• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Evet işre budur sonunda gerçek zombiye kaldı topicccbiliyordum bu gece pes edip yatacağını sonunda :47:ahahahaaaa
Şaka tabi keşke yatmasanızda konuşsak bi sürü sıkılıom gece:5:
Son yaptığım muhteşem sakıncalı hareketi sölüyorum gülme krizine girdim ama karnım ağrıdı sonra bi baktım öle kasmışımki böle bi hareket yapabildiğim için kendimi takdir ettim:17::18:

Uyudum ama sabahın 5 inde zınk diye kalktım ayağa işte :52: endişe uyutmuyor beni, bir de adet olacakmışım gibi sancılar. Daha 5 gün bitti, nasıl geçecekse artık :50:

Ve bu ruh hâli değişikliği de çekilir gibi değil arkadaş yaa; ya anlamsız mutlu ya böyle dert kuşu... al birini vur ötekine işte :44:

Evet işre budur sonunda gerçek zombiye kaldı topicccbiliyordum bu gece pes edip yatacağını sonunda :47:ahahahaaaa
Şaka tabi keşke yatmasanızda konuşsak bi sürü sıkılıom gece:5:
Son yaptığım muhteşem sakıncalı hareketi sölüyorum gülme krizine girdim ama karnım ağrıdı sonra bi baktım öle kasmışımki böle bi hareket yapabildiğim için kendimi takdir ettim:17::18:

Uyudum ama sabahın 5 inde zınk diye kalktım ayağa işte :52: endişe uyutmuyor beni, bir de adet olacakmışım gibi sancılar. Daha 5 gün bitti, nasıl geçecekse artık :50:

Ve bu ruh hâli değişikliği de çekilir gibi değil arkadaş yaa; ya anlamsız mutlu ya böyle dert kuşu... al birini vur ötekine işte :44:

ASLA KIRILMA ASLA ÜZÜME ASLA KENDİNİ DEFOLU GİBİ HİSETME BUNA ÇOK KIZARIM:47::47::47::47::47::47::47:BU BİZİM İSTEYEREK YAŞADIĞIMIZ BİR ŞEY DEĞİL ALLAHIN BİZLERE UYGUN GÖRDÜĞÜ SINAVIMIZ VE BİZİ ALLAHIN İZİNİ BUNUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ ÇEVRE YE GELİNCEDE ASLA KENDİNİ EZDİRME ONLAR FASÜLYE YAPMAKLA BEBEK YAPMAYI KARIŞTIRACAK KADAR CAHİLLER:47::47::47: .... ONLAR NEREDEN BİLSİNLER Kİ BİZ ADET OLMADAN ELİMİZ KARNIMIZDA BEKLERİZ:14:ADET OLMADAN ACABA HAMİLEMİYİM DİYE DÜŞÜNÜRÜZ:14: BİZLER HER AY YUMURTA TAKİBİ YAPARIZ YAPTIRIRIZ:14: BİZLER HER EŞİMİZLE BİRLİKTE OLDUĞUMUZDA SPERMLER YERİNE GİTSİN DİYE SAATELERCE KALKMAZ AYAKLARIMZI YUKARIYA KALDIRIR BELİMİZE YASTIKLAR KOYARIZ:14: BİZ EŞİMİZLE KENDİ KEYİFİMİZİ ZEVKİMİZ BIRAKIP BEBEK İÇİN BİLİKTE OLURUZ:14: ONLAR NEREDEN BİLSİNLER BİZ ÇARE DİYE OT ÇÖP NE BULURSAK YERİZ :14:NEDEN BİLSİNLER Kİ YÜZÜMÜZ KIZARA KIZARA HER AY DEFALRACA KADIN DOĞMCU ÖNÜNDE YATARIZ:14::14: (çirkinbir tabir oldu ama )NEREDEN BİLSİNLER Kİ ÜNİTELERCE HORMON ALIRIZ:14: ONLARIN HAMİLELĞİNDE ALDIKLARI KİLOLARI BİZ GEBE KALABİLMEK İÇİN ALIRIZ :14::14: NEREDEN BİLSİNLER Kİ BİZ TRNFERLERDEN SONRA (tüp bebekte) o 12 günde ÖMRÜMÜZDEN 12 YIL VERİR:14: SONRADA DEPREMLER YAŞARIZ :43::43::43:NEREDEN BİLSİNLERKİ BİZ HER GECE AĞLARIZ:43::43::43: HER GECE GELMEYEN BEBEĞİMİZİ RÜYAMIZDA AĞIRLARIZ:14::14: EŞİMİZLE HAYALLER KURARKEN BİLE ONU İNCİTMEMEK İÇİN HAYALLERİMZİDE BİLE KONTROLÜ OLURUZ:14:HER HAMİLEDE KENDİMİZİ GÖRÜRÜZ:14: ÇEVREMİZLE SAVAŞIRIZ:14:KENDİMİZ UNUTUR EŞİMİZE DESTEK OLURUZ:14: EN ÇOKDA KENDİ İÇİMİZDEKİ SAVAŞI KAZANMAK İÇİN ÇABALARIZ:14:(vs vs BU BÖLE UZAR GİDER) İŞTE O BİZİ ELEŞTİRENLERİN BİZİM HAKKIMIZDA KONUŞAMALARI İÇİN BUNLARI YAŞAMALARI LAZIM :47::47::47::47:ANACAK O ZAMAN BİZİMLE YORUM YAPMA SOHBET ETME (Eleştirme değil sadece yorum yapma )HAKINA SAHİP OLABİLİRLER:47::47::47::47::47::47::47:

