• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

evet cnm az kaldı
kıs papatyam zaten tam yum gününden 1 gün önce oldu
sonra 1 gün ara verdim tekrar oldu
gene ara verdim dün akşam tekrar oldu :17:
anlican bi gün dolu bi gün boş hayırlısı bakalım
geçen ay yumdan 2-3 gün önce olmuştu tam yum zamanı cenaze oldu olmadı
bu ay nasıl olur bilmiyorum nasip kısmet zaten bu ayda olmassa bırakacam artık :50:
şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pes etmk yokk kızarımm bacımm :20: ben bile bu ay olmazsa devm edecemm :34:
H.b canım.nasılsın.

napayım bacım bekliyom işte sen nasl oldun iyisin demi :16::54::49::49:

evet cnm az kaldı
kıs papatyam zaten tam yum gününden 1 gün önce oldu
sonra 1 gün ara verdim tekrar oldu
gene ara verdim dün akşam tekrar oldu :17:
anlican bi gün dolu bi gün boş hayırlısı bakalım
geçen ay yumdan 2-3 gün önce olmuştu tam yum zamanı cenaze oldu olmadı
bu ay nasıl olur bilmiyorum nasip kısmet zaten bu ayda olmassa bırakacam artık :50:

canım bırakma ya bende öyle dedim ama vazgeçtim biraz daha deniyim diyorum hem sen benden gençsin ben yaşdan dolayı vazgeçmek istiyorum :26::26::26::26::26::26:

canım öyle düşünme lütfen hepimiz aynı stresi yaşıyoruz ama bunlar bizi kötü etkiliyo benim çocuğum var ama şimdi olmuyo yinede bende çok kötü oluyorum Allah dan ümit kesilmez canım hep dua edicez birbirimiz için ilk bebek içinmi uğraşıyosun :26::26::26::26:
evet ilk :( çok ümitsizim artık. ilk zamanlar hayal kurrardım heyecanı hep içimdeydi. şimdi ise hayal bile kuramıyorum.

evet ilk :( çok ümitsizim artık. ilk zamanlar hayal kurrardım heyecanı hep içimdeydi. şimdi ise hayal bile kuramıyorum.

bacım 1.5 yıl bile olmamış evleneli yaşında gençtir sıkma canını inşş tez zamnda hamiş kalırsın inşşşşşş:16::54::49::49:

İyım cnm sen nasıl oldun.

ben hala aynıyım iyileşmeye uğraşıyorum canım ya ne dicem sana arı sütü alsana sende sperm ve yumurta kalitesini artrıyomuş araştırdımda biraz ben aldı eczaneden eşimede kendimede bakalım faydası olcak mı :26::26::26:

günaydın canım arkadaşlarım ,
bugün kontrole gidicem ,doktor 15 gün sonra görüşelim demişti ama ben bugün kan tahlillerimi yaptırmaya gidicem ,bu sebepten gitmişken belki kalp atışlarını da duyarım dedim ..
bana dua edin nolur herşey yolunda gitsin ..:18:

inşlh iyi geçer canım dualarımız seninle .16:

s.a kıslar :3: cumanız mubarek gununuz aydın dualarınız kabul olur inşşş
bacılar meryem ve yasini serifi okudum ALLAH kabul eder inşş
ismleriniz
eylül
mehtap
insanbul
berfin sevdum yfrks
SAGLIKLI bebiş kucaklarına alsınlar dedim bi avazda dogursunlar inş dedim
miss cros,
resense
efce
hknslcn
papatya
eylem
sesiz
lazo
özlem76
nurbanu dlemma bebiş için dıua ettim AMİNNN deyin kıslarr RABBİM inş duyar duarımızı kabul eder kurban olgum çopkk
büyük adını okuyamadıgım bacılar üzülmeyin ne olur tüm el acıp RABBİME yalvaran herkeze hayırlı saglıklı eli ayagı düzgün evlat ver RABBİM dedimm :16::54::49::49:

ahhhh yavrum benide okumuş Allah kabul etsin bebeeeem

$946094_701945306493296_1519312035_n.jpg :16: :16: aminnnnnnnnnnnnn

şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pes etmk yokk kızarımm bacımm :20: ben bile bu ay olmazsa devm edecemm :34:

napayım bacım bekliyom işte sen nasl oldun iyisin demi :16::54::49::49:

