günaydın kızlarrr
hamişlere fazla iş yapmak yasak
insanbul cum niye yordun kendini o kdr.. ilk bebişte unutup ben de çekyatları havaya kaldıra kaldıra evi süpürdüydüm. 1 gün sabah akşam kasık,göbek deliğim ağrıdı. korkudan 8 ay bi daha evi hiç ben süpürmedim. aman sen de dikkat et canına kuzum..
kızlar hep giremiyom ama hep aklımdasınız.. eylül annesi olcam ama gönül burdan kopmuyo :))
zor zamanlarda birlikteydik belki de ondan..
bu arada aldığımız kararları yazayım çok kararlı bir hafta oldu. cuma finallerim bitince evi toplamaya başlıyorum şubat sonu iş durumum kesinleşirse burda kalırsam başka sıcak bi eve, yoksa da alıp başımı kocemin yanına trabzona gidiyorum. ilk hamilelikte 4-7 arası ayrıydık çok zorlanmıştım ve annmin evinde olsam da çok zorlamıştım yemek kültürlerimiz çok farklı çünkü
artık ayda bir bu tarafa derslere gelip giderim napiyim..oğluşum çok zorlanıyo babayı çok özlüyo..
naspte hamişken ev taşımak da varmış. 140 m2 ye göre eşya aldık şimdi trabzondaki ev 90 m2 nası sığcaz bilmiyom hiç 4 nüfus
bebiş eşyası aldınız mı kzlar yaa? biz de herşey gıcır daha.. gerçi yeni yeni kitaplar alıyorum ilk olarak.. okuyayım hemen paylaşırım sizinle ama harvey karp ı okumanızı öneririrm. bebek sorunlarına mucize çözümleri de.. sayelerinde çok mutlu bi bebeğim var.. geceleri sabaha kdr ayaktayız ama o kişisel birşey onu aşamadık bi türlü..
kız olucak kesin benimki kız hissediyorum ve olmadığım kdr alınganım bu aralar, cvp yazmayanlara bile alınıyom bazen düşün o kdr yani
ilkinde 10.haftada öğrenmiştik tam. bu biraz daha bekleticek gb bizi.. oğlan olmasını çok istiyorum pipi temizlemeye çok alıştım çünkü.. diğeri garip gelir başlarda ama bi mağazaya gittiğimde de hiç bişey bulamıyorum oğluma göre.. hep beğendiğim tasarımlar kırmızı,pembe mor ve çiçek kurdele dolu üzerleri.. sırf bu yüzden bile insan kızı olsun ister bi de büyüyünce anneye arkadaşlıkları, annelikleri, oyunları, şirin şirin yanaşmaları, kendilerini sevdirmeleri yok mu
bitiyom onlara..