• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

senkiiiii nekadar tecrübeli bir hatunsun önceki doğumundan gerçi hatırlamıyo olabilirsinde herkesde bir olmuyoki ben ilk hamileliğimde hiç ama hiç birşey hissetmemiştim karnımın şişmesinden aa gerçekten hamileyim diyodum düşün yani ne bir ağrı ne bir batma ne bir bulantı o nedenle herkesde aynı değil biliyosun ki herkesin hiç bir hamileliğide aynı olmuyor canımcımmm

bacım benm de 15 sene oldu hiç hatrlamıyom kıı :1::1: ama kürtaj yaptrmıştım ilk eşimden onu biliyom hatrlıyom çokk migdem bulanıyodu çokk hemde başım agrıyodu catlıcak gibi oglumda bnlar olmamıştı :50::49::49:

ya varya azapcım içime okadar doğuyoki hamile olduğun neden bilmem sen hamile gibisinyaa sanal ortamdada bunlar doğduya içime hadi hayırlısı bakalım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: birde birkişi daha doğuyo içime daha çalışmalara bile başlamadı ama onuda çalışmalara başlasın öyle söylicem :)

canım kimmiş o söyle bakalım merak ettik yaww :27::27::27:

bacım bnce en garantisi p.tesi :26::49::49:

ay ben okadar sabırsız bir insanımki yapı olarak yarın sabahı bile bekliyemiye bilirim yani hatta azapcım senin durumunda olsam sabahtan kanı vermiş sonucu almıştım bu saate :) beklemekte tabiki fayda var neticede varsa vardır yoksa kırmızılar karşılanır ama merak işte sabırsızlık benimkisi hayırlısı bakalım dün akşam bi eczanenin önünden geçerken test aldım ama yapmadım hatta dedimki şu erken gebelik testlerinde getirirmisiniz bana sabah eczacı arıyo getirttim diye dedim iyi ikitane olsun elimde yedek dursun :) onu kesin yarın sabaha yaparım şimdi duramam ben ayol

çok geçmiş olsun ablammm bir an önce iyileşirsin inşallah çalışmalara hasta hasta başlamazsın inşallah

aynen canımya iyileşmem lazım bugün adetimin son günü çalışmalara başlıcaz inş. b.t.ç na başladım bide arı sütü aldım :27::27::27::27:

ay ben okadar sabırsız bir insanımki yapı olarak yarın sabahı bile bekliyemiye bilirim yani hatta azapcım senin durumunda olsam sabahtan kanı vermiş sonucu almıştım bu saate :) beklemekte tabiki fayda var neticede varsa vardır yoksa kırmızılar karşılanır ama merak işte sabırsızlık benimkisi hayırlısı bakalım dün akşam bi eczanenin önünden geçerken test aldım ama yapmadım hatta dedimki şu erken gebelik testlerinde getirirmisiniz bana sabah eczacı arıyo getirttim diye dedim iyi ikitane olsun elimde yedek dursun :) onu kesin yarın sabaha yaparım şimdi duramam ben ayol

kıss dur bna gaz verme :1::1: bekleyim kı 15 ni :9::49::49:

Back