• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

inşAllahhhhhhhhh bacım inşAllahhhhhhhhh
te büle :49: gezelim biraz yaaaaaaa:16:

inşallah gezeriz öylede bende biraz kiloda var nasıl gezcem öyle bilmem iyice dobi olucam oğlumda 30 kilo almışdım dile kolay sonrasında hepsini verdim üstüne 15 kilo daha verdim ama şimdi yeniden aldım şu çalışmalara başladıktan sonra püffff:50::50:

bişi sorcam izninzlee kimn icine doguyo benm hakında olumlu yada olumsuz kırılmam
lütfen söylermisinzzz :18::26::16::54::49::49:

yarasın inşallah bol bol sağlıklı yumoşlar olsun

son 10 gün :( diyorum ki şimdi uyusam 10 gün sonra uyansam. okadar canım yanıyor. sabır bende minimum değerlerde. gebelik planladığımdan beri 9 regl geçirdim. heray düzenli ilişkiye rağmen sonuç hüsran. regliye son 1-2gün kala canım çok yanıyor. artık hamile kalamayacağım düşüncesi belirginleşti kafamda. Allah hepimizin yardımcısı olsun. içimi dökmek istedimmm :(((

bişi sorcam izninzlee kimn icine doguyo benm hakında olumlu yada olumsuz kırılmam
lütfen söylermisinzzz :18::26::16::54::49::49:

canım tüm samimiyetimle söylüyorum bana olcakmış gibi geliyo ama olmasada üzülme çünki nasıl olsa eşin ikna olmuş tekrar yaptırırsın

:16::16::16::16::16::16:

amin canım sğlsın seninde az kalmış çalışmalara devam et 5 6 gün kalana kadar :27::27::27:

evet cnm az kaldı
kıs papatyam zaten tam yum gününden 1 gün önce oldu
sonra 1 gün ara verdim tekrar oldu
gene ara verdim dün akşam tekrar oldu :17:
anlican bi gün dolu bi gün boş hayırlısı bakalım
geçen ay yumdan 2-3 gün önce olmuştu tam yum zamanı cenaze oldu olmadı
bu ay nasıl olur bilmiyorum nasip kısmet zaten bu ayda olmassa bırakacam artık :50:

son 10 gün :( diyorum ki şimdi uyusam 10 gün sonra uyansam. okadar canım yanıyor. sabır bende minimum değerlerde. gebelik planladığımdan beri 9 regl geçirdim. heray düzenli ilişkiye rağmen sonuç hüsran. regliye son 1-2gün kala canım çok yanıyor. artık hamile kalamayacağım düşüncesi belirginleşti kafamda. Allah hepimizin yardımcısı olsun. içimi dökmek istedimmm :(((

canım öyle düşünme lütfen hepimiz aynı stresi yaşıyoruz ama bunlar bizi kötü etkiliyo benim çocuğum var ama şimdi olmuyo yinede bende çok kötü oluyorum Allah dan ümit kesilmez canım hep dua edicez birbirimiz için ilk bebek içinmi uğraşıyosun :26::26::26::26:

Back