• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

geçmişide okur ama görmemişim kusura bakma ablam dünmü yazdın bugünmü ekliyorum senide derhalll ismini yazarmasın

evet canım dün yazmıştım adım ayşe :8::8::8:Allah razı olsun annendede sendende canım

Son düzenleyen: Moderatör:
ben çıkıyorum namazımı kılayım sonrada dışarı çıkıcam azcık
gelince görüşürüzzz hepinizi seviyorumAllaha emanetsiniz :16::16::16:
:54::54::54:

yavrum ben yarım yamalk okudum geçmişi valla görmedim sorunu sen bana sor boşver onları ben cvp vercem bak sözzzz :16: :16:

dedim ki kim benim hakımda ne hissediyo dedim kırılmıcam dedim
sadece papatyam bide resense cvp verdiiiiiii :14::14::14::14:
kimse bişi demiyo didiyom dedim bnde :27::37:
zaten hormonmu dur nedir bişiler ediyomuşş :37: yaaaa :47::47: öle işte :27::49::49:

Meryem suresi okunacaklar
azap.çiçeği: Biliyorum
sesszsedasz: Seda
havva63: Nazlı
efce: Gonca
resense: Sultan
lazo: Emine
simana: Melek
fatmazekim: Fatma
papatyam:Ayşe

kızlar ne dicem pazar günü mevlid kandili o yüzden herkes çekebildiği kadar salavat ı şerif çeksin çok sevap ben başladım :16::16::16::16:

ben çalışıyorum
iş yerim izin konusunda çok sert
benim kendi doktorum buraya çok uzak ,
bende yakınımdaki tıp merkezine giderim dedim ,
ciddi durumlarda da kendi doktoruma giderim ayda bir diye düşünmüştüm
geçen hafta ilk kez gittiğim tıp merkezindeki kadın doğum uzmanı önce ilgili davrandı ,hoşuma gitti ,keseyi gördüğüm gün
aldığım mutlu haberle tabi kadını daha bi sevdim
15 gün sonra gel dedi ,ama ben fazla merakımdan 9 gün sonra gittim .
kontrol sürem dolmadığı için ücret ödemedim .
çıktım yanına ,asistanı kontrole geldiğim için sanırım ,şikayetiniz nedir dedi ,
bir şikayetim olmamasına rağmen ağrılarım oluyo tedirgin oldum o sebeple geldim dedim
bi bakalım dedi ,karından ultrasonla ,kese var ,büyümüş ,daha net,fakat bebek yok ,
dedi ki evet bir sorun görünmüyor ,ama bebek için erken ,haftaya bakalım dedi,
vajinal baksanız dedim ,tekrar etti ,haftaya bakalım dedi
ben tabi hiç hoşlanmadım bu durumdan ,vajinal baksa görecekti ,ama haftaya muayene parasını alabilmek için salladı beni resmen
haftaya beklerim sorun değil ama benim kendi doktorum beni ilk gebeliğimde 3 ay vajinal muayene yaptı ,sorduğumda bebek küçük olduğundan ölçümleri böyle daha kolay yapılabiliyor ,daha net ve kesin sonuçlar alıyoruz demişti
ben soğudum bu kadından ayrıca ..:14::14::14::14::14::14:

Canım üzülme lütfen sen en iyisi özel hastaneye git hafta sonu
Onlar hemen alttan bakar canım inşallah melegin seninledir
Bazen gözükmüyor sıkışık girseydin gitmeden önce yazmıştım sana
Okudunmu bilmiyorum ama 6+2 günlükdü karnımdan ilk baktı belli belirsizdi görünmedi yani
Sıkışık bakalım dedi ögleden sonra öyle yaptım bende bu sefer göründü canım
Eger görmeseydi alttan bakıcaktı sen nasıl girdin sıkışmı normal mi belki ondan görünmemiş olabilir

Selam arkadaşlar öğlen arası mesai arkadaşlrmla eyüp sultan hazretlerini ziyarete gittik hepiniz için dua ettim herkesin adını bilmiorum ama forumdaki arkadaşlarım diyerek dua ettim inşallah Rabbimin izniyle kabul olur...

Back