Canım üzülme lütfen sen en iyisi özel hastaneye git hafta sonu
Onlar hemen alttan bakar canım inşallah melegin seninledir
Bazen gözükmüyor sıkışık girseydin gitmeden önce yazmıştım sana
Okudunmu bilmiyorum ama 6+2 günlükdü karnımdan ilk baktı belli belirsizdi görünmedi yani
Sıkışık bakalım dedi ögleden sonra öyle yaptım bende bu sefer göründü canım
Eger görmeseydi alttan bakıcaktı sen nasıl girdin sıkışmı normal mi belki ondan görünmemiş olabilir
geçmişide okur ama görmemişim kusura bakma ablam dünmü yazdın bugünmü ekliyorum senide derhalll ismini yazarmasın
Selam arkadaşlar öğlen arası mesai arkadaşlrmla eyüp sultan hazretlerini ziyarete gittik hepiniz için dua ettim herkesin adını bilmiorum ama forumdaki arkadaşlarım diyerek dua ettim inşallah Rabbimin izniyle kabul olur...
cnm benide ekler misin? ben Zeynep.
kızlar ne dicem pazar günü mevlid kandili o yüzden herkes çekebildiği kadar salavat ı şerif çeksin çok sevap ben başladım
Selam arkadaşlar öğlen arası mesai arkadaşlrmla eyüp sultan hazretlerini ziyarete gittik hepiniz için dua ettim herkesin adını bilmiorum ama forumdaki arkadaşlarım diyerek dua ettim inşallah Rabbimin izniyle kabul olur...
Kızlar selam tekrardan dayanamadım ve gittim kan testi oldum,sonucu 2 saate çıkıyor offf yaa ya yoksa idrar testleri yanıltmışsa ya çok yüksek çıkarsa dış gebelik gibi ya çok düşük çıkarsa deli olucamm:18::18::18: 2 saat geçer mi allahım sen sabır ver
geçmişide okur ama görmemişim kusura bakma ablam dünmü yazdın bugünmü ekliyorum senide derhalll ismini yazarmasın
Kızlar selam tekrardan dayanamadım ve gittim kan testi oldum,sonucu 2 saate çıkıyor offf yaa ya yoksa idrar testleri yanıltmışsa ya çok yüksek çıkarsa dış gebelik gibi ya çok düşük çıkarsa deli olucamm:18::18::18: 2 saat geçer mi allahım sen sabır ver
hamilesindir canım gör bak.hayırlı uğurlu olsun inşallah.bi ilaç kullanıyomuydun bu arada.göğüslerinde bi hassasiyet ne biliyim bi belirtin oldumu.bebeğin seninledir.güzel düşün..
içini ferah tut cnm.
inş.güzel sonuçlar alıcaksın ve bebişin sana tutunacak.
okudum seni mehtapcım okudum ,sıkışık gittim üstelik ,ama kadın ultrasonu değdirip bıraktı o kadar ,bakmadı bile doğru düzgün ,burasıda özel ama işte tam teşekküllü bir hastane değil ,kendi doktorum olsaydı evirir çevirir bulurdu ,kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum ,söylemedi ,bebeği görüp öyle söylüyomuş ,benim doktorum kesenin ebatlarına göre haftasını söyleyebiliyordu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?