın rahminin iç yapısını ve işlevi düzenliyor, bebek varsa sıkı sıkı tutunmasını sağlıyor, yoksa adet olmanı. Önceleri 100 mg.lık olanından günde 3 adet içiyordum.
Perşembe günü yaşadığım işlemden dolayı 200 mg.lık olanından" günde 2 adet iç" dedi dr.um.
canım ne dicem kızlar facede yeni bi grup kurmuşlar eylüle özelden mesaj at senide eklesin ordanda görüşmeye başladık
canım ne dicem kızlar facede yeni bi grup kurmuşlar eylüle özelden mesaj at senide eklesin ordanda görüşmeye başladık
bana 200 mg günde 1 tane yazmış adet oldukdan sonra tekrar çagırdı hap verip çatltma iğnesi yapar herhalde tedaviye yeni başldım 1 defa çatlatma iğnesi yaptı ama tutmadı
Canım böyle şeyler yazmayın bir kac kere söyledik yaaa ceza alıp topigi kapatırlar ceza alırsınız bak biz burayı ihmal etmiyoruz
Anlaşıldımı papatyam böyle şeyleri özelden konuşun konuşacaksanız
Canım böyle şeyler yazmayın bir kac kere söyledik yaaa ceza alıp topigi kapatırlar ceza alırsınız bak biz burayı ihmal etmiyoruz
Anlaşıldımı papatyam böyle şeyleri özelden konuşun konuşacaksanız
kızlar adetim 13 gün gecikti kan degerim negatif doktor progestan verdi kullanan oldumu daha önce içinizde _???
Burası onlara niye yetmedi anlamış değilim Mehtap