• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

baya bi canım yanmıştır canım nelere katlanıyoruz işte :50:ben daha hiç 2. çatlatma iğnemi olmadım inş bu sefer de öyle olmaz :31:ama yumoşlar çetin ceviz çıkarsa yapacak bişey yok :30::30:

merhaba hasretim mesajını aldın ama bi türlü cvp veremiyorum ben yeniyim ve çok panik halindeyim şuan ne yapacağımı bilemiyorum mesajınız beni sakinleştirdi biraz çok saolun

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum bişey sormak istiyorum sizlere gebelik idrar testinde negatif çıkıp kanda pozitif olan varmı öyle bişey olabilirmi?cevaplarınızı bekliyorum

benim bir hikayem vardır bu konu üzerine diğer topikde kızlar günlerce muhabbetini yaptılar anlattığıma pişman oldum ayol:9::9::9:

:38::16::16::16:
o eski ben değilim formdan düştüm ama hey gidi eski ben sabahlara kadar ne muhabbetler ederdik..
hamile olmayan kalmasın kafamızı dağıtalım gerilimsiz geçirelim diye topik açtık bir sürü gebemiz oldu 2 yıldır bir kaç arkadaşla bir ben kalamadık gebe geleni hamile bırakıp yolladık kendimize hayrımız yok yaneeee:9::9::9:

yok yok on numara beş yıldızssın :nazar::nazar:
sabrın sonu selamet canım inş bizde yani hamiş olamayanlar bebeklerimize kavuşcğz :21::21:
hem sen tanıdığım kadarıyla çok güçlü birisin canım :16::16::16:
bu günlerde geçer boşverelim :34::34:
bu araa terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya seninki o hesap olmuş yahu :9::9::9::9::9:

bende bugün çatlatma iğnemi yapıyorum 11:30 da çarşamba günü yumurta toplanacak, 3-4 gün sonra transver olur dedi doktorum nasip olursa ama gelişen sadece 2 yumurtam var ve kistim var yola devam dedi doktor çünkü kistim iyice büyümeden 2 yumurtayla şansım nedir sizce deneyimli arkadaşlar varmı aranızda???

15 dk arayla yapıyoruz bende yaptım feci yandı :-( çarşamba günü toplanacak ınş kavuşuruz evlatlarımıza.

CANIM SAYININ ÖNEMİ YOK Kİ ÖNEMLİ OLAN KALİTELİ OLUP DÖLENMESİ VEDE TUTUNMASIDIR BENİM ÖNCEKİ TEDAVİLERİMDE 20 YUMURTAM OLUP 1 TANE DÖLENMEMİŞLİĞİ VARDIR hİç takılma sayıya İNŞ HER ŞEY GÜZEL OLUR

amin inşallah ya. yumurtaların iyi veya kötü olduğunu toplandiktan sonra mi söylüyor doktor. ilk başlarda çok neşeliydim nedense iğne sayısı arttıkça delikler arttıkça ruh halim değişti. :-( Rabbim 5-6 denemesini yapanlara sabır güç kuvvet versin.

İyi geceler arkadaslar...
Yarın hayırlısıyla saat 08.30 da transfer yapılacak. 2 tane embriyo transfer edılecek. Kendımı cok sakın hissedıyorum umarın yarın aynı sakınlıgımı koruyabilrim. Buarada toplamda 8 tane yumurta toplandı ve hepsı olgun çıktı. Ve hepsı döllendı kalan 6 taneyı dondurucaz. Çunku olusan bir polip im mevcut :( 1 cm cıvarı ymıs her ihtimale karsı donduralım en kotu kosulda onları kullanırız dedı doktorum.

Tik tak tik tak zaman gecıyor bir şekilde ....

UMUT.

Pers Sultani iki adami olume mahkum etmis. Sultan'in atini ne kadar
sevdigini bilen mahkumlardan bir tanesi hayatini bagislarsa bir yil icinde
ata ucmayi ogretebilecegini soylemis. Kendini dunyadaki tek ucan ata ...
binerken hayal eden Sultan bunu kabul etmis Diger mahkum inanmayan
gozlerle arkadasina bakmis ve "Atlarin ucamadigini biliyorsun. Nasil olup
da boyle delice bir fikirle cikabildin ortaya? Yalnizca kacinilmazi
geciktiriyorsun o kadar." " Pek degil " demis birinci mahkum. " Kendime
dort ozgurluk sansi veriyorum.

Birincisi : Sultan bu yil olebilir.
Ikincisi : Ben olebilirim.
Ucuncusu : At olebilir.
Dorduncusu. " Belki ata ucmayi ogretebilirim.".! "

UMUTLARIMIZIN HİÇ TÜKENMEMESİ DİLEĞİYLE:103:

amin inşallah ya. yumurtaların iyi veya kötü olduğunu toplandiktan sonra mi söylüyor doktor. ilk başlarda çok neşeliydim nedense iğne sayısı arttıkça delikler arttıkça ruh halim değişti. :-( Rabbim 5-6 denemesini yapanlara sabır güç kuvvet versin.

