2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ben aslında varya çok rahat biriyimdir ,
asla böyle şeyleri kafaya takmam ,
yani şöyle izah edeyim ,bugün göremedim kalbini diye karalar bağlamam ,
haftaya dediyse haftayı beklerim ,
o esnada sadece dua ederim ,allah hayırlısı neyse verir derim ,
hep tevekkül ederim ,herşeyde bu böyle ,
sabırlıyımdır aslında ama aynı gün hamile olduğumuzu öğrendiğim arkadaşım dün kalp atışını görünce ,bugünde ben görürüm heralde dedim ,
zaten testler için gidecektim hastaneye ,gitmişkende nasılsa kontrol sürem geçmedi bi muayene olayım dedim ,aklım sıra cinlik yaptım yani tekrar ücret vermiyim diye ama yemedi

artık kısmet haftaya gidicem ,ayrıca ben henüz kaç haftalık olduğumu bilmiyorum söylemiyor fakat sat a göre 6+3 oluyorum ,ayrıca karından bakmış olmasınında dezavantajı var tabi ,vajinal baksa görürdü ,üşendi hatun

Ooof bu doktorların ilgisizligi öldürüyor beni insan bu stresle nasıl bekler hicmi kendilerini bizim yerimize koymazlar
Anlamış degilim gercekden üzülüyor insan cook iyice baksan sanki ne olurki bi aletti alıp icine sokuyor saatlerce süren bi iş degilki
Sen en iyisi kendi doktoruna git tatlım bazen hemen gözükmeye biliyor endişelenme olurmu benim gittigim doktorda bakmazdı aslında
Bebegimi kaybettigimi ögrenince sıkışık bakalım öylede görmezsek alttan bakırım dedi normalde git 1 hafta sonra gel derdi kesin
Ama benim ilac kullanmam gerektigi icin görmek istedi ona göre ilac yazdı malesef özel hastanelerindeki doktorlarımız daha ilgili
Para basıyoruz ya ondan icin rahatlaması icin biran önce git zamanını artık ayarlamaya çalış allahım yardımcımız olsun

daha küçük annesi haftaya Allahın izniyle görürsün..bende kızımda 6 haftalıkken hem bebeği hem kalp atışını duymustum ama bu bebeğimde 7+3 gördük ve duyduk..kişiden kişiye hamileden hamileye değişiyor..çok ii anlıyorum seni..

canım sen ne ilaçları kullanıyosun bende kullanıyurum 8 ay önce düşük yaptığım için..

canıımm minnak benim yeğenim daha, hem vajinal bakmamış, hem de para hırsından geçiştirmiş,
sen haftaya gittiğinde daha kolay görünür karından, benim doktor karından baktı ama delecekti resmen
mehtap sıkışık gir dedi az kalsın oraya salabilirdim yani bastırdıkça
ben inanıyorum çok iyi kuzumuz

resim koyduydumdu kaldırıyo ha
ağustos annelerinde şetmişlerde bende şettimdi

işyerindeyim birden aklıma yanımda test olduğu geldi du bi gidip yapayım dedim ikinci çizgi yatay çıktı :)) yani bozukmuş test şansa bak

sorma mehtapcım ,ama yok kararlıyım ,kendi doktoruma gidicem ,ona güven duyuyorum en azından ,rahatlatıyor kadının varlığı bile ,
sağolun sizlerde hep yanımdasınız moral veriyorsunuz

bende kızımda 7 haftada gördüm canım ,değişiyo elbet ,bakalım haftaya kendi doktoruma inşallah ..

çirkinim acuk siz güzel görüyonuzda ondan

efce tatlıım nası bi şans varmış yatay çıkmış , tekrar başka deneseydin ay merak ettim

yanımda başka yokki eczaneyi aradım bana erken gebelik testi getirin diye akşama getiricekler yarın sabah yaparım artık birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…