• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Ben fatihte oturuyom cnm.arnavutköyü çok severim.yazları haftasonu balık tutmaya gideriz oraya hep.sahildekiyse tabi :))

ah şekerim ah herkes arnavutköy deyince hep o sahili olan yer gelir aklına ama ben nerdeysee şu edirne sınırında olan ilçe olan arnavutköydeyim...

ah şekerim ah herkes arnavutköy deyince hep o sahili olan yer gelir aklına ama ben nerdeysee şu edirne sınırında olan ilçe olan arnavutköydeyim...

kız ne yaptın anacım ne edirne sınırı ,sen hadımköye yakın arnavutköyde değilmisin ,hani haraççı var ,hoşdere var ,o taraflar değilmi ?

Bende öyle sandım.söyleme kimseye orası sansınlar:1::1: diğer arnavutköyüde biliyorum çok uzak orasî.:53:

şaka gibi arnavutköy diyorum millett hemen oooo ne güzeel yerde oturuyorsun diyorlar ben ilçe deyince hemen surat ifadeleri değişiyor...istanbulun çıkışı canım...

kız ne yaptın anacım ne edirne sınırı ,sen hadımköye yakın arnavutköyde değilmisin ,hani haraççı var ,hoşdere var ,o taraflar değilmi ?

aynen canım haraççı falan ...bulunduğum yerde herkese ya edirneli ya trakyalı artık kendimi balkanlarda sanıyorum...okuldaki çoğu hoca edirneli...

şaka gibi arnavutköy diyorum millett hemen oooo ne güzeel yerde oturuyorsun diyorlar ben ilçe deyince hemen surat ifadeleri değişiyor...istanbulun çıkışı canım...

Güzel yer arnavutköy bebek ben cok seviyorum oralarî devamlıda giderim.bende olsam ooooooo derdim.yani diğer arnavutköyle kıyaslıyınca normaldir surat ifadelerinin değişmesi.çok şehir dîşında orası cnm.

neyse güzeller ben kaçar...okuldan geldiğimden beri açım yemeğim yok çıkayım ben öpüldünüz....buluşma işinde ciddiyim 15 tatilde ya da size uyan bir zamanda ne dersiniz...bye...

Back