- 28 Ocak 2012
- 1.073
- 131
kızlar bu arada kına da ne yapmayı dusunyosunuz yenı konu acabılırdım ama burdan bızler kaynasmısken devam edelım ıstedım ne dersınız ?
degısık fıkırlerı olan var mı ?
mesela benım kapı onunde olucak planım şu: zaten pencere ve kapılarımız tul ıle suslenmıs olacak geceden :)
ardından bızım kına ya cıksıımzda yerlerde kucuk mumlar olcak yuvarlak oluyor ya onların krmızıları yıgenlerım yakıcak sagolsunlar bız cıkarken mumcuklar degısıklık katıcak nasıpse
ve kınam yakıldıktan sonra damara baglıcam (( nişanlım yerıne ılk babamla dans edıcem ve aglmaya devam ((
ferhat göcer ın benı affet kızım sarkısı eslıgınde dans edıcez
Sizin olmamıs dyecegıınız ya da eklesen guzel olur dıye onerecegınız fıkırler var mı hadı guzel bı kına gecesı cıkaralım hep bırlıkte ne dersınız ?
Canım güzel düşünmüşsün...
Ben de cafede mi yapayım, orda mı burda mı derken, sonunda evde yapmaya karar verdim. Zira toplasam 20-30 kişi ancak oluruz. Konu komşu vs olmayacak, sadece arkadaş teyzeler, kuzenler...
Lavanta keseleri yaptık annemle, annem faal olarak yapmasa da terzidir. renkli keçelerden lavanta keseleri, uçlarında dantelleri var şirin oldu :) Sonra kırmızı kına ojeleri, Kırmızı nar kına kutuları, bir kaç nedime bilekliği ve nedime taçları aldım adet yerini buldu :) Butik kurabiye yapıyorum kendim, kına kurabiyeleri yapıcam, kırmızı kırmızı... Belki komik bir butik kına pastası hoş olabilir...Ev içinde yapılan kınalar için posterler var, onları şirin buldum, sanırım sipariş edicem internetten. Bir de davetiyeler hoşuma gitti, 1 tl falan zaten. 20 tane alsam yeterli olacak, şu ''adres: bizim ev'' yazanlardan Kına cd si gerek, ayarlıycam. Elbisemi annem dikecek. Kırmızı saten yere kadar olup, üzerinde yine yere kadar dantel yeleği var, hürrem kıyafeti...Böylece ucuza getirdim kınamı şatafatlı büyük bir kına organizasyonu yapacak kadar davetlim yok. Zaten hafta içine gelecek ve bir çok arkadaşım çalışıyor, kimi şehir dışında düğüne zor gelecek zaten. İnsanlara da bana da eziyet olmadı böylece...Kınadan nefret ederim, kokusuna dayanamıyorum, yakıp, hemen çıkarırım artık, kına yıkamaya sahil kenarına gideriz, bizde adettir...Böyle işte