• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Canım üzülme lütfen sen en iyisi özel hastaneye git hafta sonu
Onlar hemen alttan bakar canım inşallah melegin seninledir
Bazen gözükmüyor sıkışık girseydin gitmeden önce yazmıştım sana
Okudunmu bilmiyorum ama 6+2 günlükdü karnımdan ilk baktı belli belirsizdi görünmedi yani
Sıkışık bakalım dedi ögleden sonra öyle yaptım bende bu sefer göründü canım
Eger görmeseydi alttan bakıcaktı sen nasıl girdin sıkışmı normal mi belki ondan görünmemiş olabilir

okudum seni mehtapcım okudum ,sıkışık gittim üstelik ,ama kadın ultrasonu değdirip bıraktı o kadar ,bakmadı bile doğru düzgün ,burasıda özel ama işte tam teşekküllü bir hastane değil ,kendi doktorum olsaydı evirir çevirir bulurdu ,kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum ,söylemedi ,bebeği görüp öyle söylüyomuş ,benim doktorum kesenin ebatlarına göre haftasını söyleyebiliyordu ..:14::14:

Selam arkadaşlar öğlen arası mesai arkadaşlrmla eyüp sultan hazretlerini ziyarete gittik hepiniz için dua ettim herkesin adını bilmiorum ama forumdaki arkadaşlarım diyerek dua ettim inşallah Rabbimin izniyle kabul olur...

Allah kabul etsin ismini söyle bacım senide yazayım listeme

cnm benide ekler misin? ben Zeynep.

ekledim gitti :16:

kızlar ne dicem pazar günü mevlid kandili o yüzden herkes çekebildiği kadar salavat ı şerif çeksin çok sevap ben başladım :16::16::16::16:

bende çekeyim canım iyi oldu hatırlattığın

Selam arkadaşlar öğlen arası mesai arkadaşlrmla eyüp sultan hazretlerini ziyarete gittik hepiniz için dua ettim herkesin adını bilmiorum ama forumdaki arkadaşlarım diyerek dua ettim inşallah Rabbimin izniyle kabul olur...

allah razı olsun allah kabul etsin arkadaşımmm

kızlar siteye ne oldu ya mesajları beğen yeri çıkmıyo benimkinde :26::26::26::26:

Allah razı olsun canım ağzınıza sağlık :16::16::16::16:

Kızlar selam tekrardan dayanamadım ve gittim kan testi oldum,sonucu 2 saate çıkıyor offf yaa ya yoksa idrar testleri yanıltmışsa ya çok yüksek çıkarsa dış gebelik gibi ya çok düşük çıkarsa deli olucamm:18::18::18: 2 saat geçer mi allahım sen sabır ver :50::50::52::52:

Kızlar selam tekrardan dayanamadım ve gittim kan testi oldum,sonucu 2 saate çıkıyor offf yaa ya yoksa idrar testleri yanıltmışsa ya çok yüksek çıkarsa dış gebelik gibi ya çok düşük çıkarsa deli olucamm:18::18::18: 2 saat geçer mi allahım sen sabır ver :50::50::52::52:

hadi hayırlı bekleyişlerin olsun arkadaşımmm güzel haberler alırsın inşallah bizide sevindirirsin :)

hamilesindir canım gör bak.hayırlı uğurlu olsun inşallah.bi ilaç kullanıyomuydun bu arada.göğüslerinde bi hassasiyet ne biliyim bi belirtin oldumu.bebeğin seninledir.güzel düşün..

içini ferah tut cnm.
inş.güzel sonuçlar alıcaksın ve bebişin sana tutunacak.:emir_bebek:

hamilesindir canım gör bak.hayırlı uğurlu olsun inşallah.bi ilaç kullanıyomuydun bu arada.göğüslerinde bi hassasiyet ne biliyim bi belirtin oldumu.bebeğin seninledir.güzel düşün..

Çok teşekkürler canımcığım iyi düşünmeye çalışıyorum ama hiç bir belirtim olmaması korkutuyor beni. 3 aydır folik asit kullanıyordum halende devam ediyorum, bunun dışında birşey kullanmıyorum canım. Allahım isteyen herkesi bebek sahibi yapsın.:21::21:

okudum seni mehtapcım okudum ,sıkışık gittim üstelik ,ama kadın ultrasonu değdirip bıraktı o kadar ,bakmadı bile doğru düzgün ,burasıda özel ama işte tam teşekküllü bir hastane değil ,kendi doktorum olsaydı evirir çevirir bulurdu ,kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum ,söylemedi ,bebeği görüp öyle söylüyomuş ,benim doktorum kesenin ebatlarına göre haftasını söyleyebiliyordu ..:14::14:

guzum daha çok küçüktür bak bende aynı şeyleri yaşadım şimdi diyorum ki keşke okadar kafama takmasaydım doktor terslik olsa söyler senin tam olarak ne kadar şimdi..benim 6+3 keseyi ve içinde nokta kadar yanıp sönen bişey gördü bebeğin kalbi dedi ama daha çok küçük olduğu bebeğinde göremiyoruz kalp atışınıda duyamıyoruz dedi ve 7+2 gittiğimde hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk..lütfen sabırlı ol datluu hamile:16::16::16::16::16:

Meryem suresi okunacaklar
azap.çiçeği: Biliyorum
sesszsedasz: Seda
havva63: Nazlı
efce: Gonca
resense: Sultan
lazo: Emine
simana: Melek
fatmazekim: Fatma
papatyam:Ayşe
hknslcn: zeynep
sol anahtarı:melek
trksng:özlem

yaz buraya merakta bırakma bizi:16::16::16::16: şimdiden hayırlı olsun

Back