- 22 Mayıs 2013
- 698
- 885
- 333
- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Kızlar Abant Büyük Otel hakkında bilgisi olan var mı?
Özellikle fiyatlarını çok merak ediyorum.
Veeee 12 gün kaldı canımm
bende 26 mayısta evleniyorum Rixos premiım belek yaptırmıştım rezervasyonumu . inşallah güzel geçer ya
Kızlar rixos premiumu öneriyomusunuz orayı düşünüyoruz bizde balayı için :)
canım biz gayet memnun kaldık, çalışanlar çok ilgili güler yüzlüydü.
denize 6 gün boyunca sadece 5 dk girdik deniz çok dalgalıydı ve soğuktu biz hep havuzda vakit geçirdik
otelde çalışanlar dışında bi balayı çiftleri vardı otel hep rus ve turist kaynıyor
yemekleri falan güzeldi
zaten alacarte rest. rezervasyon önceliğimiz olduğu için ilk gün 3 rest. için yaptırdık rezarv.
aqua park süperdi kesinlikle gidin zaten otelde sandalla geziliyor orayda götürüyorlar diğer otellere ücretli ama bizim ki ücretsizdi galiba orası rixosa aitti.
onun dılşınd biz antalya turuda yaptık ekstradan
balşayı çiftleri için gala gecesi düzenlendi
yani güzeldi
hatta çıkış m12 de idi bavulları topladık biz uçak 8 de idi 6 ya kadar otelden yararlandık yine
tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim canım tercihlerim arasında birinci sırada güzel bir balayı geçirdiğinize sevindim darısı bize :)
ama ama biz göl evlerinden ayarladıkKızlaaaarrr ben evlendimmmm...
Balayımıda yaptımmm..
Antalya Manavgat SİLENCE BEACH RESORT'a gidecek olan arkadaşlarıma sesleniyorum.
Gittim gördüm...
Çok eğlendik... Çok dinlendik... Çok aşırı yemek yedik... Çok güzel karşılandık ve uğurlandık...
Silence beachte herşey muhteşemdi.
Biz ana binada kaldık, göl evlerinde iyiki kalmamışız çünkü inanılmaz sıkıcı biryer kızlar bilginiz olsun.
Denizi kötü sadece aşırı dalgalı ve çok derin. Yüzme bilen bile yüzemiyo bilginiz olsun. Zaten denizdeki insanların azlığından anlayacaksınız kimsenin denize giremediğini...
Birde otel rus kaynıyo, hepside çoluklu çocuklu içiniz rahat olsun
İnanılmaz tatlı tombiş bal rus bebekleriyle karşılaşacaksınız :)
Resepsiyon...Misafir temsilcisi falan hepsi çok kibar saygılılar..
Sakın sakın aqua parka gitmeyi unutmayın lunaparkın yanında... Birgün saat 1'den 5'e kadar bütün kaydıraklardan kaydım ve doymadımmmmmmutlaka gidin...
Herkese muhteşem balayılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?