Canım kurban olurum aslında ne kadar çok ortak noktamız ne kadar çok aynı şeyleri yaşıyoruz Rabbim sabır versin hepimize çok güzel ifade etmişsinnn....:43::43:

Benim tedavi de bayrama denk geliyor. Öğrendim bir sorun olmayacak dediler. Dr gerekli işlemler için gelecek dediler. Bence siz de sorun, boşuna bir ay geçmesin. Adet bu bayram dinlemez, zaman dinlemez, hem tedavisi devam eden bir sürü hasta olucak, bayrama göre yarı yolda bırakılmaz ki.

canım ekimin 20 adet diye hesapladım ama güvenemiyorum malesef merkezi aradım eylülün sonu gibi arayın bilgi verelim hangi dr olcak dediler adet olayım arayacağım gerekirse gidip muayene olup dk hapı alacağım ... ekimi kaçırsam kasıma kalacak kasımdada eşimin kontrolleri var ünvrt yorucu olacak hepsini bir arada yapmam

Canım kurban olurum aslında ne kadar çok ortak noktamız ne kadar çok aynı şeyleri yaşıyoruz Rabbim sabır versin hepimize çok güzel ifade etmişsinnn....:43::43:

aynı şeyleri yaşıyoruz canımmmm inş bundan sonra bebişlerimiz konuşmak nasip olur

aslına bakarsan hiç bi belirtim yok psikolojik olarak hissettiklerim dısında. :1:
ama insallah benimledir bebegim yoksa toparlanmam cok zor olur :43::43:
kötü şeyler düşünmemeye çalısıyorum ama bazen geliyo işte. yarın test yaptırcaz bakalım
sen ne alemdesin canım hangi asamadasın :49:

inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz senınn,
benimde haftasonu kontrolum vardı şu anda 9 yumurtam var ama doktor daha erken 10lu sayılarda olucak dedi, inş dediği gibi de olur..
benım cuma yada ctesi opu olucak cnm kısmetse

Öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun. İğnelerebaşladıktan sonra ara sıra kontrole çağıracaklar seni, yumurtalarının ulaştığı büyüklüğe göre de önce çatlatma iğneni verecekler, sonra da yumurta toplamaya çağıracaklar. Benim yakındığım iğneler sakın canını sıkmasın, hepsi geçici bu acıların. Her doktor da iğne formunda vermiyor zaten. Öyle bile verse hiiiç korkma.

teşekkür ederim:)) 3 gun toplamda 6 ıgne vuruldum. acı falan yok,yanma yok. bennim gibi korkanlara buradan duyurulur. bıraz morarttım kendımı:)) bugun kontrolum var bakalım neler olacak

Kızlar test günüme 2 gün kaldı Çarşamba sabahtan gidip kan vereceğim inşallah

yerimde duramıyorum hiç. Regl olacakmışım gibi yüzümü sivilceler bast ve çok ağrım var. İnşallah olmam :(

Selam arkadaslar,

Ben cumartesi gunu OPU oldum, 3 yumurta toplandi. Bugun arayip hepsinin dollendigini ama iki tanesinin daha guzel gelistigini soylediler, ucuncu biraz silikmis. Pazartesi sabah tekrar arayip bilgilendirecegiz dediler, Sali gunu transfer olabilirmis. Heyecandan uyuyamiyorum!!!

Insallah mutlu sona hepimiz ulasiriz, kendinize iyi bakin.

Sevgiyle kalin x

Hayırlı uğurlu olsunnnnn..

