- 25 Ekim 2013
- 8.470
- 21.834
- 598
- 50
Eki Görüntüle 927199 ben bi karşı komşuma kahve içmeye gidiyorum gelirim az sonra
afiyet olsun kız bende kendime adaçayı demledim ondan içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 927199 ben bi karşı komşuma kahve içmeye gidiyorum gelirim az sonra
afiyet olsun kız bende kendime adaçayı demledim ondan içiyorum
guzum daha çok küçüktür bak bende aynı şeyleri yaşadım şimdi diyorum ki keşke okadar kafama takmasaydım doktor terslik olsa söyler senin tam olarak ne kadar şimdi..benim 6+3 keseyi ve içinde nokta kadar yanıp sönen bişey gördü bebeğin kalbi dedi ama daha çok küçük olduğu bebeğinde göremiyoruz kalp atışınıda duyamıyoruz dedi ve 7+2 gittiğimde hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk..lütfen sabırlı ol datluu hamile
okudum seni mehtapcım okudum ,sıkışık gittim üstelik ,ama kadın ultrasonu değdirip bıraktı o kadar ,bakmadı bile doğru düzgün ,burasıda özel ama işte tam teşekküllü bir hastane değil ,kendi doktorum olsaydı evirir çevirir bulurdu ,kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum ,söylemedi ,bebeği görüp öyle söylüyomuş ,benim doktorum kesenin ebatlarına göre haftasını söyleyebiliyordu ..
ben aslında varya çok rahat biriyimdir ,
asla böyle şeyleri kafaya takmam ,
yani şöyle izah edeyim ,bugün göremedim kalbini diye karalar bağlamam ,
haftaya dediyse haftayı beklerim ,
o esnada sadece dua ederim ,allah hayırlısı neyse verir derim ,
hep tevekkül ederim ,herşeyde bu böyle ,
sabırlıyımdır aslında ama aynı gün hamile olduğumuzu öğrendiğim arkadaşım dün kalp atışını görünce ,bugünde ben görürüm heralde dedim ,
zaten testler için gidecektim hastaneye ,gitmişkende nasılsa kontrol sürem geçmedi bi muayene olayım dedim ,aklım sıra cinlik yaptım yani tekrar ücret vermiyim diye ama yemedi
artık kısmet haftaya gidicem ,ayrıca ben henüz kaç haftalık olduğumu bilmiyorum söylemiyor fakat sat a göre 6+3 oluyorum ,ayrıca karından bakmış olmasınında dezavantajı var tabi ,vajinal baksa görürdü ,üşendi hatun
Ooof bu doktorların ilgisizligi öldürüyor beni insan bu stresle nasıl bekler hicmi kendilerini bizim yerimize koymazlar
Anlamış degilim gercekden üzülüyor insan cook iyice baksan sanki ne olurki bi aletti alıp icine sokuyor saatlerce süren bi iş degilki
Sen en iyisi kendi doktoruna git tatlım bazen hemen gözükmeye biliyor endişelenme olurmu benim gittigim doktorda bakmazdı aslında
Bebegimi kaybettigimi ögrenince sıkışık bakalım öylede görmezsek alttan bakırım dedi normalde git 1 hafta sonra gel derdi kesin
Ama benim ilac kullanmam gerektigi icin görmek istedi ona göre ilac yazdı malesef özel hastanelerindeki doktorlarımız daha ilgili
Para basıyoruz ya ondan icin rahatlaması icin biran önce git zamanını artık ayarlamaya çalış allahım yardımcımız olsun
ben aslında varya çok rahat biriyimdir ,
asla böyle şeyleri kafaya takmam ,
yani şöyle izah edeyim ,bugün göremedim kalbini diye karalar bağlamam ,
haftaya dediyse haftayı beklerim ,
o esnada sadece dua ederim ,allah hayırlısı neyse verir derim ,
hep tevekkül ederim ,herşeyde bu böyle ,
sabırlıyımdır aslında ama aynı gün hamile olduğumuzu öğrendiğim arkadaşım dün kalp atışını görünce ,bugünde ben görürüm heralde dedim ,
zaten testler için gidecektim hastaneye ,gitmişkende nasılsa kontrol sürem geçmedi bi muayene olayım dedim ,aklım sıra cinlik yaptım yani tekrar ücret vermiyim diye ama yemedi
artık kısmet haftaya gidicem ,ayrıca ben henüz kaç haftalık olduğumu bilmiyorum söylemiyor fakat sat a göre 6+3 oluyorum ,ayrıca karından bakmış olmasınında dezavantajı var tabi ,vajinal baksa görürdü ,üşendi hatun
resim koyduydumdu kaldırıyo ha
ağustos annelerinde şetmişlerde bende şettimdi
Ooof bu doktorların ilgisizligi öldürüyor beni insan bu stresle nasıl bekler hicmi kendilerini bizim yerimize koymazlar
Anlamış degilim gercekden üzülüyor insan cook iyice baksan sanki ne olurki bi aletti alıp icine sokuyor saatlerce süren bi iş degilki
Sen en iyisi kendi doktoruna git tatlım bazen hemen gözükmeye biliyor endişelenme olurmu benim gittigim doktorda bakmazdı aslında
Bebegimi kaybettigimi ögrenince sıkışık bakalım öylede görmezsek alttan bakırım dedi normalde git 1 hafta sonra gel derdi kesin
Ama benim ilac kullanmam gerektigi icin görmek istedi ona göre ilac yazdı malesef özel hastanelerindeki doktorlarımız daha ilgili
Para basıyoruz ya ondan icin rahatlaması icin biran önce git zamanını artık ayarlamaya çalış allahım yardımcımız olsun
daha küçük annesi haftaya Allahın izniyle görürsün..bende kızımda 6 haftalıkken hem bebeği hem kalp atışını duymustum ama bu bebeğimde 7+3 gördük ve duyduk..kişiden kişiye hamileden hamileye değişiyor..çok ii anlıyorum seni..
vayy güzel hatunmuşsun kıss.
senmisin canım çok güzelsin..güzel hamile
iyi etmişsin şettirmişsin güzel hatun seniii
meryem suresi okunacaklar
azap.çiçeği: Biliyorum
sesszsedasz: Seda
havva63: Nazlı
efce: Gonca
resense: Sultan
lazo: Emine
simana: Melek
fatmazekim: Fatma
papatyam:ayşe
Ama olmazki ben göremedim
çirkinim acuk siz güzel görüyonuzda ondan
efce tatlıım nası bi şans varmış yatay çıkmış , tekrar başka deneseydin ay merak ettim
tekrar koycam balım ozamansa, yemek yok adam gelcek 15 dk ya ben burda çençenyaaaaaaaaaaaaa ama ben görmedim ki
yanımda başka yokki eczaneyi aradım bana erken gebelik testi getirin diye akşama getiricekler yarın sabah yaparım artık birdaha