kız biz seni herdaim merak ederiz canommmm
artık olay hamiş kalma değil muhabbet yapma oldu..
çok özledim seni..benim bat çarşamba bekliyom..tik tak tik tak gün sayıyom
günaydın canım bende sizleri merak ediyorum ve seviyorum amanin az kalmış senin geri sayım başlamış :18::18::18:
sözün var artık bilemem..unutma..kıııız kurban olsunlar fişeklersen yeter ki hamiş kal
parti yaparık lorkee lorkee tey teyy
yarın dan sonra test yapmayı düşünüyom..inşallah arkamdan da sen gelirsin..kıs sen hamiş olda burda neler patlatırızbiner istanbul turu attırırız sana bacım yaa
senden 5 gün sonrada bende sıra bat 20 ocak:18::18::18:
yaaa az kaldı cnm..sen bu ay dr gidecenmi..günaydın canım bende sizleri merak ediyorum ve seviyorum amanin az kalmış senin geri sayım başlamış :18::18::18:
az sabır gülüm bebişin kucağına alınca herşeyi unutursunpapatyammm günaydın guzumm özledim seni yawww..biliyomusun ben çok kötüyüm hep midem bulanıyor bişey yiyemiyorum kızla ilgilenemiyorum kendimi mutsuz hissediyorum..inş geçecek bugünler rabbim sabır güç versin bana diyorum
naber kızlar diğer topiğe artık neden gelmiyorsunuz ya bende sizi arıyorum demek buralarda takılıyormuşsunuz
ne kadar güzel uğurlu bir top,k burası bir sürü hamişinzi olmuş darısı başıma. Bende mehtaptok arkadaşımızdan etkilenip preseed jel aldım. Dün elime ulaştı reglimin bitmesini bekliyorum heyecanla inşallah kullanabilirim ve hamile kalabilirim
sözün var artık bilemem..unutma..
yarın dan sonra test yapmayı düşünüyom..inşallah arkamdan da sen gelirsin..
yaaa az kaldı cnm..sen bu ay dr gidecenmi..
az sabır gülüm bebişin kucağına alınca herşeyi unutursun
hoşgeldin canım o jelden bende aldım geçen ay bu ayda devam edicem inş. faydası olur
yok bacım yok bu yerleşme deil bacılarr adet kanı adı batsın adett geliyooama ayın 15 di bnm offf yaaa offf evt hersey RABBİM den daha kötüsü olabilirdi buna şükür hamd olsun napalım bi daki ay inşşş RABBİM çok büyükk
günaydın kızlarrrr nasılsınız ?
Günaydın canım.
iyisindir umarım, şimdi çıkmam lazım müsadenle.
Öğleden sonra görüşürüz.
kızlar adetim 13 gün gecikti kan degerim negatif doktor progestan verdi kullanan oldumu daha önce içinizde _???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?