Tedavin hayırlı ve sonu sağlıklı doğuracağın bebekli olsun. İğnelere boş ver, hatta boş verme sev onları. Onlar bizi bebişe götüreceğine umut ettiğimiz vesileler. Ben progestanın acısını bile seviyordum. Bebeğime götüreceği için, bu uğurda bir şeyler yapıyor olduğumu sürekli hatırlattığı için. Dua için de Amin.

Yumurtaların olgun olup olmaması, toplandıktan sonra aşağı-yukarı 3-4 saat içinde belli oluyor (bu bilgi genellikle paylaşılmıyor). Döllenip döllenmediğini ise ertesi gün öyrene biliyoruz. Allah kolaylaştırsın.

UMUT.

Pers Sultani iki adami olume mahkum etmis. Sultan'in atini ne kadar
sevdigini bilen mahkumlardan bir tanesi hayatini bagislarsa bir yil icinde
ata ucmayi ogretebilecegini soylemis. Kendini dunyadaki tek ucan ata ...
binerken hayal eden Sultan bunu kabul etmis Diger mahkum inanmayan
gozlerle arkadasina bakmis ve "Atlarin ucamadigini biliyorsun. Nasil olup
da boyle delice bir fikirle cikabildin ortaya? Yalnizca kacinilmazi
geciktiriyorsun o kadar." " Pek degil " demis birinci mahkum. " Kendime
dort ozgurluk sansi veriyorum.

Birincisi : Sultan bu yil olebilir.
Ikincisi : Ben olebilirim.
Ucuncusu : At olebilir.
Dorduncusu. " Belki ata ucmayi ogretebilirim.".! "

UMUTLARIMIZIN HİÇ TÜKENMEMESİ DİLEĞİYLE:103:

İşte bu, olmasını istediğim insan timsali. En etkileyicisi de sonuncu temenni. Hiç bir şey imkansız değil :10::10::10:

hayirli olsun camim darisi bana

Cnm tedavin hayirli olsunnn inslh donmus bebislerin seninle icinde can bulup 9ay seninle olurrrrrrr darisi bizlereee:52:

hayırlısı olsun canım :52::52:transfer günün de belli olmuş gerisi artık rabbime kalmış :16:

Haydi bakalım hayırlı uğurlu olsuuuun. Müjdeli haberlerini duyalım buradan.

canlar çoookkk teşekkür ediyorum inşallah bi gün hayırlısıyla hepimiz hamiş kalıcaz ve bebişlerimizi alacağız kucagımıza:16::16:

Tedavin hayırlı ve sonu sağlıklı doğuracağın bebekli olsun. İğnelere boş ver, hatta boş verme sev onları. Onlar bizi bebişe götüreceğine umut ettiğimiz vesileler. Ben progestanın acısını bile seviyordum. Bebeğime götüreceği için, bu uğurda bir şeyler yapıyor olduğumu sürekli hatırlattığı için. Dua için de Amin.

Yumurtaların olgun olup olmaması, toplandıktan sonra aşağı-yukarı 3-4 saat içinde belli oluyor (bu bilgi genellikle paylaşılmıyor). Döllenip döllenmediğini ise ertesi gün öyrene biliyoruz. Allah kolaylaştırsın.

İşte bu, olmasını istediğim insan timsali. En etkileyicisi de sonuncu temenni. Hiç bir şey imkansız değil :10::10::10:

amin inşallah

ne güzel bakış açısı itiraf edeyim iğneleri sevmek hiç aklımdan bile geçmedi düşünmedim daha doğrusu. onları sadece dediğin gibi vesile olarak görüyorum Allah in önümüze çıkarttığı bir nimet olarak görüyorum. bundan sonra onları sevecegim. ;-)

Selam arkadaslar,

Benim bugun saat 11'de transferim var. Dun aradiklarinda iki yumosumun guzel guzel buyuduklerini soylemislerdi. Allah nasip ederse iki embriyo transferi olacak. Cok heyecanliyim. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Bebislerim tutunsunlar hic birakmasinlar beni....

Sevigiyle kalin xx

Selam arkadaslar,

Benim bugun saat 11'de transferim var. Dun aradiklarinda iki yumosumun guzel guzel buyuduklerini soylemislerdi. Allah nasip ederse iki embriyo transferi olacak. Cok heyecanliyim. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Bebislerim tutunsunlar hic birakmasinlar beni....