Ya bak diyorum sana ne güzel belirtilerin var vallahi diyorum bak herşeyimi sölüyorum burda malum benim hiçbirşeyim yok sanki normal ben opu falanda olmadım bitek fazla tuvalete gidiyorum normalinden değişik o da çok su içtiğim için bide akıntım su gibi her zamankinden değil ilaçların yan etkisi başkada bişiy yok.bak unuttum işşte senin test günü ne zaman demişlerdi ??

inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz senınn,
benimde haftasonu kontrolum vardı şu anda 9 yumurtam var ama doktor daha erken 10lu sayılarda olucak dedi, inş dediği gibi de olur..
benım cuma yada ctesi opu olucak cnm kısmetse

Doktorunun dediği doğru arakadan daha süpriz yumuyumlar gelio kaliteli olsunda en önemlisi o
Hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsunnnnnn..

Şiddetligeçimsizden haber alan var mı testi ne oldu merak ediyorum çok

Kızlar test günüme 2 gün kaldı Çarşamba sabahtan gidip kan vereceğim inşallah

yerimde duramıyorum hiç. Regl olacakmışım gibi yüzümü sivilceler bast ve çok ağrım var. İnşallah olmam :(

Beni de aynı adet olmadan gibi sivilceler bastı ama progesteronun yan etkisi diye var prospektusunda ben de kendimi öle rahatlatıorummm:5:
Ay birii gebelik haberi verse artık şu topic bi şenlense nasıl sevinicem anlatamam hadi canım hayırlısı olsunnn az kalmış sabırrr beklirouz hemen haberini :32:

canım alırsın inşallah bebişini göbüşünede 9 ay bırakmazsın:16:
bu arada liste için tüp bebek sebebin eksik canım yazarsan sevinirim:34:

hayırlısı olsun canım. sayılara takılma önemli olan kaliteli olmaları. inşallah güzel bi transfer işlemi geçirir ve pozitif haberi alırsın. sonrasında da iyi bi hamilelik ve kucağına almak nasip olsun inşallah

ınsallah transferınde sorunsuz gerceklesır cnım sımsıkı tutunur bebısın sana sonu mutlu saglıklı huzurlu bıter

Amin canım çok sağolasın hepberaber inş

Sen ara kuzum ya bazen younluk oluo sallamıolar bizede söle merak ettimmm

Tedavi süresince rapor almana yada dinlenmene gerek yok aktif hayata devam

İnşallah canım darısı en güzel haliyle sana olsun

Amin canım ya allah razı olsun dualarınaa ve seninde bizinle olsun inşş sağlıkla

En stresli zamanım benim bekleme zamanıydı allah kolaylıklar versin sayıya takılma sakın en güzel en sağlıklı embirylar karnına yerleşcek öle düşün

Transfer kardeşliğiiiii yaşasıııııınnnnnn:10::9::9:
Ölmemiş seninkiler çok şükür ya nasıl sevindim inan bilemezsinnnnn allah tamamını erdirsin inşallah sana test günü ne dediler ??
Gelelim benim hikayeme biliosunuz benim 5embiryom vardı 2 si ölmüş kalmış 3.ikisinin kalitesi iimiş fakat biri bu sabahtan beri gelişmemiş ama ölmemiş. Önce doktorum dediki tek embiryo koycam sen kafa mı buluon benle bakışımı yaptım tabi çünkü ben 75 gonal f tedavisine başlamışken beni ikiz diye kandırıp tüp tedavisine döndüren kendisiydi.neyse transfer odasına aldılar iki tane koydum dedi çıktı arkadan embiryolg kız geldi gelişimi geriden gelen ve diğer sağlıklıyı koyduk diğerini dondurduk dedi. Yeminlen o çatalı al o domtorun kafasına geçir bana sormadı bile bütün bunları tafasına göre takıldı.hala nasıl sinirliyim anlatamam güya iki ama gerçekte bir embiryo nakil etmiş oldu.çünkü diğer iki embiryom ölmeden önce de böyle söylemişlerdi ölmedikernama gelişimi durdu.neyse ne diyim artık kader kısmet böleymiş alla bin şükür .transfer sonrası çiş manyağı oldum:17::9::9:3kere ördeğe yaptım 1saat yattım sonra arabayla eve geldik.yol yakın bizim kasis çukur malum maşallah.eve gelir gelmez gene koştur tuvalete:4:jelini sıktım ilaçlarımı içtim oturur halde duruyorum şimdi .eğilip kalkıyorum hareket ediyorum yürüyorum ama kendimi yormicam tabi

