• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Meryem suresi okunacaklar
azap.çiçeği: Biliyorum
sesszsedasz: Seda
havva63: Nazlı
efce: Gonca
resense: Sultan
lazo: Emine
sol anahtarı: fatma
simana: melek

ben çalışıyorum
iş yerim izin konusunda çok sert
benim kendi doktorum buraya çok uzak ,
bende yakınımdaki tıp merkezine giderim dedim ,
ciddi durumlarda da kendi doktoruma giderim ayda bir diye düşünmüştüm
geçen hafta ilk kez gittiğim tıp merkezindeki kadın doğum uzmanı önce ilgili davrandı ,hoşuma gitti ,keseyi gördüğüm gün
aldığım mutlu haberle tabi kadını daha bi sevdim
15 gün sonra gel dedi ,ama ben fazla merakımdan 9 gün sonra gittim .
kontrol sürem dolmadığı için ücret ödemedim .
çıktım yanına ,asistanı kontrole geldiğim için sanırım ,şikayetiniz nedir dedi ,
bir şikayetim olmamasına rağmen ağrılarım oluyo tedirgin oldum o sebeple geldim dedim
bi bakalım dedi ,karından ultrasonla ,kese var ,büyümüş ,daha net,fakat bebek yok ,
dedi ki evet bir sorun görünmüyor ,ama bebek için erken ,haftaya bakalım dedi,
vajinal baksanız dedim ,tekrar etti ,haftaya bakalım dedi
ben tabi hiç hoşlanmadım bu durumdan ,vajinal baksa görecekti ,ama haftaya muayene parasını alabilmek için salladı beni resmen
haftaya beklerim sorun değil ama benim kendi doktorum beni ilk gebeliğimde 3 ay vajinal muayene yaptı ,sorduğumda bebek küçük olduğundan ölçümleri böyle daha kolay yapılabiliyor ,daha net ve kesin sonuçlar alıyoruz demişti
ben soğudum bu kadından ayrıca ..:14::14::14::14::14::14:

ayyyy canım benim her doktor bir olmuyo işte nolcak bakı verse delimi ne boşver takma sen kafana haftaya yine gidersin bak kese büyümüş ne güzel acele etme bakalım hayırlısıyla bekle

ay allahım binkere razı olsun bende hepinize okuycam hamile olanlara sağlıkla bebelerini kucaklarına alsınlar diye bekleyenlerede bir an önce hamile kalsınlar diye dua edicem

oyy ALLAH razı olsun bacımm senden ne güzel bizlere vesile oluyonn rabbim göbüşünü doldursun inşşşşşşşşşşşşş cannn :16::49::49:

ben çalışıyorum
iş yerim izin konusunda çok sert
benim kendi doktorum buraya çok uzak ,
bende yakınımdaki tıp merkezine giderim dedim ,
ciddi durumlarda da kendi doktoruma giderim ayda bir diye düşünmüştüm
geçen hafta ilk kez gittiğim tıp merkezindeki kadın doğum uzmanı önce ilgili davrandı ,hoşuma gitti ,keseyi gördüğüm gün
aldığım mutlu haberle tabi kadını daha bi sevdim
15 gün sonra gel dedi ,ama ben fazla merakımdan 9 gün sonra gittim .
kontrol sürem dolmadığı için ücret ödemedim .
çıktım yanına ,asistanı kontrole geldiğim için sanırım ,şikayetiniz nedir dedi ,
bir şikayetim olmamasına rağmen ağrılarım oluyo tedirgin oldum o sebeple geldim dedim
bi bakalım dedi ,karından ultrasonla ,kese var ,büyümüş ,daha net,fakat bebek yok ,
dedi ki evet bir sorun görünmüyor ,ama bebek için erken ,haftaya bakalım dedi,
vajinal baksanız dedim ,tekrar etti ,haftaya bakalım dedi
ben tabi hiç hoşlanmadım bu durumdan ,vajinal baksa görecekti ,ama haftaya muayene parasını alabilmek için salladı beni resmen
haftaya beklerim sorun değil ama benim kendi doktorum beni ilk gebeliğimde 3 ay vajinal muayene yaptı ,sorduğumda bebek küçük olduğundan ölçümleri böyle daha kolay yapılabiliyor ,daha net ve kesin sonuçlar alıyoruz demişti
ben soğudum bu kadından ayrıca ..:14::14::14::14::14::14:

üzülme canım ya daha minik o çok küçük nasıl görünsün ki keşke 15 gün sonra gitseydin 9 günde acele etmişin olsun bozma sakın morelini sen bacım

Back