Fatih cnm
anammm kıs gerçekten yakınız hee
ben dr.a oraya geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatih cnm
Ben fatihte oturuyom cnm.arnavutköyü çok severim.yazları haftasonu balık tutmaya gideriz oraya hep.sahildekiyse tabi :))
ah şekerim ah herkes arnavutköy deyince hep o sahili olan yer gelir aklına ama ben nerdeysee şu edirne sınırında olan ilçe olan arnavutköydeyim...
anammm kıs gerçekten yakınız hee
ben dr.a oraya geliyorum
ah şekerim ah herkes arnavutköy deyince hep o sahili olan yer gelir aklına ama ben nerdeysee şu edirne sınırında olan ilçe olan arnavutköydeyim...
kıs anam biraz daha kurcalarsak akraba çıkıcaz
Anaaa.nereye gidiyon dr cnm.
Bende öyle sandım.söyleme kimseye orası sansınlar diğer arnavutköyüde biliyorum çok uzak orasî.
artık bir görüşme günü ayarlarız istanbul halkı olarak...
bezmialeme çarşambanın ordaki kadın doğuma gidiyorum cnm
artık bir görüşme günü ayarlarız istanbul halkı olarak...
Vakıf gureba hast.fevzipaşadaki kliğine gidiyosun sen .yakın bana bende vatan cad.o taraftayım.
kız ne yaptın anacım ne edirne sınırı ,sen hadımköye yakın arnavutköyde değilmisin ,hani haraççı var ,hoşdere var ,o taraflar değilmi ?
şaka gibi arnavutköy diyorum millett hemen oooo ne güzeel yerde oturuyorsun diyorlar ben ilçe deyince hemen surat ifadeleri değişiyor...istanbulun çıkışı canım...
evet cnm orası bana daha iyi oluyo
çünki gitmişken mağazalarıda talan ediyorum
alışveriş yapmasını çok seviyorum
eltim vatanda çalışıyo vergi dairesinde
neyse güzeller ben kaçar...okuldan geldiğimden beri açım yemeğim yok çıkayım ben öpüldünüz....buluşma işinde ciddiyim 15 tatilde ya da size uyan bir zamanda ne dersiniz...bye...