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler

bugünde evdeyimm yarın iş başı evde oturmak bana göre değil daha çok strese giriyorum :37:

herkese merhabalar bende tüp bebek için 8 eylülde ilaç tedavisine başladım ilk denemem olucak 28 yaşındayım eşim 34. bende sorun sağ tüp tıkalı yumurta rezervimde pek parlak değil eşimde de hareketli sperm sayısı normalin biraz altında bursa art tüp bebek merkezinde pof.dr osman develioğlu 'nun hastasıyım kısa protokol cumartesi kontrolüm var herkese bol şans diliyorum ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ BU TEDAVİLERLE AMİNNNNN:49::49::49::49::49:

cnm osman hoca süper bi doktordurrr inşallah seninde yüzün güler önce allah sonra onu n sayesinde

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler

bugünde evdeyimm yarın iş başı evde oturmak bana göre değil daha çok strese giriyorum :37:

yaşasın işte olmak :DDDD aynen öyle ev kadınlığı çok zor zanaatmış. ben kadın programları izlemeyi de pek sevmem, belgesellerden de bi yerden sonra sıkılıyo insan :)

Ya bak diyorum sana ne güzel belirtilerin var vallahi diyorum bak herşeyimi sölüyorum burda malum benim hiçbirşeyim yok sanki normal ben opu falanda olmadım bitek fazla tuvalete gidiyorum normalinden değişik o da çok su içtiğim için bide akıntım su gibi her zamankinden değil ilaçların yan etkisi başkada bişiy yok.bak unuttum işşte senin test günü ne zaman demişlerdi ??
çok

Umarım yanılıyorumdur tatlım ya :( bugün 6. Günüm ne akıntım var ne göğüslerim şişti ne de hassaslaştı, hiç bişe yok :( sadece sancı ara sıra bazen de kramp gibi batmalar. Şişkinlik gaz falan da yok :((

Kızlar yumurta çatlamasını önleyici iğneyi ne zaman vuruldunuz ,
benım bugun gonal f in 7. gunu ve yumurta çatlamadan önce şefaf uzayan akıntı gelir ya dunden beri onu görüyorum ben yumurtalarım çatlamış olmasın ,
gonal f ve her akşam lucrin 5 ml kullanmaktayım şuan ve panık oldum:18:

kızlaaaaar, dışarı çıktım ilk defama :3:
Keşke burdan foto göndermeyi bilsem... Kuleli askeri lisesinin önünde eşim sandalyemi filan da getirdi, ayaklarımı da uzattım köprüye boğaza karşı, ıpedimi, kuru dutumu ve suyumu da verdi yanıma, kendi de balık tutmaya çalışıyo profösyönel bir edayla :1:

Ay tam ben bunu yazarken oltası koptu kendine sandalye açıp oturuyo şimdi, pes ettik yani:1:

Ve ben kıs kıs gülersen kime yazıyorsun sen dedi ve baktı işte , yakalandııımm :40:

Ooohhh miss vallahi ... Aklıma nazımın şiiri geldi "bu gün pazar, bu gün beni ilk defa güneşe çıkardılar"

düşündüm de şurada hepimiz oturup keyif yapsaydık dimi, sorunlar aynı, endişeler aynı, ne güzel geçerdi zaman :54:
c

anım edebiyatın güzel heralde senin cok güzel belirtmişsin bence senin tutacakinanıorum içini ferah tut seni tanımıorum ama ben pozitif bi insanınm pozitif insanlarıda severimmm senden pozitif bi eneji aldım :16::16:

Umarım yanılıyorumdur tatlım ya :( bugün 6. Günüm ne akıntım var ne göğüslerim şişti ne de hassaslaştı, hiç bişe yok :( sadece sancı ara sıra bazen de kramp gibi batmalar. Şişkinlik gaz falan da yok :((

cnm tedavin hayırlı olsunn,
ii haberlerini bekliyoruz hiç canını sıkma sen bak görürsün olumlu sonçlar alıcaksın allahın izniyle..

Kızlar yumurta çatlamasını önleyici iğneyi ne zaman vuruldunuz ,
benım bugun gonal f in 7. gunu ve yumurta çatlamadan önce şefaf uzayan akıntı gelir ya dunden beri onu görüyorum ben yumurtalarım çatlamış olmasın ,
gonal f ve her akşam lucrin 5 ml kullanmaktayım şuan ve panık oldum:18:

Bn gonal f in 5. Günü başladım cetrotide benimde hep o dediğin akıntıdan gelmişti ben de yumyumlar çatladı diye çok sıkıntı yapmıştım ama bişiy olmamıştı senin kaç mm di en son kontrolunde ??

Back
X