- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.441
kızlar raporlu tüp bebek hakkı 3 çıkartılıyormuştorba yasanın içindeymiş tüp bebek maddesi:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: çok mutlu oldum bu yoldaki herkez adına
acaba şartlarda da iyileştirme yapacaklar mı?
çok az kalmış cnm yaa senden olumlu haberler alcağımızı hissediyorum
belirtilerin var mı peki
Nazlanıp iğnelerden yakınmak işe yaradı, Allah sesimi duydu ve bugün bir hemşire gönderdi nasıl eli hafif anlatamam. Dilimi ısırıp söylüyorum tabii kiBugün işe gitmeyip dinlendim. Çok yatmadım, genelde uzun oturdum. Arada da kalkıp odalar arası volta attım. Kablosuz, hafif bir süpürgem var, onunla salonu bile süpürdüm. Bir de tv'de en olmadık programları bile izledim. Daha öncekilerde çılgınlar gibi kitap okumuştum, seçtiklerim de çok eğlenceli kitaplar değildi. Sürükleyicilerdi gerçi, o yüzden tercih etmiştim. Bu defa daha hafif takılayım dedim Şunun şurasında 11 gün kaldı teste. Ama ben kesin 9. günde filan dayanamaz teste tabii tutarım kendimi :)) Gerçi bu defa eşim gizli gizli test yapmayayım diye adeta yalvardı, ama sabırsızım ne yapayım:44: Artık bu defa hayırlısıyla olmak ve sonra dakucağıma almak istiyorum. Pazartesi olsa da işe gitsem, evde gerçekten vakit geçmiyor.
Heee ya sorma hepmtuvaletteyim ben gecede 2kez kalkıorum en az ama çok su içiorum içtikçe içesim gelio hatta:13:transferden sonra 3ördek dolusu yaptım yetmedi eve girer girmez koştura koştura gittim ya ondan beridir benim mesanem balataları koprdı
Asıl beni korkutan benden su gibi bir akıntı gelio gün içinde hani normalde yumurta akı gibi gelir ya o kesildi iç çamaşırı değiştiricek kadar bir yada iki kere gelen bi su var acaba plesanta oluşamıoda ondan böle su gelio diye kuruntu yaptım çok fena:18:
Hemşireni tut bırakmane güzel denk gelmiş
Ben yorulmadım ama yatmadım en harektsiz halim oturmak bağdaş kurup ipadde oyun oynamak yattıkça fenalık gelio zaman hiç geçmio valla yatamicam o yüzden
Bunarada birmyerde bebek 3gün içinde tutunuyor onun için öyle transfer sonrası yatmanın bi manası yok diye okudum
hiiii kıyamam canımmm insallah güzel haberler alırız insallah benım yarın 9. gunum test yapcam bakalım cıkar diyolar ama
pazartesi baslıyorum bende işe.. ama işe baslamaya da korkuyorum şimdi herkes haber bekliyo benden ya olumsuz cıkarsa ne dicem onlara :18::18:
Allah utandırmasın insallah guzel haberler veririz birbirimize
Heeeey, süper. Tebrik ederim. Umarım dondururlar kalanları. Allah yüzünü güldürsün.
İnşallah canım ya, inşallah Allah yüzümüzü güldürür bu defa. Yarını nasıl iple çekiyorsundur, tahmin edebiliyorum. İnşallah güzel haberini alırız yarın. Hemen yaz, tamam mı? Ben de 9. günde yaparım kesin. Banyo dolabında eşimden sakladığım bir test var, 9. günü bekliyor:))))
dunden 6 tane yumurtam dollenmisti bugun aradilar cok sukur 6sida yola devam ediyormus)) yarin gelin dediler benim uzun protocol oldugu icin 3,gun embriyosu olacak allahim sana sukurler olsunn dualarinizi eksik etmeyim
aslına bakarsan hiç bi belirtim yok psikolojik olarak hissettiklerim dısında.
ama insallah benimledir bebegim yoksa toparlanmam cok zor olur
kötü şeyler düşünmemeye çalısıyorum ama bazen geliyo işte. yarın test yaptırcaz bakalım
sen ne alemdesin canım hangi asamadasın
İnşallah canım ya, inşallah Allah yüzümüzü güldürür bu defa. Yarını nasıl iple çekiyorsundur, tahmin edebiliyorum. İnşallah güzel haberini alırız yarın. Hemen yaz, tamam mı? Ben de 9. günde yaparım kesin. Banyo dolabında eşimden sakladığım bir test var, 9. günü bekliyor:))))
Ohhhhh ne güzel hadi hayırlısı ayyyy en güzelllll al bebişleri inşşş bi sürüde dondurmaya kalır haber ver yarın gelir gelmez..
Hemen haber ver anaaaaaaam geçmez artık bundan sonra saatler sanaaaakendimde olduğunu düşündüm çok panik yaptımm ama bi yandanda çok güzel ne olursa olsun bunca emenin sonucu hakkında fikrin olucak. Siftahı yap arkandan bizde gelelim hayırlısıylaa inşallah
9.günde idrar testin negatif çıkar burda hep beraber ağlarız ne güzelkendini düşünmüosan bizi düşün etme allah aşkına 3 güncik daha bekle ben de seni beklerim hem bak söz sana bana senden daha erken demişlerdi zannımca ama olsun valla beklerim sıkıntı yok
Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
slm cnım nasılsın hatırladınmı benı bılmıyorum :) cok sevındım ınsallah hepsı dollenır cooook saglıklı olurlar ve sana sımsıkı tutunurlar ınsallah guzel haberler verrısın bızlere
hayırlısı olsun canım ne güzel opun rahat geçmişbenimde dün yumurtalarım toplandı.çok şükür rahat geçti.çok ağrım sızım olmadı.5-6 yumurta beklerken 8 tane toplandı:)bize süpriz yaptı.şimdi haber bekliyorum transfer günü için.umarım güzel haberler alırım...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim inş sonumuz da hayırlı olur rabbim nasip eder hepimizecanım seninle 1 arayla tedaviye başlamışız bende 9 eylül de başladım iğnelerime kısmetseyarın da kısmetse yumoş randevum var inş büyümüşlerdir ayrıca benim de sağ tüpüm yok alındı maalesef neredeyse seninle aynı kaderi paylaşırız
sonu hayırlı olsun inş ikimizinde seninde dediğin gibi aynı kaderi paylaşırız ALLAH yardımcımız olsun bende cumartesi gidicem dr a bakalım ne haldeler.:44::44:
canım biz üçümüz de arka arkaya gidiyoruzCnm bende 10 eylulde başladım gonal f 225 vuruluyorum belkıde aynı gün transferimiz olur, hayırlısıyla inşallah
ne güzel bi haber canım allahım inş bebeğini sana bağışlar canım hakkın da hayırlısıdunden 6 tane yumurtam dollenmisti bugun aradilar cok sukur 6sida yola devam ediyormus)) yarin gelin dediler benim uzun protocol oldugu icin 3,gun embriyosu olacak allahim sana sukurler olsunn dualarinizi eksik etmeyim
aslına bakarsan hiç bi belirtim yok psikolojik olarak hissettiklerim dısında.
ama insallah benimledir bebegim yoksa toparlanmam cok zor olur
kötü şeyler düşünmemeye çalısıyorum ama bazen geliyo işte. yarın test yaptırcaz bakalım
sen ne alemdesin canım hangi asamadasın
Saol canim iyi dileklerin icin sanki oglen olmayacak gibi bi yanım hemen gitmek istiyor bi yanim korkuyo allahim hepimize nasip etsin insallahmusait olur olmaz hemen yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?