Sevigiyle kalin xx

İnşallah en güzel haberlerle gelirsin canım:-) Allah hayırlı yollar versin canım Rabbim onları size bağışlasın burdan güzel haberlerini alırız inşallah :)

canım konun hayırlı olsun nasipse bende varım eylül veya ekim tam karar vermiş değiliz...
bakarsın sende murat beyde yaptırırsan beraber gidip gelirizz:16:
sen zaten biliyosun beni bilmeyenlere anlatayım kendimi..
benim yaş 22 eşim 27
2. denemem bursa jinemed tüp bebek merkezinde yaptırıcam..
ilk denemem pozitifti bebeğimin kalp atısları olmadıgı için 28 şubatta kürtaj oldum nasipse 2. denememide aynı yerde yaptıracagım ıce babylerim var onları alıp ısıtacagım..
Rabbim hepimize hayırlı sonuclar almayı naip etsin inşallah..:49:

merhabalar bi şey sormak istiyorum tüp bebeği özelde mi yaptırdın canım özellerde 3 yıl geçmeden yapıyorlar mı çok maliyetli oluyormu. bize de tüp bebek yolu görünüyorda bilgilendirirmisin bi de aşamalar nasıl öncesinde aşılama şart mı.

Selam arkadaslar,

Sevigiyle kalin xx
hadi canım hayırlısıyla bebişlerini alda gel göbüşüne sonrada hiç bırakmayın birbirnizi:16:
bende şafak sayıyorum nasipse 13 gün sonra alıcam:16::16:

merhabalar bi şey sormak istiyorum tüp bebeği özelde mi yaptırdın canım özellerde 3 yıl geçmeden yapıyorlar mı çok maliyetli oluyormu. bize de tüp bebek yolu görünüyorda bilgilendirirmisin bi de aşamalar nasıl öncesinde aşılama şart mı.
merhaba canım..umarım bu yola tam girmeden hamile kalırsın:16:

evet canım özelde yaptırıyorum bizim ilaçlar merkeze ait 5000 lira civarında tutuyor tedavi canım
özellerde aşılama sartı ve evlilik şartı aranmıyo tedavi için..
nasipse nerde düşünüyosun:34:

Selam arkadaslar,

Sevigiyle kalin xx

aydın günlerimiz olsun inşallah.... hayırlı uğurlu olsun şekerim. inşallah tutunsunlar hiç bırakmasınlar annelerini.

slm kızlar önceleri yazıyorum hatırlayan varsa 5 yumurta vardı neyse daha oluşur derken opuda 3yumurtam çıkmasınmı:52::52:çok üzüldüm şimdi bunun kaçı döllenecek kaçı transfer olacak derken kafayı sıyırdım:36: ertesi gün sabah moral olur diye annemi çagırdım hem haber gelicek dedim neyse birgün öncesi narkoz sersemligi kafa meşguluyeti kocaman fokur fokur kaynayan suyu üstüme boca ettim şoktan bişey yapamadım neyse annem vardı üstümü soydu soguk duşa hemen hastaneye :43::43:derilerim büzüştü resmen bu ne acı bişeymiş yangında kalanlar nasıl dayandı ooof rabbim dha beterinden korusun :43::43: göbegimin yarısı ve sag bacagımın bir kısmı yandı ilaçlar vs sarıldı. bu arada haber geldi 3yumurtam 3embiriyo olmuş :52::52: riske atmamak için yarın transferin var dediler bu halde:30::30:

sabaha kadar alev alev yandım balongibi şişti patladı acil hastaneye bu arada su şişesi elimde transfere yetişmem lazım diye feryat figan apar topar sargılı drum fırlamış gözleriyle ne oldu sana derken 2melegimi aldım digeri gelişmemiş kalan bana yetti tek dilegim bukdar acıya inş sonum güzel olur hep bilirte pozitif haberle dolar burası test günüm 27 eylül :52::52::52::52:

geçmiş olsun canım

hadi canım hayırlısıyla bebişlerini alda gel göbüşüne sonrada hiç bırakmayın birbirnizi:16:
bende şafak sayıyorum nasipse 13 gün sonra alıcam:16::16:

merhaba canım..umarım bu yola tam girmeden hamile kalırsın:16:

evet canım özelde yaptırıyorum bizim ilaçlar merkeze ait 5000 lira civarında tutuyor tedavi canım
özellerde aşılama sartı ve evlilik şartı aranmıyo tedavi için..
nasipse nerde düşünüyosun:34:

canım ben batman dayım eşimin görevi nedeniyle zaten buradaki özellerde tüp bebek yapılmıyor en yakın diyarbakır tıp fakültesi var. aslında ankaralıyım keşke orada olabilseydim.. ama büyük ihtimal fakülte de olur onun için galiba 3 yıl şartı var ben daha fazla beklemek istemiyorum ama özel için de hemen o kadar paramız yok kii offff belki bi kaç aya üst üste koyabilirim:50:

Back
X