hop hoopppp noluyooo burda yaaaa.... birinci ağlanıp sızlanmak yasak, ikinci tüm pozitiflerin bunu aynı anda yapması hepten yasak :)))
ya tamam belki benim ilk denemem ve bunu defalarca deneyen özellikle naznaznazı yada diğer arkadaşları anlayamıyo olabilirim. henüz çok yeniyim, transferimin 10. günü ve 4 gün sonra test yapıcam... bu yüzden içinizden "hiç negatifi görmediğinden martaval okumak kolay" diyenler varsa anlayışla karşılayabilirim. ama çok kez dendiği gibi teknik olarak aksi ıspatlana kadar hamileyiz, tüm şımarma aksilik çıkarma haklarına sahibiz.... ve hamile olduğunuza göre göbeğinizdeki bebişinizi üzmek gibi bi hakkınızda yok. ağlayın zırlayın ama hemencek toparlanın.
ben hala bi şey hissediyorum diyemiyorum. şu adet halleri dışında tabiii.... bugün normalde regl günüm, henüz olmadım yuppiiii

aceyip gazlı bi halim vardı ama progestonun etkisi zaten o, çok çişim geliyodu, artık gelmiyo. ve ben gün itibariyle hala göbeğime; "anneye tutunmak hayata tutunmaktır..." ; " kendine benden iyi bi anne bulamazsın emin ol!", "bak bi gel acayip eğlenicez, inanmazsan gelde gör!" diye diye dolaşıyorum.
seviyorum sizzi yürekten, öpüyorum göbekten