- 8 Kasım 2013
- 514
- 85
- 48
kıss dur bna gaz verme bekleyim kı 15 ni
gaz vermek değil arkadaşım bekle bekle sen ama en azından pazartesi yapsan :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıss dur bna gaz verme bekleyim kı 15 ni
Rabbim şifalar versin inş.
benim bata daha varya 10 gün kaldı:18: bakalım
hayırlısı cnm ya kısmet
sen sen sennnnnnnnnn bacım içiyonmu sen kürünü :26:
aynen canımya iyileşmem lazım bugün adetimin son günü çalışmalara başlıcaz inş. b.t.ç na başladım bide arı sütü aldım
Rabbim şifalar versin inş.
benim bata daha varya 10 gün kaldı:18: bakalım
hayırlısı cnm ya kısmet
yiyorum ne içmesi yaw sabah akşam bi tatlı kaşığı anca yiyom işte bide arı sütü aldım
ye işte amann anladın sen oni yaw kuzum yemk kasıgı yesen biliyom tadı çok kötü ama napcan bebiş içn kı
kısssssssss bacım hepimiz arka arkaya gelcezz ayy hadi inşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım sğlsın seninde az kalmış çalışmalara devam et 5 6 gün kalana kadar
ye işte amann anladın sen oni yaw kuzum yemk kasıgı yesen biliyom tadı çok kötü ama napcan bebiş içn kı
kız tatlı kaşığını zor yiyorum hemen su içiyom kesiyo içimi havuçda yesem çiğ çiğ faydası olurmuki ( bu gidişle ikiz olur benimki )
inşAllahhhhhhhhh bacım inşAllahhhhhhhhh
te büle gezelim biraz yaaaaaaa
yarasın inşallah bol bol sağlıklı yumoşlar olsun
bişi sorcam izninzlee kimn icine doguyo benm hakında olumlu yada olumsuz kırılmam
lütfen söylermisinzzz :18::26:
kız tatlı kaşığını zor yiyorum hemen su içiyom kesiyo içimi havuçda yesem çiğ çiğ faydası olurmuki ( bu gidişle ikiz olur benimki )
ıyyyyyyyyyyyyyyyy bilirim bilirmm datı cok kötüü havuç yee catlatıyomuş
amin canım sğlsın seninde az kalmış çalışmalara devam et 5 6 gün kalana kadar
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizin inşş bacım hgg sende
canım tüm samimiyetimle söylüyorum bana olcakmış gibi geliyo ama olmasada üzülme çünki nasıl olsa eşin ikna olmuş tekrar yaptırırsın
bişi sorcam izninzlee kimn icine doguyo benm hakında olumlu yada olumsuz kırılmam
lütfen söylermisinzzz :18::26:
son 10 gün diyorum ki şimdi uyusam 10 gün sonra uyansam. okadar canım yanıyor. sabır bende minimum değerlerde. gebelik planladığımdan beri 9 regl geçirdim. heray düzenli ilişkiye rağmen sonuç hüsran. regliye son 1-2gün kala canım çok yanıyor. artık hamile kalamayacağım düşüncesi belirginleşti kafamda. Allah hepimizin yardımcısı olsun. içimi dökmek istedimmm ((
hayırlı cumalar canım hoşgeldin nasılsın