- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
cnm biz 7 temmuzda evleniyoruz 8inde voyage beleğe giriş yapıcaz 6 gece toplam 4600 civarı uçak gidiş geliş dahil.geçen sene arkadaşım gitmişti çok memnun kaldı. asıl tercihimiz phuketti ama onu daha sonraya erteledik. çünkü yurtdışına gidince oraları gezip görmek fazla yorucu olucak benimse dinlenmeye ihtiyacım var. sanada çok gezmen gereken biyeri balayında önermem gidenlerin düğünden sonra zaten yorulduklarıını dinlenemediklerini biliyorum.. ama voyage belek müthişmiş.
oncelıkle hayırlı olsun dugunlerınız benımde ocakın 6sında nereye gıderız hıc dusunmedıık yaw
kızlar benim de düğünüm 28 haziranda olacak ama henüz niaşnlım askerde olduğu için şubatı bekliyorum mecbur nereleri önerirsiniz ve fiyatlar nasıl ben de çok merak ediyorum hepimizin düğünleri hayırlı olsun inşallah
Benim de düğün haziran sonu. 30 haziran icin rixos tekirova'ya rezervasyon yaptirdik. 5 gece olarak.
umarim guzel bir balayi olur :) otel yorumlari iyiydi. Bir de Rixos kalitesine guvendik acikcasi...
bende kısmetse 4 mayısta evleniyorum rixos premium belekteyiz balayında.. :)
bende uzun araştırmalar sonucu silence beach resort göl evlerini ayarladımmm26 ağustosta oradayız inşallah :)
Benimde düğünüm 2 haziranda...
4 haziran sabahı çıkıp, 9 Haziran dönmeyi düşünüyoruz amaaaaaaaaa hala yer bulamadık
Napsakki yaaa :)
bizimde susesi luxury /belek
sonunda karar verdık
6 günlüğü yol dahil 3.800 e mal oldu
bizimde susesi luxury /belek
sonunda karar verdık
6 günlüğü yol dahil 3.800 e mal oldu
süper pişman olmayacaksınız kilo almaya hazır olun
bende kısmetse 4 mayısta evleniyorum rixos premium belekteyiz balayında.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?