2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

lazom her şey yolundaymış çoook sevindim balım
aşılama için bekle derim
yaşın genç, eşinin sperm sorunu yok bildiğim kadarıyla ve de normal gebelik oluşuyo zaten
aslında doktorun biraz fikir edinmesi lazım neden kimyasal ve düşük yaşadığınla ilgili
belki sperm analizi yaptırabilirsiniz, çünkü annede her şey yolunda oluyo ama spermler sağlıksız ise oluyo kimyasallar felan

bebegı kapan gıdıyooooorrrr nasılsın tatlım hersey yolunda mı nasıl gıdıyor hamıslık?

Saol kuzum herşey yolunda şimdilik.dr hiçbişeyin yok diyo spermlerde sorun olsa hamile kalamazsın zaten diyo.rahime tutunmakta sorun oluyo bende rahim filmi çektiriyim diyorum dr daha erken onun için diyo.bende bilmiyorum cnm.

Saol kuzum herşey yolunda şimdilik.dr hiçbişeyin yok diyo spermlerde sorun olsa hamile kalamazsın zaten diyo.rahime tutunmakta sorun oluyo bende rahim filmi çektiriyim diyorum dr daha erken onun için diyo.bende bilmiyorum cnm.

doğrudur canım, eşim varikoselli olduğu için döllenir ama sperm bozuksa sağlıksız olur tutunmaz demişlerdi.
o yüzden dedim. sen ne kadardır bebek istiyodun?
erken erken diyolar ama film için beklesek ne olacak beklemesek ne olacak. aklımızdan çıkacak en azından rahatlarsın

canım ben klomena basladım bugun bıttı.. asılama yapacak dr um ama hıc umutlu deılım hatta cok cok umutsuzum mutsuzum acaba yaptırmasam mı dıe dusunuyorum

neden umutsuzsun canım
ne güzel eşinin sağlıklı spermini seçecekler şansın artacak.
biraz daha beklemek mi istiyordun?

Canım ben 2 ay önce çektirdim radyotomda hiç stres yapma çok kötü şeyler duymuştum ama stres yaptığına değmeyecek ben korkudan gece yatamamıştım düşün...için rahat olsun....

neden umutsuzsun canım
ne güzel eşinin sağlıklı spermini seçecekler şansın artacak.
biraz daha beklemek mi istiyordun?

yok canım kesınlıkle beklemek ıstemıyorum ama ne bılıyım sankı tutmayacakmıs gıbı geliyor cok uzulecem sankı sonunda.. aman ne bıleyım ıste bugunlerde bıraz dengesızlestım

Bu ay bi geçsinde yaptırtacam eşime sperm testi cnm.oğlumdan sonra 10 ay korundum.eylülden beri deniyoruz.4 ayda 2 kimyasal yaşadîm.ondan erken diyorlar belki hamile kaldıgım icin ne biliyim ya off pùfff.bu ay relax olcamm kesinlikle

yok canım kesınlıkle beklemek ıstemıyorum ama ne bılıyım sankı tutmayacakmıs gıbı geliyor cok uzulecem sankı sonunda.. aman ne bıleyım ıste bugunlerde bıraz dengesızlestım

korkunu anlıyorum canım
inan her anında oluyo bu tedirginlik
hamile kalıyosun bu seferde sağlıksız mı düşecek mi zaten sorunlu hamile kaldım diye devam ediyo
ama aşılama da çok büyük sorunlar olmadıkça tutma olasılığı yüksek
hem eşinide ikna etmişsen durma koş derim ben, denemeye değmez mi balım?
sana arkadaşlarla bool dua ederiz burdanda

o zaman seninki büyük ihtimal strese dayalı.
Allah kapısına gideni geri çevirmez.. sadece içinin ferah olması lazım inşallah rahatlayınca daha sağlıklı olacak canım
bi doktorun daha önerisini alıp çektirebilirsin aslında hsg

canım benım cok tesekkur ederım denemeye tabıı kı deger ama acaba zaman kaybetmeden tuoe mı gecsem dıe bu karamsarlıgım ama 1-2 defa denerım once asılamayı sonra gerekenı yaparız.. dualarınızı beklıyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…