hemen tüpe geçme canım, aşılamayı denemekte fayda var, gerek kalmayacak inşallahcanım benım cok tesekkur ederımdenemeye tabıı kı deger ama acaba zaman kaybetmeden tuoe mı gecsem dıe bu karamsarlıgım ama 1-2 defa denerım once asılamayı sonra gerekenı yaparız.. dualarınızı beklıyorum canımm
geçmiş olsun cnm herkes hasta bende 2 gün kalkmadan yattım fena çarpıyo h1n2 virüsüymüş
artık gribin ismide değişti tobeeee
canlRIM BENİ MERAK ETMİŞSİNİZ BENİM BİLGİSAYAR SORUNUM ÇÖZÜLMEDİ SİTEDEN KAYNAKLANIYOMUŞ GİREMİYORUM KEND BİLGİSAYARIMDAN OYÜZDEN ARKADAŞIN BİLGİSAYARINDAN FIRSAT BULDUKÇA GİRİYORUM :26::26::26::26::26:NASISLINIZ
Saol cnm.grip aşısi yaptirtmisti ama ise yaramiyo demekki.öyleymis valla bu seneki virüs süründürüyomuş.ohh sen kurtulmuşun
hemen tüpe geçme canım, aşılamayı denemekte fayda var, gerek kalmayacak inşallah
tabi sen ve eşin daha iyi bilirlersen kendini hatırlatmasanda herkesler dua edecektir
seni görünce aklıma eşimin kıbrısta görev yaptığı geliyo aklıma cinleniyom yav kıskanıyorum
geçmiş olsun canım
ne betermiş bu virüs
bal, limon, karabiber ve ve zencefil karışımı yutmak gerekiyormuş atlatmak için
aman kuzum kocana iyi bak,ateşi yükselmesin. spermleri etkiliyo.
maske takarak çalışma yapın sanada bulaşmasın
kız biz seni herdaim merak ederiz canommmm
artık olay hamiş kalma değil muhabbet yapma oldu..
çok özledim seni..benim bat çarşamba bekliyom..tik tak tik tak gün sayıyom
kuzum kıskan valla ıyı yerde gorev yapmıs
anammm kıs h.g cnm
hadi inş. benim doğum günümde bari senden güzel bi haber alalım da azcık sevinelim yaa
hoppidi hoppidi oynarız inş.
sağol bacım..istanbul bana fişek patlacak sözü var..
Bana bulaşmaz cnm.çok nadir grip olurum.hafif atlatiyorum.gitti bizim spermleriyi bakarım ben ona nane limon yaptım.kayısı uzüm kompostusu pişirdim şimdi.
sağol bacım..istanbul bana fişek patlacak sözü var..
neyse kızla fazla kaldım belim ağrıdı
öpüyorum tek tek
hayrı bol akşamlar size ve sevdiklerinize
komposto çok severim, hazır meyve suları kesinlikle içmeyin diyo kadın doğumcular bile
sen sadece bir bardakta greyfurt suyu içir valla çok işe yarıyo
marifetli karusun seveyrum ulaa
neyse kızla fazla kaldım belim ağrıdı
öpüyorum tek tek
hayrı bol akşamlar size ve sevdiklerinize
3 OCAKTA çatlatma iğnemi oldum bugn 10.gün adet olcakmış gibi belirtiler başladı dün yani iğneden sonra 9.gün idrar testim negatif çıktı erkenmi yapmışım çok üzüldüm yarın 11.gün sabırsızlanıyorum acaba kan testi yaptırsammı ki??
3 OCAKTA çatlatma iğnemi oldum bugn 10.gün adet olcakmış gibi belirtiler başladı dün yani iğneden sonra 9.gün idrar testim negatif çıktı erkenmi yapmışım çok üzüldüm yarın 11.gün sabırsızlanıyorum acaba kan testi yaptırsammı ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?