• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

kız biz seni herdaim merak ederiz canommmm
artık olay hamiş kalma değil muhabbet yapma oldu..:27::27:
çok özledim seni..benim bat çarşamba bekliyom..tik tak tik tak gün sayıyom:34::34::34::27::27::27:

günaydın canım bende sizleri merak ediyorum ve seviyorum amanin az kalmış senin geri sayım başlamış :18::18::18:

günaydın canım bende sizleri merak ediyorum ve seviyorum amanin az kalmış senin geri sayım başlamış :18::18::18:

papatyammm günaydın guzumm özledim seni yawww..biliyomusun ben çok kötüyüm hep midem bulanıyor bişey yiyemiyorum kızla ilgilenemiyorum kendimi mutsuz hissediyorum..inş geçecek bugünler rabbim sabır güç versin bana diyorum:43::43::43::43:

ne kadar güzel uğurlu bir top,k burası bir sürü hamişinzi olmuş darısı başıma :21:. Bende mehtaptok arkadaşımızdan etkilenip preseed jel aldım. Dün elime ulaştı reglimin bitmesini bekliyorum heyecanla inşallah kullanabilirim ve hamile kalabilirim :46:

günaydın kızlar birkaç gündür giremiyorum pansiyonda nöbtçiydim.. benim pazar günü kırmızılar geldi ve dün de bal+çörekotu+tarçın dan macun yaptım kullanmaya başladım belkide vesile olur hayırlısı ile yaşayıp görcez... sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır...

kıııız kurban olsunlar fişekler :52: sen yeter ki hamiş kal :32:
parti yaparık lorkee lorkee tey teyy :52:
sözün var artık bilemem..unutma..

kıs sen hamiş olda burda neler patlatırız :10: biner istanbul turu attırırız sana bacım yaa
senden 5 gün sonrada bende sıra bat 20 ocak:18::18::18:
yarın dan sonra test yapmayı düşünüyom..inşallah arkamdan da sen gelirsin..

yaaa az kaldı cnm..sen bu ay dr gidecenmi..

papatyammm günaydın guzumm özledim seni yawww..biliyomusun ben çok kötüyüm hep midem bulanıyor bişey yiyemiyorum kızla ilgilenemiyorum kendimi mutsuz hissediyorum..inş geçecek bugünler rabbim sabır güç versin bana diyorum:43::43::43::43:
az sabır gülüm bebişin kucağına alınca herşeyi unutursun

ne kadar güzel uğurlu bir top,k burası bir sürü hamişinzi olmuş darısı başıma :21:. Bende mehtaptok arkadaşımızdan etkilenip preseed jel aldım. Dün elime ulaştı reglimin bitmesini bekliyorum heyecanla inşallah kullanabilirim ve hamile kalabilirim :46:

hoşgeldin canım o jelden bende aldım geçen ay bu ayda devam edicem inş. faydası olur

sözün var artık bilemem..unutma..

yarın dan sonra test yapmayı düşünüyom..inşallah arkamdan da sen gelirsin..

yaaa az kaldı cnm..sen bu ay dr gidecenmi..

az sabır gülüm bebişin kucağına alınca herşeyi unutursun

inş. canım ben bu ay doktora gitmedim oluruna bıraktık bakalım kısmet olursa zaten olur :27::27:

yok bacım yok bu yerleşme deil bacılarr adet kanı adı batsın adett geliyoo :47::47::47::47: ama ayın 15 di bnm offf yaaa offf :14::14::14::14: evt hersey RABBİM den daha kötüsü olabilirdi buna şükür hamd olsun napalım bi daki ay inşşş RABBİM çok büyükk :14::14:

Canım çook üzüldüm inan, o kadar inandım ki senin hamile kalacağına :5: :14: :5:

Rabbim'in bildiği vardır, sakın isyan etme olurmu

kıs nerelerdesin? sitenin gülü neşesi:16::16:
sen yoksun bak buranın tadıda yok :26:
bi adet oldun terkettin bizleri:25::25::25:
kıss arada gir bi meraba de yahu iyiyim de çık

kızlar hamile değil de hasta gibiyim sanki :25:
ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum.
Midemin bulanması için koklamam ya da görmem gerekmiyor.
Düşününce bile fena oluyorum :S
Allah yardımcımız olsun...

kızlar adetim 13 gün gecikti kan degerim negatif doktor progestan verdi kullanan oldumu daha önce içinizde _???

Back