- 25 Ekim 2013
- 8.457
- 21.759
- 598
- 50
iyiyim allaha şükür..sat son 3 gün..ama umudum yok bekliyorum genede bi umut
sen nasılsın
inş. olmassın canım güzel haberler ver bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim allaha şükür..sat son 3 gün..ama umudum yok bekliyorum genede bi umut
sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın papatyammmm özledim kıs seni
iyiim canım bende özlüyorum sizleri senin az kalmıştır bat a sürekli girmediğim için takip edemiyorum :26::26::26: çocuklar nasıllar
Yaa biraz önce dr dan geldim.herşey iyi geçen ayî ubut dedi.hatta yumurta varmış büyümùşte birkaç güne çatlarmış.perşembe tekrardan çağırdî.bu ay ilaç filan kullandırmadî zaten.şimdi bu kadın bana istersen bir iki ay sonra aşılama yapalım dedi.aklıma soktu :44::44: 500 tl miş.bişeyde değil.zaten her ay 250 tl ödüyorum nerdeyse denesemmi acaba kızlar.
Yaa biraz önce dr dan geldim.herşey iyi geçen ayî ubut dedi.hatta yumurta varmış büyümùşte birkaç güne çatlarmış.perşembe tekrardan çağırdî.bu ay ilaç filan kullandırmadî zaten.şimdi bu kadın bana istersen bir iki ay sonra aşılama yapalım dedi.aklıma soktu :44::44: 500 tl miş.bişeyde değil.zaten her ay 250 tl ödüyorum nerdeyse denesemmi acaba kızlar.
cnm bi kac ay daha calis olmadi denersin asilamayi..Yaa biraz önce dr dan geldim.herşey iyi geçen ayî ubut dedi.hatta yumurta varmış büyümùşte birkaç güne çatlarmış.perşembe tekrardan çağırdî.bu ay ilaç filan kullandırmadî zaten.şimdi bu kadın bana istersen bir iki ay sonra aşılama yapalım dedi.aklıma soktu :44::44: 500 tl miş.bişeyde değil.zaten her ay 250 tl ödüyorum nerdeyse denesemmi acaba kızlar.
cnm bi kac ay daha calis olmadi denersin asilamayi..
bu konularda çok tecrübeli değilim ama
2 ay daha dene istersen canım hazır ilacın etkisi sürerken bakarsın oluverir bebiş..
olmazsa da git dene fazla pahalı deilmiş.benim dr. 1000 istiyo
aşılamanın normal ilişkiden tek farkı spermlerin yolunu kısaltıyosun onlarda çok yorulmadan eğer zamanı iyi ayarlanırsa yumurtaya ulaşıyor yaptırmanda fayda var canım ben yaptır derim ama kesin tutucak diye şartlama kendini :)
Dr iyî herşey diyo normal yolla zaten 3 kere hamile kaldım.bakalım benim ne yapacagim belli nerden söyledi bu şimdi bana ya offf.sen yaptırcanmı
ee yumurtan büyümüş cnm çatlar demiş dr.n
bence sorun yoksa bekle cnm tabi bu benim fikrim
genede sen bilirsin
ben daha yaptırmıcam canım..
ben 2 ay önce rahim perdesi operasyonu geçirdim..biraz akışına bırakıcam.
bahara doğru belki..inşallah ikimize de gerek kalmaz
Kız benim yumoşlar çatlıyo zaten kendi kendine.sağlık gebeliği tutturamıyoruz bir türlü.bana iyi bir tatil lazım.kafayı boşaltmalîyım.
Evet ya o perde olayını duymuştum.ama iyi olmuş operasyon olman perdede çocuk gidip oraya tutunmaya çalişiyomus oda olmuyomuş.hayırlisi olsun.sağlikli bir gebelik rabbim hepimize nasip eder inş.
benimde çatlıyo bi sorun yok ama
gel gelelim spermcikler yolunu şaşırıyo demekki
bacım tatilde iyi gelir ama ne kadar kafa dağıtsanda Rabbim ol demedikçe olmuyo
inş. tezzzzz zamanda buluşurlarda bebişin olur bacımm inş....
benimde çatlıyo bi sorun yok ama
gel gelelim spermcikler yolunu şaşırıyo demekki
bacım tatilde iyi gelir ama ne kadar kafa dağıtsanda Rabbim ol demedikçe olmuyo
inş. tezzzzz zamanda buluşurlarda bebişin olur bacımm inş....
haklısın canım..bakın size bir örnek
eltim 2 senedir bebek istiyodu.hiç korunmadı.olmadı bebişi.
kaç tane aşılama tüp..20 milyar para gitmiş..sonra kist var dedi dr.ameliyat olduk 1 ay arayla
(bende de vardı)..ve şimdi normal yolla hamile..rabbim böyle uygun görmüş.