İyım cnm.pazartesi dr gitcem işte.sana gelince bu kadar çok düşünme cnm.olmuyo ozaman dr bak bu ay beni uyardı.kafana takarsan olmaz dedi.onun içın sakin ol umursama içinî ferah tut inşallah olcak cnm bnm.

anam dün gene hamile haberi aldım insan bi tuhaf oluyo kı:25:
arkadaşım söyledi kızıda tanıyorum içim cız etti
içimden Allah'ım biliyoya bizimde olsa keşke dedim dedim valla ne yalan söylimm:19:

anlıyorum senii RABBİM bizede verirr inşşşşşşşşşşşşşşş:16::49:

inşlh iyi geçer canım dualarımız seninle .16:

ahhhh yavrum benide okumuş Allah kabul etsin bebeeeem
hiç unuturmuyumm kıı :34: AMİNNN inş bacım inşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İyım cnm.pazartesi dr gitcem işte.sana gelince bu kadar çok düşünme cnm.olmuyo ozaman dr bak bu ay beni uyardı.kafana takarsan olmaz dedi.onun içın sakin ol umursama içinî ferah tut inşallah olcak cnm bnm.

offf offfffffffffffffffffff gecmiyoooooo günleerrrrr :24:: hadi inşş sende güzel haberle gel inş bacımm :16::49::49:

ben çalışıyorum
iş yerim izin konusunda çok sert
benim kendi doktorum buraya çok uzak ,
bende yakınımdaki tıp merkezine giderim dedim ,
ciddi durumlarda da kendi doktoruma giderim ayda bir diye düşünmüştüm
geçen hafta ilk kez gittiğim tıp merkezindeki kadın doğum uzmanı önce ilgili davrandı ,hoşuma gitti ,keseyi gördüğüm gün
aldığım mutlu haberle tabi kadını daha bi sevdim
15 gün sonra gel dedi ,ama ben fazla merakımdan 9 gün sonra gittim .
kontrol sürem dolmadığı için ücret ödemedim .
çıktım yanına ,asistanı kontrole geldiğim için sanırım ,şikayetiniz nedir dedi ,
bir şikayetim olmamasına rağmen ağrılarım oluyo tedirgin oldum o sebeple geldim dedim
bi bakalım dedi ,karından ultrasonla ,kese var ,büyümüş ,daha net,fakat bebek yok ,
dedi ki evet bir sorun görünmüyor ,ama bebek için erken ,haftaya bakalım dedi,
vajinal baksanız dedim ,tekrar etti ,haftaya bakalım dedi
ben tabi hiç hoşlanmadım bu durumdan ,vajinal baksa görecekti ,ama haftaya muayene parasını alabilmek için salladı beni resmen
haftaya beklerim sorun değil ama benim kendi doktorum beni ilk gebeliğimde 3 ay vajinal muayene yaptı ,sorduğumda bebek küçük olduğundan ölçümleri böyle daha kolay yapılabiliyor ,daha net ve kesin sonuçlar alıyoruz demişti
ben soğudum bu kadından ayrıca ..:14::14::14::14::14::14:

ben hala aynıyım iyileşmeye uğraşıyorum canım ya ne dicem sana arı sütü alsana sende sperm ve yumurta kalitesini artrıyomuş araştırdımda biraz ben aldı eczaneden eşimede kendimede bakalım faydası olcak mı :26::26::26:

Geçmiş olsun cnm.kendine dikkat et.kız bizimkinin spermlerinde bişey yok gayet iyi.hormon testi yaptîrmıştım ben yumurtalardada sorun yok.beyinde bitiyo sanırım.akşam eşime e vitamini aldım.onu içiriyorum hücre yenileyici spermleri kaliteli yapıyo.ayrica bala fındık ceviz fîstık karıştırdım.2 kaşıkta ondan yediriyorum akşamlarî.arı sütünüde duymustum oda faydalıdır belki

Back